Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ " ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ"; (video)

Το    intv.gr  που ανέλαβε   να  μαγνητοσκοπήσει την  επιτυχημένη  επιστημιονική  και Θεολογική ημερίδα  με θέμα  :ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ " ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ"
που διοργάνωσε η  Ιερά Μητρόπολις  Γλυφάδας , Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης την περασμένη Κυριακή  11 Μαρτίου  2012  στο  συνεδριακό κέντρο "Attica centre"  ήδη έχει   δημοσιεύσει  στην ιστοσελίδα του  δύο μέρη απο την συνολική   βιμτεοσκόπηση, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε  εδώ  

Σχόλιο του "Ορθόδοξου Παρατηρητηρίου"
Αυτό που  ο κ. Λοβέρδος  στον περίφημο  νόμο  "Φρανκενσταϊν"  (βλ. εδώ) εννοεί  ως  "εγκεφαλικό θάνατο"  γεγονός  που θα  επιτρέψει στον "θεράποντα" ιατρό  να οδηγήσει  το  δήθεν "πτώμα"  στο χειρουργείο για αφαίρεση  οργάνων και  τελικά θανάτωση,  είναι αυτό που εικονίζουν  τα παρακάτω συγκλονιστικά  videos.

Κάποια απο αυτά  τα videos παρουσιάσθηκαν  στην ημερίδα απο τους επιστήμονες γιατρούς ,  οι οποίοι μίλησαν τόσο για αυτά  τα  "αντανακλαστικά του Λαζάρου" (Lazarus' sign in brain death)όσο και για  τα απίστευτα  ψεύδη  και τις απάτες  που έχουν  πλαισιώσει αυτήν την παγκόσμια προσπάθεια  να  μετατρέπεται  ο βαρύτατα ασθενής   σε  αποθήκη  διαθεσίμων ανθρωπίνων ανταλλακτικών.

Προσέξτε!

Το νομοσχέδιο  "Φρανκενστάιν"  που  έφερε ο κ. Λοβέρδος και ψήφισε  η βουλή των Ελλήνων , εικάζει  ότι ΟΛΟΙ   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΠΟΥ ΘΑ  ΒΡΕΘΟΥΝ  ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (θα εξαιρούνται μόνο όσοι έχουν  υποβάλλει στα ΚΕΠ  υπεύθυνη δήλωση πως αρνούνται να υπαχθούν  σε αυτό  το καθεστώς  του νόμου)

Πιο κάτω θα δείτε πως αντιδρούν  τα  "πτώματα"  (δηλαδή  αυτοί που χαρακτηρίστικαν  ως "εγκεφαλικά νεκροί") σε  tests  που κάνουν  οι γιατροί  πριν τους  ακρωτηριάσουν  αφαιρώντας τους  όργανα  κατάλληλα για μεταμόσχευση:

1o video
Κόβουν στον "εγκεφαλικά νεκρό" την μηχανική υποστήριξη της αναπνοής για 10 λεπτά και το "πτώμα" κουνάει τα χέρια σαν να θέλει να πιάσει τον αναπνευστήρα.Μόλις τον επανασυνδέσουν στον αναπνευστήρα ο "νεκρός" κατεβάζει ήσυχα τα χέρια του

2ο Video
Πρόκειται για ένα παιδί "εγκεφαλικά νεκρό" στο οποίο όταν του μετακινούν το κεφάλι, εκείνο σηκώνει τα χέρια και τα φέρνει σταυροειδώς προς το στέρνο του.
Οι γιατροί όπως είπαμε έχουν χαρακτηρίσει αυτήν την κίνηση ως "ακούσια αντανακλαστικά" με την χρακτηριστικη ονομασία "κίνηση του Λαζάρου".
(Είναι αλήθεια ότι, σχεδόν πάντα οι χαρακτηρισμένοι ως "εγκεφαλικά νεκροί" ασθενείς , αντιδρούν με την ίδια ακριβώς κίνηση όταν τους  υποβάλλουν  σε αυτό το "test")
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς γιατρός για να καταλάβει πως αυτή η "κίνηση του Λαζάρου" δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρείται ως "σημάδι θανάτου" που θα οδηγήσει το ανυπεράσπιστο θύμα στο τραπέζι του χειρουργείου και τον  θανάσιμο  τελικά ακρωτηριασμό του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.