Κυριακή 11 Απριλίου 2010

O AMEΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ!

[H φωτογραφία δείχνει το μέγεθος των τσιπ τώρα.]
Πριν λίγο καιρό ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο για την Υγεία στις ΗΠΑ. Βάσει συγκεκριμένων του διατάξεων, γίνεται υποχρεωτική η εμφύτευση ηλεκτρονικού τσιπ σε κάθε Αμερικανό πολίτη.
 
Μέχρι πριν αρκετές ώρες, 20 από τις πολιτείες των ΗΠΑ είχαν καταφύγει στα δικαστήρια για την ακύρωση του νομοσχεδίου, επειδή είναι, όπως υποστηρίζουν, βαθύτατα αντισυνταγματικό και πλήττει την ελευθερία του κάθε Αμερικανού πολίτη καίρια. Δείτε σχετικό βίντεο με ημερομηνία 26 Μαρτίου, 2010:


Διαβάστε σχετικά δημοσιεύματα κάνοντας κλικ στις ακόλουθες ηλ/κές διευθύνσεις.
(Τα δημοσιεύματα είναι εκατοντάδες, με αυξητική τάση):
http://www.arguewitheveryone.com/general-political-discussion/115153-both-house-senate-health-bills-require-micro-chipping-americans-3-18-10-a.html
http://www.disclose.tv/forum/health-bills-require-microchipping-t19612.html
http://www.harley-davidsonforums.com/forums/joe-mama/18934-microchip-required-obamacare.html
http://soldierforliberty.wordpress.com/2010/04/01/government-pushes-national-id-after-sneaking-implantable-chips-into-health-care-bill/
http://www.thenewamerican.com/index.php/usnews/politics/3193-national-healthcare-will-require-national-rfid-chip
http://republicbroadcasting.org/?p=7711
http://goldfuture.wordpress.com/2010/03/19/both-house-and-senate-health-bills-require-the-micro-chipping-of-americans-31810/
http://patdollard.com/2010/04/obamacares-secret-surveillance-the-o-force-wants-government-snooping-on-you/
http://indianinthemachine.wordpress.com/2010/03/29/omg-americans-new-obama-healthcare-bill-will-require-you-to-get-another-mark-of-the-beast-a-microchip-implant/
http://helloandrea.blogspot.com/2010/04/mark-of-beast-666-microchipping-of.html
http://www.usacarry.com/forums/2nd-amendment-politics/12399-micro-chipping-begin-36-months.html
http://healthfreedoms.org/2010/03/29/chipped-pets-develop-fast-growing-tumors/

ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ 20 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ:
http://www.foxnews.com/story/0,2933,590623,00.html

H πολιτεία της Virginia των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είχε ήδη περάσει νόμο κατά της εξαναγκαστικής εμφύτευσης μικροτσιπ σε ανθρώπους:
http://rawstory.com/2010/02/virginia-passes-law-banning-chip-implants-mark-beast/

H ίδια πολιτεία μηνύει τον νόμο που ψηφίσθηκε για την υγεία στις ΗΠΑ ο οποίος, μεταξύ άλλων, επιβάλλει την υποχρεωτική εμφύτευση ηλεκτρονικών τσιπ στους Αμερικανούς, ως κατάφορα αντισυνταγματικό:
http://info-wars.org/2010/03/23/united-states-virginia-calls-health-bill-unconstitutional-files-suit/

Ο Ανώτατος Δικαστής της Φλώριδας, Bill McCollum, δήλωσε ότι η Ινδιάνα, η βόρεια Ντακότα, το Μισσισσιπή, η Νεβάδα και η Αριζόνα θα ενωθούν με την Φλώριδα και την Νότια Καρολίνα την Νεμπράσκα, το Τέξας την Γιούτα, την Λουϊζιάνα, την Αλαμπάμα, το Κολοράντο, το Μίτσιγκαν, την Πενσυλβάνια, την Ουάσινγκτον, το Αϊντάχο και την Νότια Ντακότα, στην προσπάθεια να σταματήσουν το νομοσχέδιο δια της δικαστικής οδού:

http://www.allheadlinenews.com/articles/7018351347

Η πολιτεία της Ουάσινγκτον:

http://www.oregonlive.com/opinion/index.ssf/2010/04/washington_leaders_have_a_duty.html

Μια άλλη πολιτεία των ΗΠΑ, η βόρεια Ντακότα το 2007 είχε δια νόμου απαγορεύσει την εμφύτευση τσιπ στους ανθρώπους:
http://www.shortnews.com/start.cfm?id=61792

Στην Οklahoma των ΗΠΑ παρόμοια αντίσταση:

http://www.canadianbusiness.com/markets/market_news/article.jsp?content=D9EVK8C80

7 Απριλίου, 2010:

http://politicalticker.blogs.cnn.com/2010/04/07/five-states-join-lawsuit-against-health-care-bill/?fbid=ZbWBfseifbw
http://www.freerepublic.com/focus/f-news/2488853/posts

Και η πολιτεία του Μισσούρι στην αντίσταση:
http://www.topix.com/law/healthcare/2010/04/mo-lieutenant-governor-to-file-lawsuit-against-health-care-bill

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ.

4 σχόλια:

 1. Μπράβο οι Αμερικάνοι! Και δεν τους είχαμε για τόσο ξύπνιους...
  Μπορεί τώρα να αντιδρούν αλλά με το πες-πες σε λίγα χρόνια η εμφύτευση τσιπ θα ηχεί λιγότερο άσχημα στα αυτιά τους.
  Και αλίμονο.

  Θεός φυλάξει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ειδικά στην Αμερική όμως από ότι ξέρω, το ''πες πες'' έχει αρχίσει πολύ πιο πριν από ότι εδώ στην Ελλάδα. Άνθρωποι εκεί τσιπάρονταν από την δεκαετία του '80. Είναι θαυμαστό μάλλον το πόσο έντονα αντιδρούν αυτοί σε σχέση με εμάς που έχουμε και τόσους αιώνες παράδοση στην Ορθοδοξία και αυτά τα πράγματα τα γνωρίζαμε ήδη από το βιβλίο της Αποκαλύψεως. Μπράβο τους. Ας γίνει σε μας μάθημα που ενώ τα πράγματα έχουν προχωρήσει τόσο πολύ, εδώ μιλάνε τόσοι λίγοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επειδή ζω στην Αμερική πολλά χρόνια ελπίζω θα ήθελαν να αναφέρω ορισμένα πράγματα σχετικά με τα διάφορα σεμινάρια συνομωσιολογίας και αστικών μύθων που έχουν γίνει μπεστ σέλερ και στην Ελλάδα. Το νέο νομοσχέδιο αντιτάσσονται οι Ρεπουμπλικάνοι επειδή κυρίως μισούν το γεγονός ότι βγήκε ένας μαύρος ως πρόεδρος των ΗΠΑ και κατά δεύτερο λόγο επειδή είναι εναντίον οποιασδήποτε μορφής σοσιαλισμού (π.χ. ίση περίθαλψη για όλους) μια και ολοι σχεδόν (ιδίως οι ... 'ορθόδοξοι' μασώνοι μας στο ΑΧΕΠΑ) είναι εραστές του καπιταλισμού, αυτής της αιρέσεως για την οποία έχει μιλήσει ο π. Ι. Βλάχος επανειλημμένως. Στο επόμενο μήνυμα θα εξηγήσω τι γράφει το νομοσχέδιο και όσοι θέλουν μπορούν να το διαβάσουν῎

  Η τελευταία προσπάθειά τους είναι ότι τάχα τα μικροτσίπ θα εισέρθουν έμμεσα με το νέο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το νομοσχέδιο δεν υποχρεώνει τη χρηση RFID αλλά απλά υποχρεώνει να ισχύσουν τα ακολουθα για τις συσκευες που χρησιμοποιουνται για ιατρικους σκοπους Τάξεως ΙΙ (π.χ. καροτσακια, αντικαταστάτες γόφων κλπ) και Τάξεως ΙΙΙ (π.χ. βηματοδότες, ρυθμιστές στεφανιαίων αρτηριών κλπ)
  1) Να γνωρίζουμε πού βρίσκονται. Αυτό σημαινει οτι το FDA πρεπει να ξερει ποσα ειναι και πού χρησιμοποιούνται
  2) Στοιχεία για ασφάλεια να αναφέρονται στο FDA. Πχ. αν ένας βηματοδότης σκοτώσει έναν, το FDA πρέπει να το γνωρίζει. Αν μία ρόδα πέσει από το καροτσάκι το FDA πρέπει να το γνωρίζει.
  3) Να κρατηθεί δημοσιο αρχείο. Αυτό σημαίνει ότι αν πέσεις και χτυπησεις και πρεπει να μεινεις σε καροτσάκι και παει ο γιατρός σου να σου πασάρει ένα καροτσάκι που η δημόσια βάση δεδομένων δείχνει ότι κάθε τόσο χανει και μια ρόδα, να μπορείς να το μάθεις πριν είναι αργά.

  Η τεχνολογία RFID δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένη με μικροτσίπ στο σώμα. Για να αποδείξουμε πόσο ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ είναι οι ρεπουμπλικάνοι, απλά να αναφέρουμε ότι η τεχνολογία RFID χρησιμοποιείται π.χ. στους Express Road Systems του Σικάγο (προπληρώνεις κάρτα ηλεκτρονική αντί να σταματάς για διόδια) και ποτέ δεν τους πείραξε αυτό. Τἐλος να μην ξεχάσουμε ότι το θέμα περί RFID αναφέρθηκε στο ΗΡ 3200 ενώ αυτό που ψηφίστηκε ήταν το HR 3590.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.