Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Είδηση ΣΟΚ! "Ευρω-φακέλωμα για ιδέες και συμπεριφορές" - Αστυνομία και μυστικές υπηρεσίεςθα δίνουν στοιχεία ακόμα και για το .... ντύσιμοΤον τίτλο αυτό  θα τον δείτε  σήμερα  όχι σε κάποιο  αντι-νεοταξικό site  ούτε σε κάποιο ιστολόγιο σαν το δικό μας που έχει κατηγορηθεί   ως "γραφικό" , "ευφάνταστο" ή "συνωμοσιολάγνο" ,αλλά στο πρωτοσέλιδο της "Ελευθεροτυπίας" (17/6/2010).
Το λέμε συνεχώς , ότι δηλαδή η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" τελείωσε με την κατασκευή των θεσμικών και λειτουργικών υποδομών  της   και τώρα απροσχημάτιστα εμφανίζει το αληθινό της πρόσωπο. 
Δεν τους ενδιαφέρει πλέον αν  οι λαοί  αντιληφθούν την "ποιότητα" του  "πολιτεύματος" της  αναδυόμενης "Παγκόσμιας Κυβέρνησης" ,έτσι κι αλλιώς  σε λίγο θα τους έχουν  αλλυσοδέσει με το παγκόσμιο σύστημα ελέγχου και  χειραγώγησης. 
Ήδη ΟΛΟΙ  αριθμοποιήθηκαν ( ακόμα και χωρίς τη θέλησή τους) και έτσι εύκολα απο εδώ και πέρα θα αναγνωρίζονται  απο το γιγάντιο και  υπερεθνικά διασυνδεδεμένο σύστημα αποθήκευσης και επεξεργασίας  προσωπικών δεδομενων.Όπως έχουμε αποδείξει  με ατράνταχτα στοιχεία,  το σύστημα αυτό όχι μόνο  θα συλλέγει και θα επεξεργάζεται  τα προσωπικά μας δεδομένα αλλά  θα δίνει τη δυνατότητα στους  ντόπιους ή ξένους  "διαχειριστές" του να επεμβαίνουν σε βασικές  κοινωνικές δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας.Φυσικά η "επιχειρησιακή" αξιοποίηση του συστήματος θα ολοκληρωθεί  μόνο όταν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ  πολίτες  παραλάβουν  τις "έξυπνες" κάρτες  (στην Ελλάδα θα ονομάζεται "κάρτα του πολίτη" ) και μετά απο λίγο,  όταν θα έχουν εξοικειωθεί,   θα υποχρεωθούν  να δεχτούν  τον υποδόριο  εμβολιασμό  του  εμφυτεύσιμου  micro-chip ή  του βιομετρικού  υποδόριου εγχάρακτου  "τατουάζ" (με  τη χρήση laser,  βιο-τεχνολογίας  και νανοτεχνολογίας ).Τότε  όχι μόνο θα  καταχωρουνται αυτόματα  όλες οι κινήσεις και οι δραστηριότητες  του  ανθρώπου-αριθμού αλλά θα  "αξιοποιούνται"  με όποιο τρόπο θα επιλέξει  το "πραιτώριο" ενώ  μέσω δορυφόρου  θα είναι   πανεύκολο ακόμα και για τον πιο ηλίθιο χρήστη  του συστήματος  να εντοπίζει  που βρίσκεται ανα πάσα στιγμή το "υποκείμενο-πολίτης".
Αν νομίζετε ότι σας περιγράφουμε εικόνες απο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας   τότε  δείτε τι γράφει σήμερα  17/6/2010 η "Ελευθεροτυπία" στην σελ. 42:ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ "ΟΡΓΑΝΟ"  ΘΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

"Υπερόπλο" φακελώματος


Του Χρήστου Ζέρβα
Όλες οι ενδείξεις  ήταν  ξεκάθαρες .Οι χώρες της ΕΕ ετοίμασαν πυρετωδώς  και παρουσιάζουν με καμάρι  το νέο  υπερεθνικό τους  "όργανο" , μέσα απο το οποίο  παίρνει  "σάρκα και οστά" το μεγαλύτερο φακέλωμα ιδεών και συμπεριφορών  που έγινε ποτέ στην ιστορία.Με πρόσχημα την ασφάλεια ,οι κοινωνικοί  αγώνες , μεσούσης  της οικονομικής κρίσης, μπαίνουν ευθέως  στο στόχαστρο  των μηχανισμών  καταστολής.
...Η  on line   καταγραφή στοιχείων  και πληροφοριών  οδηγεί  σε γενικευμένη ηλεκτρονική παρακολούθηση προσώπων  και πολιτικών ομάδων  που δραστηριοποιούνται  ακόμη και σε μη βίαια κινήματα ,όπως  το κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης!
Προσωπικές συνήθειες και φιλικές συναναστροφές,πολιτικές προτιμήσεις και οικονομικο-κοινωνικές απόψεις ,επισκέψεις  και συνομιλίες στο ίντερνετ , ψυχολογικές  αναλύσεις της προσωπικότητας των ατόμων,ευαίσθητα  δεδομένα και πληροφορίες ,όπως  μηνύματα και e-mail και απόψεις  των υπόπτων  (σημ. "Κλασσικοπερίπτωσης":Θυμίζουμε ότι με την "Συνθήκη  Σένγκεν" καταργήθηκε και θεσμικά το τεκμήριο της αθωοτητας και πλέον για τις αρχές κάθε  πολίτης θεωρείται "ύποπτος") θα αποτελέσουν  την "πρώτη ύλη" για  το νέο "σαφάρι" που στήνουν οι αρχές  ασφαλείας κατά όσων θεωρούν  επικίνδυνους για  τη δημόσια τάξη.
Είναι προφανές  ότι όλα αυτά προϋποθέτουν...  τη συντονισμένη λειτουργία όλων των αστυνομικών  υπηρεσιών  και σίγουρα  τη διενέργεια μαζικών  υποκλοπών  σε τηλέφωνα  και ίντερνετ προκειμένου  να συγκεντρωθεί  ο όγκος  των ζητουμένων πληροφοριών.
...στο κείμενο της νομοθετικής πρωτοβουλίας  που αποκάλυψε η Μ.Κ.Ο  προστασίας ανθρωπίνων διακιωμάτων  "statewatch" η αξιολόγηση των στοιχείωναυτών  θα οδηγήσει αυτόματα  σε "τακτική  επιχειρησιακή  διαδικασία  λήψης αποφάσεων"....
Είναι ενδεικτικό ωστόσο  ότι στο ίδιο κείμενο  η Ε.Ε  εκτός  του όρου  "βίαιη ριζοσπαστικοποίηση" χρησιμοποιεί  και  απλώς τον όρο "ριζοσπαστικοποίηση", σαν  να πρόκειται για το ίδιο πράγμα.Με τη σύγχυση αυτή όμως επιτυγχάνεται  η ενοχοποίηση συλλήβδην  όλων εκείνων  τους οποίους  οι αρχές ασφαλείας θεωρούν αντιπάλους  του σημερινού κοινωνικού καθεστώτος,ακόμη και αν  δεν χρησιμοποιούν βίαιες μεθόδους πάλης!
Σύμφωνα  με την ίδια οργάνωση, ο όρος  "αντιπαγκοσμιοποίηση μοιάζει να  αποτελεί μια γενική σύλληψη", η οποία  καλύπτει κάθε ομάδα ή οργάνωση που αντιτίθεται  στο "status quo".
 ************************
Η "Κλασσικοπερίπτωση" και  αρκετά άλλα ιστολόγια που εδώ και χρόνια  καταγέλλουν  τον υπονομευτικό και αντίχριστο ρόλο των  νεοταξικών δυνάμεων , όπως αντιλαμβάνεσθε   θα θεωρηθούν  "υποπτοι" και  δεν θα εκπλαγούμε αν στο μέλλον   μας κυνηγήσουν σαν τα σκυλιά.
Μέχρι  τότε και όσο μας δίνει ο Θεός δύναμη  δεν θα πάψουμε να γράφουμε εναντίον όλων εκείνων των δυνάμεων που με κάθε  μέσο προσπαθούν να αναιρέσουν  το  αληθινό νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης και ζωής.
Για άλλη μια φορά  θα τονίσουμε  το γεγονός ότι το  παγκόσμιο σύστημα  ελέγχου  του πολίτη έχει ως βάση λειτουργίας  του   "συμπτωματικά " τον αριθμό-κλειδί   666.

5 σχόλια:

 1. Καλη η ενημερωση,αλλα εμεις τι μπορουμε να κανουμε?δεν ξερει οΘεος που τα επιτρεπει,δεν ηξερε οταν αφηνε τους διωγμους.τι αλλο να κανουμε.κουραστηκα να φοβαμαι.εχουν δηλαδη αυτοι περισσοτεροι ισχυ απο εμας?πιστευω οτι οταν τεθει ζητημα η δεχεσαι και αρνεισαι την πιστη σου η εχεις τις συνεπειες θα ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα.νομιζω πως δεν μπορουμε να αλλαξουμε εμεις την Αποκαλυψη.Ηρωδιων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ,
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΘΑΡΡΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ KAΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.
  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ
  Α) ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ,
  Β) ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΤΡΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το τελευταίο σχόλιο είναι ανυπόγραφο ενώ μάλλον το έγραψαν οι διαχειριστες. Σωστά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όχι αγαπητέ μας φίλε δεν είναι δικό μας το σχόλιο.Πάντοτε όταν απαντούμε μέσω των σχολίων αναδεικνύεται αυτόματα και ο τίτλος του ιστολογίου μας.Φυσικά μπορούμε με χειρισμούς να παρακάμψουμε αυτήτην ευκολία αλλά δεν υπάρχει τέτοιος λόγος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο της 17/06 8:46μ.μ.
  Το πιστεύω κ εγώ αυτό. Ήδη το βλέπω να συμβαίνει...
  Και μια απόδειξη γι' αυτό είναι το αμέσως επόμενο σχόλιο. Δείχνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι όλα αυτά υποστηρίζονται μόνο από κάποιους ελάχιστους που έχουν κιόλας την πονηριά να σχολιάζουν μόνοι τους, τους εαυτούς τους!
  Τα πράγματα όμως δείχνουν να μιλάνε από μόνα τους.
  Ο στρουθοκαμηλισμός είναι αναφαίρετο δικαίωμα σε όποιον θέλει να τον ακολουθεί.

  Αναστασία

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.