"Η κολοβή αλεπού όλες κολοβές τις θέλει"


Πως αλλιώς θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε  την  γελοία προτροπή  του  "κ." Τατσόπουλου  όπως την διατύπωσε  στην προσωπική του σελίδα στο facebook.
Αυτός είναι  ο  "γλυκομίλητος"  παρουσιαστής  της  εθνομηδενιστικής   ρητορείας  του CDRSEE   και του  "Νέου Πατριωτισμού"  του οποίου ιεραπόστολος  και  θεσμικός ηγέτης  είναι ο κ. Παπανδρέου.
Πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος , ότι  η  παρέα  των   πεμπτοφαλαγγιτών της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", δεν είναι  παρά μια χούφτα  δυστυχισμένων, τους οποίους ο Ελληνικός λαός  έχει  πετάξει  στο περιθώριο  και  που τώρα   ο ΣΚΑΪ προσπαθεί  να τους βγάλει πάλι στον αφρό.
Η Ρεπούση , η Δραγώνα,ο  Βερέμης, ο Τατσόπουλος  και όλοι οι υπόλοιποι ακτιβιστές της "Νέας Εποχής"  για άλλη μια φορά  αντι για ...δόξα  θα δουν  την πλάτη τόσο της Ακαδημαϊκής κοινότητας όσο και των Ελλήνων πολιτών.
Πρός το παρόν  ας παρηγορηθούν  απο τους επαίνους  των  ομοφυλοφιλικών οργανώσεων  που ενθουσιάστηκαν  με την  "επιστημονική" τεκμηρίωση  του Τατσόπουλου  για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του  Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
Οι  Έλληνες δεν είμαστε ούτε προκειται να γίνουμε  σκουπιδοφάγοι όσο και  αν το επιθυμούν  οι εκ των αρίστων  της "Νέας εποχής".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις