ΕΛΛΑΣ- Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/


Η τηλεόραση και όλα σχεδόν τα ΜΜΕ  έχουν καταστεί εδώ και χρόνια το "παιδαγωγικό ινστιτούτο" της "Νέας Εποχής".Η τηλεόραση ειδικά, έχει αναλάβει να "κατηχήσει" τον πολίτη σε όλα τα νεο-εποχίτικα δόγματα και για αυτό τον σκοπό έχουν επενδύσει δισεκατομμύρια ευρώ οι πάτρωνες των ανδρεικέλων-καναλαρχών.Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα στο τηλεοπτικό τοπίο που να αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσεις έχοντας την ελαχίστη πιθανότητα να αποκομίσεις έστω και ψήγματα πνευματικής ωφέλειας.
Η μια εκπομπή χειρότερη απο την άλλη  με κοινό τους χαρακτηριστικό την άμεση ή την έμμεση προβολή - επιβολή  του νέου αξιακού συστήματος.Ο άμβωνας της "Νέας Εποχής" (τηλεόραση) δεν σταματά νύχτα και μέρα να κηρύττει κάθε είδους παρεκτροπή ,ανομία και διαστροφή.Ακόμα και οι δήθεν "ενημερωτικές"  εκπομπές παρουσιάζονται όπως τα νούμερα στο "Κολοσσαίο"  ζητώντας απο τον τηλεθεατή απλώς να γυρίσει προς τα πάνω ή προς τα κάτω τον αντίχειρα.Με όλη αυτή την μεθοδευμένη επιβολή της τηλε-κοπριάς ως βασικής πνευματικής τροφής,  ο τηλεθεατής-θύμα καθίστατι σταδιακά  ένα άβουλο και άνευρο  πλάσμα χωρίς πρόσωπο  που εθελουσίως έχει απεμπολήσει τα Θεόσδοτα δώρα της ελευθερίας και του αυτεξούσιου.
Τι κι αν  χιλιάδες συμπολίτες μας καταγγέλλουν συνεχώς τον φασισμό των καναλιών που απροσχημάτιστα γράφουν  στα παλιά τους τα παπούτσια θεσμούς και νόμους ,προσβάλλοντας με χυδαίο τρόπο  την ανθρώπινη αξιοπρέπεια  και καθε είδους αξία.
Τα παραδείγματα που μπορούμε να παραθέσουμε είναι πάμπολλα και φρικτά.Πρωταθλητές στη χυδαιότητα και την αποστασία  είναι ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΪ.Και τα δυο κανάλια επένδυσαν εκατομμύρια ευρώ για να μας  κατηχήσουν στην διαστροφή και τον αποκρυφισμό.
Δεν έμαθε κανένας εισαγγελέας  ότι ο ΑΝΤ1 μετέδιδε  απόπειρες απαγχονισμού  σε εκπομπή με μάγους;
Δεν είδε κανένας απο το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο το "ντοκυμαντέρ" του ΣΚΑΪ  που  παρουσίαζε  το "δράμα" μιας λεσβίας  και το  πως "λυτρώθηκε" με την εγχείριση αλλαγής φύλλου, δείχνοντας μάλιστα και σκηνές απο την επέμβαση;
Αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι με τον εαυτό μας και να μην μας πιάνει ναυτία κάθε φορά που κοιταζόμαστε στον καθρέφτη, πρέπει εδώ και τώρα  να περάσουμε στην αντεπίθεση.Να σηκωθούμε απο την πολυθρόνα και να εναντιωθούμε σε  αυτά τα τέρατα που μολύνουν εμάς και τα παιδιά μας.
Βλέπεις κάτι που προσβάλλει εσένα και την οικογένειά σου τις αξίες της ζωής ;Το πρώτο που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις e-mail και να τηλεφωνήσεις στο ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο(ncrtv@otenet.gr -210-3354500).Να πάς στην Ευελπίδων και να ξυπνήσεις απο τον λήθαργο τον εισαγγελέα υπηρεσίας (210.82.53.643) ζητώντας του να παρέμβει και να σε προστατέψει ως οφείλει.Να το συζητάς και να το καταγγέλλεις στο περιβάλλον σου παρασύροντας και άλλους στον καλό αγώνα.
ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΊΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ  ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ "ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ " ΦΕΥΓΟΥΝ  ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ BLOGGERS.

ΟΙ  ΝΟΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ" ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ".

Σχόλια

  1. χιλια δικια εχετε αλλα ειμαστε λιγοι. τα πραγματα ειναι δρομολογημενα εδω και καιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχετε απόλυτο δίκιο γι' αυτές τις εκπομπές. Συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου ήταν ''αφιερωμένο'' από την τηλεόραση στην μαγεία!
    Το ένα κανάλι είχε το νέο σόου των μάγων στον ΑΝΤ1, το άλλο τον Χάρυ Πότερ κ αν δεν κάνω λάθος στον ΑΛΤΕΡ είχε μια εκπομπή για ''παράδοξα φαινόμενα''. Οπότε αν κάποιος τηλεθεατής δεν ήθελε να ενημερωθεί για την μαγεία στο ένα κανάλι, μπορούσε να ''επιλέξει'' να δει κάποια παραλλαγή σε κάποιο άλλο... Αν είναι δυνατόν τι θα γίνει αν άνθρωποι χωρίς γνώσεις για αυτά τα πράγματα πάρουν ό,τι βλέπουν στα σοβαρά! Πρέπει να αντισταθούμε στ'αλήθεια η τηλεόραση έχει σπάσει κάθε φραγμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλα τα τελευταια χρονια εκδηλώνονται όλο και περισσότερο θέματα, από τηλεοπτικές εκπομπές που αγγίζουν υποτίθεται το μυστήριο. Αν δούμε για παράδειγμα εκπομπές του κυρίου Χαρδαβέλα βλέπουμε θέματα νεοειδολολατρίας, αποκρυφισμού και γενικά διδασκαλίες που θα ταιριαζαν σε αιρέσεις βγαλμένες από καμια μασονική στοά. όλα αυτά βέβαια που προβάλονται ως καινούργια, έχουν απαντηθεί από την ορθοδοξία ξεκάθαρα, διαβάζοντας για παράδειγμα το βιβλίο η ψυχή μετά το θάνατο του πατήρ Σεραφείμ της ροουζ, ο καθένας μπορεί εύκολα να αντιληφθεί το είδος της πλάνης.Το μόνο πρόβλημα είναι, ότι δεν προβάλεται η αλήθεια, παρά μόνο η ανοησία με περίβλημα μυστηρίου για να καθίσταται ελκυστικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις