Παπανδρέου 75η ΔΕΘ Σεπτέμβριος 2010:Μέχρι το τελος του 2011 θα έχουν αντικατασταθεί οι αστυνομικές ταυτότητες με την "Κάρτα του Πολίτη" (video)


(Το ανωτέρω video είναι μια παραγωγή  του HellasOrthodox από οπου και το πήραμε)
11  Σεπτεμβρίου!H ημέρα που  σηματοδότησε την αρχή της επιθετικής πολιτικής της "Νέας Τάξης Πραγμάτων",  η οποία με αφορμή την τρομοκρατική  επίθεση  στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης ,"έβαλε μπροστά" τον μηχανισμό   ανάδυσης απο τα σκοτάδια  της  "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ".
Μετά ήλθε η  τρομοκρατία  της γρίππης και πριν ακόμα  αποδειχθεί  ότι επρόκειτο περί απάτης, στην οποία συμμετείχαν κυρίως παγκόσμιοι οργανισμοί ,ήλθε το τρομοκρατικό χτύπημα  της σιωνιστικογεννούς "παγκόσμιας οικονομικής κρίσης" το οποίο έδωσε και τη χαριστική βολή  στον ήδη ταλαιπωρημένο και τρομοκρατημένο  κόσμο.
Ήταν "ηλίου  φαεινότερον"  ότι  οι  αντίχριστες δυνάμεις της "Νέας Εποχής" και του σιωνισμού, είχαν ολοκληρώσει τον "προπαρασκευαστικό βομβαρδισμό" των λαών και ήδη είχαν ξεκινήσει  να υλοποιούν την ανάδειξη  της "παγκόσμιας κυβέρνησης".
Για τους Έλληνες η  11 Σεπτεμβρίου,  θα μείνει  στην μνήμη  ως  η ημέρα που ο πρωθυπουργός τους, υπο το πρόσχημα της αναγκαίας  "επανίδρυσης του κράτους" ,άνοιξε ουσιαστικά  τις "πόρτες και τα παράθυρα" για να μπεί ο δύσοσμος αέρας  του σιωνιστικού "παγκόσμιου κράτους" 

Περιέγραψε τα μικρά  "αντίδωρα" ως  εύγεστες  καλοψημένες "φρατζόλες" και  έθεσε ως ζήτημα  "πρώτης προτεραιότητας" την ολοκλήρωση της "¨ηλεκτρονικής διακυβέρνησης".
Δήλωσε με σαφήνεια ότι μέχρι το τέλος του 2011 οι αστυνομικές ταυτότητες  θα είναι πλέον παρελθόν και ο Έλληνας πολίτης θα είναι υποχρεωμένος να έχει  στη θέση τους την "Κάρτα του Πολίτη" στην οποία, όπως χαρακτηριστικά τόνισε , "ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ":
«.. θέλω να ανακοινώσω ότι θα πάρω πρωτοβουλία με τους κοινωνικούς εταίρους, να καταρτίσουμε έναν Χάρτη Κοινωνικών Δικαιωμάτων, έναν Χάρτη που θα αλλάζει το τοπίο του προνοιακού μας συστήματος. Θα το εκσυγχρονίσει και θα εγγυάται την ισότητα των δικαιωμάτων για όλους και τα ελάχιστα κοινωνικά δικαιώματα, που θα επιτρέπουν και μια αξιοπρεπή ζωή, αλλά και μια δημιουργική συμμετοχή του πολίτη.

    Αυτά τα δικαιώματα θα αποτυπώνονται στην Κάρτα Πολίτη. Δικαίωμα στη σύνταξη, δικαίωμα στην εκπαίδευση, δικαίωμα στην επανακατάρτιση, στο επίδομα αναπηρίας, στο βιβλιάριο υγείας. Όλα θα αποτυπώνονται στην Κάρτα Πολίτη. Σπάζοντας τη δαιδαλώδη γραφειοκρατία, αξιοποιώντας ορθολογικά τα χρήματα αυτά, που υπάρχουν - και ναι, όταν κάνει κανείς ορθολογική διαχείριση χρημάτων, βρίσκει χρήματα και γι’ αυτούς τους πολύ σημαντικούς στόχους - προχωράμε στην Κάρτα Πολίτη.»
   
Αυτή η σύγχρονη ηλεκτρονική χειροπέδα   θα αντικαταστήσει  σχεδόν τα πάντα.
Ταυτότητα ,βιβλιάρια υγείας,διαβατήρια, πιστωτικές και τραπεζικές κάρτες,κάρτα  διοδίων, εισητήρια και ότι άλλο μπορείτε να φαντασθείτε .
Θα είναι  τόσο  "απαραίτητη"  όσο απαραίτητο θα είναι και το χάραγμα   τον  καιρό του αντιχρίστου, αφού χωρίς αυτήν δεν θα μπορούμε  να αγοράσουμε ,να πουλήσουμε ,να εργαστούμε ,να μετακινηθούμε ,να νοσηλευθούμε και γενικά να έχουμε  οποιαδήποτε παρεχόμενη υπηρεσία.
Ο κ. Παπανδρέου  σκέπασε με μπόλικη ζάχαρη όλο αυτό το άθλιο κατασκεύασμα  της "ηλεκτρονικής  διακυβέρνησης" και της "Κάρτας του Πολίτη" και παρουσίασε τις θνησιγενείς  και εύκολα  μεταβλητές  "ευκολίες" που θα προκύψουν απο αυτήν ως μοναδικά οφέλη, ενώ  απέκρυψε επιμελώς όλες τις τραγικές συνέπειες  απο την παραλαβή και την εκτεταμένη χρήση  της .
Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε  Video  με τα  αποσπάσματα  της ομιλίας του στην 75η ΣΕΘ  που αφορούν το  ηλεκτρονικό φακέλωμα , την "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" και την  "Κάρτα του Πολίτη"
(από την "Κλασσικοπερίπτωση")
Ποτέ δεν έκρυψε ο ΓΑΠ τις προθέσεις του να εφαρμόσει μέχρι κεραίας όσα του έχουν δοθεί απο τα αφεντικά της αγαπημένης του "Παγκόσμιας κυβέρνησης" ,ως οδηγίες και εντολές σε σχέση με την υποδούλωση του Ελληνικού λαού στα συστήματα διαχείρισης της ελευθερίας και την ολοκληρωση των υποδομών που θα τα εξυπηρετούν.
Για άλλη μια φορά η "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" ,το "ηλεκτρονικό φακέλωμα" και η δημιουργία τεράστιων βάσεων δεδομένων που θα περιέχουν σχεδόν κάθε τι που αφορά την προσωπική και δημόσια ζωή μας,αποτέλεσε ένα απο τα πρώτης προτεραιότητας σχέδια του κ. Παπανδρέου.Η "κάρτα του πολίτη" και όλα τα υπόλοιπα διασυνδεμένα με αυτήν συστήματα ,ελέγχου και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων,είναι  τα απαραίτητα "εργαλεία" για την λειτουργία  και την επιτυχία της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" η οποία είναι με την σειρά της απαραίτητη για την ύπαρξη της "παγκόσμιας κυβέρνησης".
Το διακύβευμα για τον Έλληνα πολίτη είναι αν θα δεχθεί ή όχι να γίνει ένας ραγιάς χωρίς καμιά ελπίδα για ανάσταση ή θα αντιδράσει δυναμικά.
 Η "Πρωτοβουλία  των Αντιρρησιών  Ορθόδοξης Συνείδησης" και  η επιστολή  του Π. Σαράντη Σαράντου
 
Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται  δύο μήνες απο τότε που ο Π. Σαράντης Σαράντος  συνέταξε  επιστολή  σχετική με αυτό το μείζον θέμα και την οποία απέστειλε  στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών  και πάσης Ελλάδος  ,στον πρόεδρο της Ι. Συνόδου ,και σε όλη την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Το κείμενο αυτής,  απεστάλη σε πολλά μοναστήρια της Ελλάδος ,του Αγίου Όρους και του  εξωτερικού,ενώ για το περιεχόμενο  της επιστολής  έλαβαν γνώση χιλιάδες πιστοί της Εκκλησίας μας.
Θυμίζουμε ότι αμέσως μετά, με τις ευλογίες του Π. Σαράντη και πολλών άλλων αξίων Ιερέων άρχισε η συλλογή  υπογραφών εναντίον   της "Κάρτας του Πολίτη" (μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν υπογράψει περίπου 6.000 συμπολίτες μας).
Η  "βάση" λοιπόν αυτής της "Πρωτοβουλίας  των Αντιρρησιών  Ορθόδοξης  Συνείδησης", ήταν και είναι οι  θέσεις του Π. Σαράντη Σαράντου, όπως αυτές εκφράζονται στο κείμενο της επιστολής του και γι΄αυτό   απο την αρχική της κιόλας  αίτηση-διακήρυξη-έκκληση (εδώ ) αναφέρθηκε σε αυτήν (εδώ )


Πρωτοβουλία Ἀντιρρησιῶν Ὀρθόδοξης Συνείδησης 

Υπογράφουμε και εκφράζουμε προς την Ιεραρχία και την Πολιτεία τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις μας όπως διατυπώθηκαν στην επιστολή του Π. Σαράντη Σαράντου (βλέπε ΕΔΩ) καθώς και στο κείμενο της Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης (βλέπε εδώ)

Σχόλια

 1. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Π.ΣΑΡΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΙΕΡΕΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
  Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
  ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
  ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ...
  ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ,,,,,,,,,
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΟΥΜΕ ΕΝ ΚΥΡΙΩ+

  ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ+\
  ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ....
  ΑΜΗΝ+

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ας ευχηθούμε όλοι μαζί να μας δώσει ο Θεός καλή ομολογία ώστε να σταθούμε απέναντι από αυτά με αξιοπρέπεια. Είτε χριστιανοί ορθόδοξοι, είτε απλώς πολίτες, όλα αυτά θέλουν να μας σκλαβώσουν, είναι αλήθεια.
  Από τώρα εως το τέλος, ας ευχηθούμε, να στώμεν καλώς... ως Χριστιανοί, ως άνθρωποι,
  να στώμεν μετά φόβου Θεού και όχι κυβερνήσεων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μας τα πηραν όλα, τωρα θελουν και την ψυχη μας........ας ενωθουμε αδελφια γιατι μας εμεινε το πιο πολυτιμο να διαφυλαξουμε......Με την βοηθεια του Θεου οι νικητες θα είμαστε εμείς!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ!!!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ!!!ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δυστυχώς γιά άκόμη φορά οί πίστης μας καί οί όρθόδοξοι χριστιανοί βρίσκονται σέ διωγμό όχι άπό αύτοκράτορες τρελούς όπως ό νερονας ή ό καλιγούλας άλλά άπό ξενοφερτους <> τούς όποίους δυστυχώς έμείς έκλέξαμε καί μέ τό προσχημα τής φτώχειας κατέστρεψαν τά πάντα. Λυπάμαι γιατί βρισκόμαστε σέ κατάσταση πνευματικής φτώχειας καί ένώ θά μπορούσαμε νά άντιδράσουμε μέ τό μόνο όπλο πού διαθέτουμε τήν ψύφο σέ λίγες ήμέρες όλοι θά τρέξουνε νά ψυφίσουν τούς καταστροφείς τής ψυχής μας καί τής δύστυχης πατρίδος μας. Έχουμε άκόμη τήν δυνατότητα τής έμπόνου προσευχής πρός τόν πανάγαθο Θεό νά μάς άπαλάξη άπό τήν παρουσία τους .Ό Θεός νά μέ συγχωρέσει .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αγαπητέ μας φίλε ανώνυμε.Ανησυχούμε όπως ακριβώς μας προτρέπουν τα Άγια Ευαγγέλια οι Πατέρες της Εκκλησίας μας και ο Γέροντας Παϊσιος, ο οποίος όπως θα διαβάσατε κάτω απο τον τίτλο του ιστολογίου μας λέγει ότι "..η Εκκλησία ΠΡΕΠΕΙ να πάρει μια θέση σωστή".Αυτό όπως αντιλαμβάνεσθε έχει διαφορά με την βεβαιότητα ότι η Εκκλησία ΘΑ ΠΑΡΕΙ μια θέση σωστή,πράγμα που προσευχόμαστε και ελπίζουμε να πράξει.
  Ναι λοιπόν δεν εφησυχάζουμε ,ούτε "μας νανουρίζει" ο "στρουθοκαμηλισμός" μερικών πνευματικών,πράγμα που καυτηρίαζε χαρακτηριστικά ο Όσιος Γέρων Παϊσιος.
  Ας δούμε μερικά σημεία απο τους λόγους του Οσίου Γέροντος:
  "...Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν: "Μόνο με τις κάρτες θα κινείσθε, τα χρήσιμα θα καταργηθούν". Θα δίνη κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζη, και ο καταστηματάρχης θα παίρνει τα χρήματα από την Τράπεζα. Οποιος δεν θα έχη κάρτα, δεν θα μπορεί ούτε να πουλάει ούτε να αγοράζη....Δυστυχώς, και πάλι ορισμένοι "Γνωστικοί" φασκιώνουν τα πνευματικά τους τέκνα σαν τα μωρά, δήθεν για να μη στενοχωριούνται. "Δεν πειράζει αυτό, δεν είναι τίποτε. Αρκεί εσωτερικά να πιστεύετε"! Ε, λένε: "Μη μιλάτε γι' αυτό το θέμα - για τις ταυτότητες, το σφράγισμα-, για να μη στενοχωριούνται οι άνθρωποι". Ενώ, αν τους πούν " να προσπαθήσουμε να ζούμε πιο πνευματικά, να είμαστε κοντά στον Χριστό, και μη φοβάστε τίποτε, στο κάτω κάτω θα πάμε και μάρτυρες", θα τους προετοιμάσουν κάπως. Αν κανείς γνωρίση την αλήθεια, προβληματίζεται και ταρακουνιέται. Πονάει για την σημερινή κατάσταση, προσεύχεται και προσέχει να μην πέση σε παγίδα. Τώρα όμως τί γίνεται; Εκτός που δίνουν μερικοί δικές τους ερμηνείες, φοβούνται και αυτοί σαν κοσμικοί, ενώ έπρεπε να ανησυχούν πνευματικά και να βοηθούν τους Χριστιανούς, βάζοντάς τους την καλή ανησυχία, και να τους τονώνουν στην πίστη, για να νιώθουν θεϊκή παρηγοριά. Απορώ , δεν τους προβληματίζουν όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν; Γιατί δεν βάζουν έστω ένα ερωτηματικό για τις ερμηνείες του μυαλού τους; Και αν επιβοηθούν τον Αντίχριστο για το σφράγισμα, πως παρασύρουν και άλλες ψυχές στην απώλεια; Η Γραφή, όταν λέη "… αποπλανάν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς", εννοεί ότι θα πλανηθούν αυτοί που τα ερμηνεύουν με το μυαλό.

  Πίσω λοιπόν από το τέλειο σύστημα "κάρτας εξυπηρετήσεως", ασφαλείας κομπιούτερ, κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία, η σκλαβιά ου Ανιχρίστου. "… ‘Ινα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι, ει μή ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν, ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστί, και ο αριθμός αυτού χξς".

  (Από το βιβλίο “Πνευματική Αφύπνιση”, Γέροντος Παίσίου Αγιορείτου, έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος- Σουρώτη Θεσσαλονίκης)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Παντού έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους οι εβραιοσιωνιστές μασώνοι.Και είναι φανερό τι θέλουν να πετύχουν. Εμείς θα πρέπει να φοβηθούμε και να κλειστούμε στα σπίτια μας,να σταματήσουμε να ζούμε ή να το βάλουμε κάτω και να καταρρακωθούμε? Και βέβαια όχι!
  Γιατί ας μην ξεχνάμε οτι ΤΙΜΟΝΙΕΡΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ότι και δεν θα πάνε ούτε μια σπιθαμή παραπέρα απο εκέι που ΕΚΕΙΝΟΣ θα επιτρέψει.
  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις