Οι αναγνώστες σχολιάζουν




Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Η απάντηση του π. Βασιλείου Βολουδάκη στους Αγιο...":

Θα ήθελα να γνωρίζω τη θέση του π Βασιλείου Βολουδάκη για τη κάρτα του πολίτη.
Όχι για το 666 αλλά για νέες προοπτικές που ανοίγονται όπως
 

1) Φωτογράφηση - βιντεοσκόπηση όλων των δραστηριοτήτων μας (σύμφωνα με το βιβλίο Η Ευθύνη της Επιλογής σελ 103),
2) Συγκέντρωση όλων των πληροφοριών της προσωπικής μας ζωής και τη δυνατότητα σχηματισμού ολοκληρωμένου προφίλ ανά πάσα στιγμή,
3) Τη καταγραφή των πληροφοριών που σχετίζονται με το που βρισκόμαστε, με ποιους και τι αγοράζουμε
4) Ποιος θα κάνει τη διαχείριση αυτών των πληροφοριών και

5) Σχηματισμός βάσεων δεδομένων που γνωρίζουμε ότι θα είναι διάτρητες. 

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω την αίσθηση ότι η εφαρμογή της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης επιφέρει επί της ουσίας κατάργηση των συνόρων των κρατών μια που ότι αφορά σε προσωπικό επίπεδο τους πολίτες μιας χώρας θα συγκεντρώνεται και θα διαχειρίζεται και εκτός των συνόρων της. Επίσης βλέπω τη κάρτα του πολίτη ως βήμα προς την αχρήματη κοινωνία του πλήρους ελέγχου. Ο π Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος σε ομιλία του που φιλοξενείται στη "Φλόγα" λέει ότι γνωστός του που ήταν στις συνελεύσεις της Σένκεν μαρτυρεί ότι η πορεία θα είναι κάρτα - εμφύτευση - χάραγμα. Παράλληλα βλέπουμε στο εξωτερικό ότι προαιρετικά εφαρμόζεται και η εμφύτευση. "Συμπτωματικά" (?) γνωρίζουμε από τους λόγους του Γέροντος Παΐσιου ότι θα μας πουν τις κάρτες τις χάνεται ή σας τις κλέβουν ενώ με την εμφύτευση θα είστε σίγουροι. Υπάρχει και η συνέντευξη του A.Russo που λέει ότι ο Ροκφέλερ είπε ότι θέλουν όλοι να έχουμε ένα τσιπ στο οποίο όλα να βρίσκονται εκεί, και τα χρήματά μας ώστε όποιος διαφωνεί πολύ απλά να του κλείνουν το τσιπ και να μην μπορεί να επιβιώσει. Εγώ αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να αποκτήσουμε εξάρτηση επιβίωσης από μία κάρτα τώρα και ενδεχομένως μόνο τσιπ στη συνέχεια; Ο Πρωθυπουργός άλλωστε μας είπε ότι όλα τα δικαιώματα εργασίας, περίθαλψης, συνταξιοδότησης κλπ θα αποτυπώνονται στη κάρτα του πολίτη. Γιατί τα αναφαίρετα αυτά δικαιώματα που ήδη έχουμε να τα κλείσουμε σε μία κάρτα δίχως την οποία κανείς δεν θα τα έχει; Νομίζω είναι προφανείς όλες οι κινήσεις της παρούσας κυβέρνησης ως αποδόμησης ελληνικής κοινωνίας, έθνους και θρησκείας. Είναι μικρής σημασίας ο πόλεμος για το μάθημα ιστορίας, θρησκευτικών ή οι κινήσεις για νομιμοποίηση γάμων ομοφυλοφίλων κλπ; Γιατί να μην συμπεριλαμβάνεται και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση στο όλο πλαίσιο; Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι επιμελώς κρύβονται τα αρνητικά στοιχεία της κάρτας του πολίτη και παρόλες τις αντιδράσεις η διαδικασία εφαρμογής συνεχίζεται. Στην Αγγλία των 50 εκατομμυρίων ανθρώπων 10.000 ήταν αρκετοί για να σταματήσει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εδώ έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 65.000 αλλά δίχως να δίνονται απαντήσεις στους προβληματισμούς, σχηματίζονται επιτροπές και η εφαρμογή προχωρεί προς νομιμοποίηση. Είναι συμπεριφορά αυτή ενός κράτους που πρεσβεύει την εξυπηρέτηση του πολίτη; 

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Η απάντηση του π. Βασιλείου Βολουδάκη στους Αγιο...":
Μια που κάνετε θεολογικές προσεγγίσεις στην Αποκάλυψη εγώ δίχως να είμαι θεολόγος θα ήθελα να συμπεριλάβετε στις αναλύσεις σας και το κήρυγμα του μακαριστού π Αθανασίου Μυτιληναίου σύμφωνα με το οποίο η παγκοσμιοποίηση είναι η άρνηση της Πεντηκοστής.

http://www.youtube.com/watch?v=xFuNZ6fJOu8

Θέλω να σας θέσω σαν νύξεις μόνο τα εξής σημεία 

 
1) Ο Πρωθυπουργός μας πρεσβεύει τη Παγκόσμια Διακυβέρνηση,
2) Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση είναι απαραίτητη για την υλοποίηση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης είτε υπάρχει ορατός Παγκόσμιος Κυβερνήτης ή κάποιες οικογένειες (Ρότσιλντ, Ροκφελερ, Μόργκαν κ.α.) ή Λέσχες Μπίλντερμπεργκ, G8, G7, G2 ή G20, οι οποίοι θα κυβερνούν μέσω πολυεθνικών, ΜΜΕ, ΜΚΟ κλπ. μένοντας αθέατοι.
3) Με αφορμή αυτού που λέει ο τρίτος σχολιαστής (ο ανώνυμος) για τη κατάργηση των συνόρων βρήκα αυτό: "Ο Ελεύθερος Τεκτονισμός δεν αναγνωρίζει εθνολογικά όρια, αλλά περιλαμβάνει σύμπασαν την ανθρωπότητα, επιδιώκων την κατάρριψιν των χωριζόντων αυτήν φραγμών και την ένωσιν αυτής εις μίαν μεγάλην οικογένεια"
Τεκτονικό Εγκόλπιο σελίδα 17 Μεγάλης Στοάς Αθήναι 1902
Νικολάου Ψαρουδάκη Σκοτεινές Δυνάμεις και Χριστιανισμός σελίδα 106
Χριστιανική Δημοκρατία Αθήνα 1964
4) Από την Αποκάλυψη γνωρίζουμε ότι ο Αντίχριστος θα είναι Παγκόσμιος Κυβερνήτης και θα παρουσιάζεται ως ο Θεός.
Αφού θα παρουσιάζεται ως ο Θεός δεν νομίζω να είναι τόσο αφελής ο πιο πονηρός από όλους ώστε να μας πει ότι αρνούμαστε τον Χριστό. Άλλωστε ούτε οι πρόδρομοί του, Οικουμενισμός - Νέα Εποχή, λένε ότι αρνούμαστε τον Χριστό, αλλά ειδικά οι Οικουμενιστές, στο όνομά Του ισχυρίζονται ότι κάνουν ότι κάνουν.
Γνωρίζουμε όμως από την Αποκάλυψη ότι όποιος δεν θα έχει το Χάραγμα - όποιο και αν είναι αυτό και όποτε έρθει- δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει τίποτα και "παραδόξως" βλέπουμε την επιβολή αποκλεισμού με τις ρυθμίσεις για την εξυπηρέτησή μας με τη φράση όποιος δεν συμμορφωθεί θα είναι εκτός του συστήματος. Βλέπουμε επίσης ότι πρώτα ο ΑΜΚΑ και ακολούθως ένας μοναδικός ID αριθμός θα χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο (και δεν χρειάζεται να αλλάξει ο ΑΜΚΑ για αυτό αφού μπορούν να προστεθούν τα ψηφία για τη χώρα κλπ όπως με τα προϊόντα άλλωστε) και η Αποκάλυψη μας μιλάει για αριθμό ανθρώπου, αριθμό που χαρακτηρίζει ένα ανθρώπινο ον.
Δίχως να μπορούμε ούτε να καλούμαστε να προσδιορίσουμε χρονικά τα γεγονότα δεν είναι προφανές ότι διακρίνουμε τα σημεία των καιρών;
Και αν τα διακρίνουμε δεν φέρουμε ευθύνη στον Θεό για τη στάση μας απέναντί τους η οποία φανερώνει την εσωτερική μας προαίρεση; Δεν νομίζω ότι δείχνουμε εμπιστοσύνη στον Θεό συμμαχώντας είτε υποστηρίζοντας είτε σιωπώντας με εκείνους που υπηρετούν αντίχριστα σχέδια παντός είδους, όχι μόνο για τη κάρτα του πολίτη αλλά και πολλά άλλα όπως οι εκτρώσεις, η ομοφυλοφιλία κλπ; Όταν άνθρωποι που δεν είναι ορθόδοξοι όπως οι Άγγλοι αντιδρούν λέγοντας ότι δεν θέλουν να είναι μαρκαρισμένα ζώα στο στάβλο της παγκοσμιοποίησης ή όταν οι μουσουλμάνοι απαγορεύουν το Κώδικα Ντα Βίντσι όταν θεωρούν τον Χριστό προφήτη ενώ εμείς που λεγόμαστε Χριστιανοί και πιστεύουμε στον Θεάνθρωπο, το δεχόμαστε και δεν αντιδρούμε; Ή που σε δημόσιο χώρο είπαν Άραβες το Χριστός Ανέστη όταν εμείς που λεγόμαστε Χριστιανοί απαντούμε Χρόνια Πολλά;Συγνώμη που βάζω άσχετα μεταξύ τους θέματα όλα μαζί αλλά θέλω να πω ότι πιστεύω ότι κρινόμαστε γιατί δεν είμαστε το άλας του κόσμου και ενώ εμείς θα έπρεπε να είμαστε πρωτοπόροι στη τήρηση του Νόμου του Θεού, άλλοι, και μάλιστα αλλόθρησκοι βγαίνουν μπροστά. Και σε τελική ανάλυση και ο Οικουμενισμός της ψεύτικης αγάπης την απουσία της δικής μας αληθινής αγάπης κρίνει. Αν οι Χριστιανοί είχαμε αληθινή αγάπη θα μπορούσε να σταθεί η ψεύτικη αγάπη των Οικουμενιστών; Όμως έχει ψυχρανθεί η αγάπη των πολλών...

Σχόλια

  1. Ερωτήσεις προς την Κυβέρνηση από τον Βουλευτή Αχαΐας Ν. Νικολόπουλο για την εμμονή της να επιβάλει την «Κάρτα του Πολίτη»

    http://aktines.blogspot.com/2011/05/blog-post_1288.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις