Ανοικτή επιστολή της "ΠΡ.Α.Ο.Σ" προς ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους ( Ποιούς θα ψηφίσουμε)

Αγαπητοί μας υπο-ψήφιοι συμπατριώτες
 Χριστός Ανέστη.

Σε λίγες ημέρες ο ελληνικός λαός , μέρος του οποίου είναι και οι 100.000 επώνυμοι αντιρρησίες Ορθόδοξης συνείδησης, θα αποφασίσει ποιοί θα τον εκπροσωπήσουν.

Είναι αλήθεια ότι μας έχετε περιγράψει άλλοτε με σαφή και άλλοτε με ...δυσδιάκριτο τρόπο, το πώς θα διαχειριστεί το κόμμα σας , τα ζέοντα και πανθομολογουμένως γιγάντια προβλήματα που αντιμετωπίζει το έθνος μας , ώστε προστατευθούν εκείνα που μέχρι χθές θεωρούντο αυτονόητα.
Η εθνική κυριαρχία, η κοινωνική ομαλότητα και η ανάπτυξη , είναι  "στόχοι" κοινοί  σε όλους σας.

Παρατηρήσαμε όμως με λύπη, ότι ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα των δημοσιοποιημένων  προγραμματικών σας υποσχέσεων – δηλώσεων , δεν υπάρχει η ρητή και αμετάκλητη δέσμευση πως θα  καταργήσετε όλα αυτά  τα θεσμικά μέτρα και νόμους, που έπληξαν σοβαρά την ελευθερία του προσώπου ,τραυμάτισαν το αυτεξούσιο του Έλληνα πολίτη και προσέβαλλαν την θρησκευτική μας συνείδηση.

Αναφερόμαστε στις πολυπλόκαμες εφαρμογές της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης», όπως αυτές θεσμοθετήθηκαν τα τελευταία χρόνια και των οποίων το επιστέγασμα θα είναι, όπως σας έχουμε περιγράψει σε προηγούμενες επιστολές μας, η λεγομένη «κάρτα του πολίτη».
Επειδή  εκπροσωπούμε  100.000 επώνυμους  συμπατριώτες μας που ενυπόγραφα έχουν δηλώσει τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις τους σχετικά με το παραπάνω ζήτημα
Σας ζητούμε  "εδώ και τώρα"  να δεσμευτείτε  δημόσια,  ότι  μετεκλογικά θα ζητήσετε  την  κατάργηση  της  επιβολής  της  κάρτας του πολίτη  όπως και κάθε άλλου  θεσμικού μέτρου και νόμου που  προσβάλλει το αυτεξούσιο του  Έλληνα πολίτη και  τον καθιστά "υποκείμενο"  ενός  μισάνθρωπου και τυρρανικού  ηλεκτρονικού φακελώματος.


Στην Μ. Βρετανία οι  "συνάδελφοί" σας, άκουσαν με προσοχή παρόμοιες αντιρρήσεις  ψηφοφόρων τους ( βλ. οργάνωση NO2ID  κ.α) , και όταν κάποιοι εξ αυτών , «έγιναν» κυβέρνηση τήρησαν , σε αυτό τουλάχιστον το σημείο, την προεκλογική τους υπόσχεση και κατάργησαν δια νόμου την ήδη κυκλοφορούσα βρετανική κάρτα του πολίτη και τις συνδεδεμένες με αυτήν βάσεις δεδομένων.
 
Επειδή μερικοί εξ υμών έχετε παρερμηνεύσει τις θέσεις των Ορθοδόξων αντιρρήσεών μας. 

Σας λέμε ευθέως, ότι εμείς οι 100.000 υπογράψαντες στην ΠΡ.Α.Ο.Σ (Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης) δεν θα ψηφίσουμε παρά εκείνο το κόμμα, το οποίο  θα δεσμευτεί ρητά, πως θα ακυρώσει δια νόμου την δρομολογημένη υφαρπαγή του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας μας , όπως θα πραγματοποιηθεί αυτή με την «κάρτα του πολίτη» είτε αυτή έχει τον δυσώνυμο για μας τους Ορθόδοξους χριστιανούς αριθμό ( 666) είτε δεν τον έχει .

Είμαστε σίγουροι πως  θα λάβετε σοβαρά υπ΄όψιν το αίτημά  μας και θα αντιληφθείτε, ότι χωρίς το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας  ο Ορθόδοξος ελληνικός λαός δεν θα βιώσει ούτε ανάπτυξη , ούτε εθνική ανεξαρτησία, ούτε ασφαλώς και «έξοδο» από την κρίση .

Με τιμή
ΠΡ.Α.Ο.Σ
(Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης)

Σχόλια

  1. μπραβο στην ΠΡΑΟΣ και να σταλει σε ολα τα κομματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητό Ορθόδοξο Παρατηρητήριο
    Χριστός Ανέστη! Θα ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμο να δημοσιευθούν -αν έχετε ανά χείρας- τις τοποθετήσεις των κομμάτων πάνω στη κάρτα του πολίτη και το ηλεκτρονικό φακέλλωμα...Για όλα έχουν πει,για τα παραπάνω όμως άκρα του τάφου σιγή...
    Μετά τιμής
    ένας αδελφός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σημαντική η ενέργειά σας αυτή για την αποσαφήνιση των προθέσεων των υποψηφίων για την Κάρτα του Πολίτη και σας παρακαλούμε να δημοσιεύσετε οποιαδήποτε αποτελέσματα προκύψουν, ώστε να τα λάβουμε υπ' όψιν μας κατά την επικείμενη εκλογική διαδικασία.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι στιγμής υπάρχουν κάποια από τα υποψήφια κόμματα που έχουν ταχθεί ανοιχτά κατά της κάρτας του πολίτη και κατά των ενιαίων βάσεων δεδομένων όλων των οικονομικών μας δραστηριοτήτων που προωθείται με το "φερετζέ" της δήθεν πάταξης της φοροδιαφυγής ; Αν υπάρχουν, παρακαλούμε οι αναγνώστες του ιστολογίου σας, να προβείτε σε δημοσίεση των διαπιστώσεων τυχόν έρευνάς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανταποκρίθηκε στην έκκληση κάποιο από τα υποψήφια κόμματα; αν δεν ανταποκριθεί, τί θα ψηφίσουμε; ο Θεός να μας δώσει φώτιση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχουμε ανθρωπους που ζουν τη πνευματικη ζωη της εκκλησιας και που προσφερωνται μετα απο πολυ κοπο και αυτοθυσια να αναλαβουν την διακυβερηση αυτου του ερμου τοπου συμφωνα και μονο με τις εντολες του Κυριου μας.Πιστευετε οτι μια τετοια ομαδα ανθρωπων θα εφαρμοζε στη θητεια της εστω και τη παραμικρη ηλεκτρονικη διακυβερνηση;Γιατι λοιπον αναζητουμε λυσεις και δεσμευσεις απο ΟΛΟΥΣ τους αλλους που δεν θα τις κρατησουν και θα εχουμε και την εμμεση ευθυνη γι αυτο;Ειναι αραγε ευαρεστο αυτο στο Θεο οταν μας εχει στειλει αυτους τους ανθρωπους που σαρκωνουν τη παραταξη με το ονομα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MONO OI ANEΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

    http://epanastasi-gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_9806.html
    http://orthodox-world.pblogs.gr/2012/05/kammenos-den-pshfisa-thn-segken-eimai-kata-ths-kartas-toy-polith.html
    http://neataksi.blogspot.com/2012/05/blog-post_01.html

    Καμμένος:"Δεν ψήφισα την συνθήκη σέγκεν"
    "Διότι είμαι κατά της Κάρτας του πολίτη και της Νέα τάξης πραγμάτων που επιδιώκουν την πλήρη παρακολούθηση και το φακέλωμα των πολιτών."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ''ΚΟΙΝΩΝΙΑ''...??? ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΥΡΗΞΗ ΚΑΘΕ ''ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ'' ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΥΠΕΡ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ-ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ/ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ/ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ/ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΕΡΕΟΥ ΚΑΙ ΥΓΡΟΥ ΚΛΠ..ΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ) ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ...ΚΑΙ ΠΑΤΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ-ΚΑΜΠΑΛΕΣ-ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ-ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ/ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ-ΒΟΥΔΙΣΜΟ-ΚΟΝΦΟΥΚΙΣΜΟ-ΜΑΥΡΕΣ Κ ΑΣΠΡΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ-ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ..!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ...
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΣΠΑΣΘΟΥΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ(ΜΑΣ)ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΥΕΛΑ ΤΩΝ ΕΞΕΛΗΞΕΩΝ...
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ.
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΥΡΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ..Η ΑΠΟΧΗ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΝ ΚΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TO ΕΠΑΜ συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο ΟΧΙ απέστειλε ενημέρωση ακριβώς ταυτόσημη με τις ορθόδοξες θέσεις του Ο.Π και το οποίο προσπάθησα να προωθήσω (στον ορθρο)
    Θυμηθηκα δε ότι τυχαία ακριβώς 1 χρόνο πριν 6-5-11 είχατε κάνει για τις κάρτες διαδήλωση στη Βουλή !!!
    Προτείνω (κατ οικονομίαν) μια παραλαγή του Απολυτικίου: Σωσον Κύριε τον λαόν Σου με την λέξη ""κατά ΜΑΣΩΝΩΝ δωρούμενος""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΕΣ Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ στειλτε επιστολη και μετα τις εκλογες σε ολους απο ΝΔ μεχρι Χρυση Αυγη και απο ΙΝΚΑ μεχρι Αρχιεπισκοπο,να διοργανωσουμε και νεες συγκεντρωσεις και συλλαλητηρια,ο αγωνας ο καλος χρειαζεται να δειξουμε οτι εχουμε δυναμ και δεν σκοπευουμε να τα καταπιουμε αμασητα.Ο Θεος μαζι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις