"Press Time" :Άλλη μια εφημερίδα που έγραψε για τον αγώνα εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη"

 Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι έχουν αρχίσει και οι εφημερίδες να ασχολούνται με τις αντιδράσεις των Ελλήνων αντιρρησιών Ορθόδοξης συνείδησης και την συλλογή υπογραφών εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη".
Την αρχή έκανε η εφημερίδα "Press Time" στο φύλλο της 20/9/10 (βλέπε εδώ)και μετά απο δύο ημέρες το "Έθνος" (βλέπε εδώ) σε ρεπορτάζ της κ. Βονάτσου έκανε αναφορά στην επιστολή του π. Σαράντη Σαράντου και στην συλλογή υπογραφών εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη".
Συγχαίρουμε φυσικά κάθε δημοσιογραφική έρευνα που αναδεικνύει και την άλλη όψη της Ελλάδας στην οποία αποτυπώνεται η βούληση και οι αντιρρήσεις του Ελληνικού λαού.
Είναι πλέον φανερό ότι με την βοήθεια του Θεού, το μήνυμα του αγώνα εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη" γίνεται γνωστό σε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας.
Ο αγώνας αυτός σχηματοποιήθηκε στα τέλη του περασμένου Ιουλίου όταν η "Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης",αμέσως μετά την διαβίβαση της επιστολής του π. Σαράντη Σαράντου πρός τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, την οποία μάλιστα έθεσε ως σημείο αναφοράς αυτού του αγώνα, ξεκίνησε την συλλογή υπογραφών εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη".

Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους και συνεργάτες που  βρέθηκαν απο την αρχή στο πλάϊ μας και στήριξαν αυτόν τον αγώνα.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το φιλικό ιστολόγιο "Αναβάσεις" το οποίο απο την πρώτη στιγμή ενημερώνει και στηρίζει πνευματικά όσους το επισκέπτονται.Ο κατάλογος εκείνων των ιστολογίων και ιστοσελίδων οι οποίες απο την αρχή στήριξαν αυτόν το αγώνα είναι μακρύς και σε επόμενη ανάρτησή μας θα αναφερθούμε σε αυτούς ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και εκτίμησης.
Πριν παρουσιάσουμε το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η "Press Time" θα πρέπει να τονίσουμε ότι μέχρι σήμερα 8.310 συμπολίτες μας έχουν υπογράψει εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη".

Απεταξάμην την... κάρτα του πολίτη 
ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ «ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ



www.press-time.com

Η ανταπόκριση των πιστών τις πρώτες μέρες της «εκστρατείας» ήταν εντυπωσιακή. Ήδη έχουν υπογράψει 3.665  ( διόρθωση απο το "Ο.Π" : 8.310) άτομα!

Τα λάβαρα του πολέμου ύψωσαν οι μοναχοί του Αγίου Όρους για την κάρτα του πολίτη. Προαναγγέλλουν δυναμικές κινητοποιήσεις και έναν αγώνα σαν αυτόν του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου για τις ταυτότητες.
Πέρασαν στη δράση και ήδη δημιουργήθηκε κίνημα που παρακινεί τους Έλληνες να μην παραλάβουν την κάρτα του πολίτη που θα αντικαταστήσει την αστυνομική ταυτότητα.

Πηγαίνουν λοιπόν από μοναστήρι σε μοναστήρι και από εκκλησία σε εκκλησία και καλούν τον κόσμο να εναντιωθεί. Μοιράζουν φυλλάδια και μαζεύουν υπογραφές από τους πιστούς ότι δεν θα παραλάβουν την κάρτα. Όσους έχουν την ευχέρεια να χρησιμοποιήσουν το Ίντερνετ τους προτρέπουν να υπογράφουν διαδικτυακά.

Μάλιστα είναι εντυπωσιακή η ανταπόκριση των πιστών τις πρώτες ημέρες της κινητοποίησης. Ήδη 3.665 ( το ορθό είναι  8.310) άτομα έχουν υπογράψει. Ανάμεσά τους βρίσκεις εκπροσώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα της χώρας:
ιερείς, ηγούμενους και μοναχούς, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά και στρατιωτικούς, οικοδόμους, γιατρούς, επιχειρηματίες, νοικοκυρές, δημοσίους υπαλλήλους, ηλεκτρολόγους και ένα σωρό άλλους ελεύθερους επαγγελματίες.



«Θα μας ελέγχουν»



Για τους αγιορείτες μοναχούς η κάρτα του πολίτη είναι απλώς η συνέχεια του ΑΜΚΑ, που αντί για ανθρώπους με ονοματεπώνυμο μας μετατρέπει σε έναν παγκόσμιο αριθμό με σκοπό να ελέγξουν την προσωπική μας ζωή. «Καταπατάται η θρησκευτική μας συνείδηση και τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα της προσωπικής μας ζωής και της ελευθερίας», γράφουν στο φυλλάδιο που διανέμουν.

Με πρόφαση το «νοικοκύρεμα» και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας, καταγγέλλουν, συγκεντρώνονται προσωπικά στοιχεία των πολιτών σε όλο και μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων. Στην κάρτα του πολίτη θα ενσωματωθούν το ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ, ο αριθμός διαβατηρίου, το δίπλωμα οδήγησης, ο Ειδικός Εκλογικός Αριθμός και άλλα προσωπικά δεδομένα. «Με τον τρόπο αυτό σχηματίζεται ένα πλήρες προφίλ του πολίτη, πλήρως ελεγχόμενου», γράφουν οι μοναχοί.

Το πρόβλημα για τους μοναχούς είναι ότι τα στοιχεία αυτά θα συγκεντρώνονται σε ένα ενιαίο κέντρο. Από το μικροτσίπ που θα φέρει η κάρτα του πολίτη «θα καταλήγουν στο υπερ-κομπιούτερ των Βρυξελλών, στο οποίο συγκεντρώνονται πυρετωδώς τα δεδομένα δισεκατομμυρίων ανθρώπων», λένε χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι με ένα απλό «χτύπημα» στο πληκτρολόγιο του κομπιούτερ στις Βρυξέλλες αυτός που το ελέγχει θα μπορεί να έχει πολύ βασικά στοιχεία για τον καθένα μας.

Θα καταγράφονται οι δραστηριότητές μας και η ελευθερία μας θα περιορίζεται. «Όλοι μπορούν να θεωρηθούν ύποπτοι», λένε. Μιλούν για «άδηλα» κέντρα στα οποία διαβιβάζονται με διάφορες προφάσεις τα στοιχεία μας και τα οποία θα οδηγήσουν στην καταπίεση των λαών. «Έτσι, διαρκώς μεγαλώνει ο έλεγχος και η τυραννία της ανθρωπότητας», γράφουν στο ενημερωτικό φυλλάδιο που διανέμουν.



Το χάραγμα του Αντίχριστου

Όμως, πηγαίνουν ένα βήμα πιο πέρα και βάλλουν κατά της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Η κάρτα του πολίτη και ο ΑΜΚΑ είναι απλώς τα εργαλεία που χρειάζονται για να προωθηθεί η πολυδιαφημισμένη ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Αυτή με τη σειρά της είναι για τους μοναχούς ο προπομπός μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης που θα βασίζεται στην τυραννία, γιατί όλοι θα είμαστε εκβιάσιμοι.

Η παγκόσμια αυτή τυραννία, λένε οι μοναχοί, θα είναι αντιχριστιανική και ο τελικός τύραννος θα είναι ο Αντίχριστος. Οι κάρτες του πολίτη θα φέρουν στον barcode τον αριθμό 666, τον αριθμό του ονόματος του Αντίχριστου, και τις βλέπουν ως το πρώτο βήμα για να εκπληρωθεί η προφητεία της «Αποκάλυψης» του Ιωάννη. Σκοπός, λένε, είναι να περάσει το μικροτσίπ από τις ταυτότητες στο χέρι και από εκεί να μετατραπεί σε μικροτσίπ ή σε ειδικό τατουάζ για το μέτωπο. Αυτό που προφήτευσε δηλαδή η «Αποκάλυψη» του Ιωάννη. Το 666 που θα φέρουν στο μέτωπο όλοι οι υπηρέτες του Αντίχριστου.

Ζητούν από την κυβέρνηση να πάρει πίσω την καθιέρωση της κάρτας του πολίτη. Αν δεν θέλει να το κάνει, τότε να προβλέψει εναλλακτικό τρόπο ταυτοποίησης για εκείνους που θα επιλέξουν να μην τη χρησιμοποιούν. Θέλουν να τους αντιμετωπίσει το κράτος όπως και τους μάρτυρες του Ιεχωβά, για τους οποίους προέβλεψε εναλλακτική θητεία. Ζητούν, δηλαδή, να αντιμετωπιστούν ως αντιρρησίες ορθόδοξης συνείδησης.


Αρχιμανδρίτης καλεί τον Αρχιεπίσκοπο να αντιδράσει 


Επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έστειλε ο αρχιμανδρίτης Σαράντης Σαράντος για την κάρτα του πολίτη ( βλέπε εδώ ), με την οποία τον καλεί να αντιδράσει επισημαίνοντας: «Να μην παραπέμψετε απλώς και μόνο το θέμα σε μια επιτροπή, π.χ. νομοκανονικών θεμάτων», για να μας διαβεβαιώσει λακωνικά ότι δεν κινδυνεύει η σωτηρία της ψυχής μας.

Καταγγέλλει ότι είναι η συνέχεια του ΑΜΚΑ και το εργαλείο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, που στην πραγματικότητα είναι ηλεκτρονική δικτατορία και θα μας οδηγήσει σε μια παγκόσμια ηλεκτρονική τυραννία. «Ο ΑΜΚΑ και η κάρτα του πολίτη δεν αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο ως πρόσωπο κατ’ εικόνα του Θεού, αλλά ως αριθμητικό δεδομένο στα χέρια της οικονομικής ολιγαρχίας», γράφει.



Η κάρτα του πολίτη θα φέρει τον αριθμό 666, που «κανείς χριστιανός ο οποίος αναγνωρίζει και σέβεται τη μαρτυρία του Αγίου Ιωάννου του Ευαγγελιστή στην “Αποκάλυψη” δεν μπορεί να παραλάβει ταυτότητα που να έχει τον συμβολισμό του Αντίχριστου». Καταγγέλλει ότι η Νέα Τάξη επισπεύδει τις διαδικασίες για να γίνει αποδεκτό το σφράγισμα του Αντίχριστου. Ήδη, γράφει, με αφορμή τη χορήγηση υγειονομικής περίθαλψης στις ΗΠΑ γίνεται προσπάθεια να εμφυτευτεί μικροτσίπ στο χέρι των Αμερικανών.



Βλέπει δε και άλλο σημείο στο οποίο εκπληρώνεται η προφητεία. «Χωρίς τη συγκεκριμένη κάρτα δεν θα μπορεί ο πολίτης να έχει ασφάλιση, να πληρώνεται, να πληρώνει και να συναλλάσσεται... Είναι προφανέστατη η ομοιότητα με όσα λέει η “Αποκάλυψη” στο κεφάλαιο 13, στίχο 17 για όσους αρνηθούν το σφράγισμα: “...ίνα μη τις δύναται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος αυτού”»

Σχόλια

  1. για να γίνει πιο γνωστή η συλλογή υπογραφών θα μπορουσατε να ζητήσετε αναδημοσίευση απο μεγάλα blogs πχ το τρομακτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις