Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Μέσα στην αναμπουμπούλα ψηφίστηκε το νομοσχέδιο "Φρανκενστάϊν" (Δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων και άλλες διατάξεις)


Την  ημέρα  που τα πρωτοσέλιδα των  εφημερίδων  "ζωγράφιζαν" μια  εικόνα  πλήρους πολιτικής αποσύνθεσης και περιέγραφαν  τις λεπτομέρειες μιας  τεράστιας πολιτικής  κρίσης  και  την ώρα που τα πλήθη  έξω απο την βουλή  φώναζαν   το σύνθημα "είσαι και δεν είσαι ο πρωθυπουργός" , η κοινοβουλευτική  του ομάδα  ψήφιζε με  συνοπτικές διαδικασίες  ένα νομοσχέδιο  που θα μείνει  στην ιστορία  (άν μείνει)  ως  "νομοσχέδιο Φρανκενστάϊν".
Είναι πλέον  οφθαλμοφανής  η  "βιασύνη" των εντολοδόχων   της  ελληνικής  Βουλής  να εκτελέσουν  "εδώ και τώρα"  τις εντολές  των επιτελείων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και μάλιστα   την στιγμή  που   ο "αντιπερισπασμός"    βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Δεν θα εκπλαγούμε αν στην επόμενη επίθεση  τρομοκράτησης του ελληνικού λαού  "περάσουν"   και  το  επιστέγασμα  όλων των  "νεοεποχήτικων" ...κόπων τους , την  επιβολή  δηλαδή της Κάρτας του Πολίτη.
Αν και  είναι  προσωπική μας εκτίμηση, θεωρούμε  κάτι παραπάνω από  βέβαιο, πως μέσα  στις επόμενες  εβδομάδες θα   ξυπνήσουμε ένα πρωί και η  χειροπέδα της Κάρτας  του Πολίτη θα  είναι  κρεμασμένη   έξω απο την πόρτα μας.
Αν   ο Θεός επιτρέψει αυτόν τον πειρασμό  τότε   καμία  κυβέρνηση   δεν  θα εχει πλέον άγχος  επιβίωσης  ούτε ασφαλώς  θα φοβάται  κανένα "κίνημα  αγανακτισμένων"  μιας και μετά απο αυτό   οι Έλληνες πολίτες είτε ως "αγανακτισμένοι" . είτε  ως"εξοργισμένοι" , είτε ως   "διαμαρτυρόμενοι"  θα είναι απολύτως ακίνδυνοι , αφού  θα είναι μαντρωμένοι  σε μία  παγκόσμια  φυλακή  δεμένοι  πισθάγκωνα   και για πάντα .Όλες τις αναρτήσεις μας  σχετικά με  την "δωρεά" σώματος, τις μεταμοσχεύσεις , την "βιοηθική" και την  αληθινή ηθική  της Ορθοδόξου Αγιο-Πατερικής μας παράδοσης,  μπορείτε   να τις διαβάσετε  κάνοντας "κλικ"  στην ετικέτα 

ΑΡΘΡΟ 8 ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΘΑΝΟΝΤΑ ΔΟΤΗ
"...Η αφαίρεση ενός ή περισσότερων οργάνων από ενήλικο,θανόν πρόσωπο πραγµατοποιείται εφόσον,όσο ζούσε,δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του σύµφωνα µε την παράγραφο 3.
Η έναρξη ισχύος της παρούσας παραγράφου αρχίζει από 1.6.2013 προκειµένου
στο διάστηµα αυτό να υπάρξει πλήρης ενηµέρωση των πολιτών µέσω εφαρµογής συγκεκριµένης ενηµερωτικής εκστρατείας

Πιό κάτω σας παραθέτουμε όλόκληρο το  φρικτό νομοσχέδιο   όπως κατατέθηκε και ψηφίστηκε απο την Βουλή των  Ελλήνων.
Τίτλος: Δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων και άλλες διατάξεις
Τύπος:Νόμος
Υπουργείο:Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Επιτροπή:Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων
Φάση Επεξεργασίας:Ψηφισθέντα Νομοσχέδια
Ημερ/νια Φάσης επεξεργασίας:16/06/2011
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - Δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων και άλλες διατάξεις

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.