Γ. Παΐσιος : Στόχος των δυσβάστακτων μέτρων η επιβολή του “τέλειου” ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου

«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε” με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε” Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα.
 
Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν” για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.

π.Παΐσιος, αγιορείτη ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου από το βιβλίο του «Σκεύος εκλογής»

Σχόλια

  1. Καλησπέρα σας Χριστός Ανέστη καλό μήνα,

    θα ήθελα να σας ρωτήσω επειδή τον τελευταίο καιρό πολύ επικαλούνται όλοι το γέροντα Παίσιο πως μπορούμε να πάρουμε ώς δεδομένα τα λόγια του αφού δεν έχει αναδειχθεί ως Άγιος της εκκλησίας μας? Επιπλέον πολύ σύνχυση δημιουργήται στο λαό και μου θυμίζεται όλοι τον Πόντιο Πιλάτο που λέει η γραφή οτι μάλλον θόρυβος γίνετια όλο κρίσεις και επικρίσεις απο όλους αλλά ούτε ένα φως ελπίδας πουθενά τι προτείνετε εσείς ως κάποιοι εκ των εκπροσώπων της ΟρθοδόΞου εκκλησίας να ψηφίσουμε καθώς δεν γίνεστε συγκεκριμένοι ούτε εις άτοπο επαγωγή οδηγούνται τα συμπεράσματα μας? τέλος θα ήθελα να ρωτήσω παρουσιαζονται τόσο τραγικά τα πράγματα για το χάραγμα αλλά μήπως δεν είναι και ακριβώς έτσι και έχουμε παρανοήσει λίγο καθώς τα του κέσαρος το κέσαρι και τα ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩ ΘΕΩ λέει δηλαδή προτείνεται να μη ζούμε καθόλου και να δραπετέψουμε στα βουνά παντού υπάρχουν παγίδες άλλωστε όταν ο Μέγας Αντώνιος τις είδε έφριξε και είπε οτι απο αυτές κανείς δεν γίνεται να γλυτώσει, μήπως η συνταγή είναι άλλη λοιπόν μήπως πρέπει όλοι να ψάξουμε την αρχή του κακού και όχι τις παραφιάδες γίνετα να παρουσιαζόμαστε όλοι ως αντίχριστοι και χαραγμένοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αφού αναγκαζομαστε να υποκείψουμε για να ζήσουμε? Φέρτε τον κόσμο κοντά στην Εκκλησία και βάλτε εξωμολόγους με σύνεση και γνώση κατήχηση και Θεία Κοινωνία και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απο χαρτάκια και πονηριές άλλωστε όταν επιβάλουν το τελικό τσιπ θα το πέρνεις με τη θέληση σου αν δεν πάρεις κάτι με τη θέληση σου και σου το επιβάλουν Ο ΘΕΟΣ ωστόσο θα φροντίσει για αυτό για όλα Έχει Πρόνοια μη προτρέχουμε λοιπόνα θα βρει τρόπο να μας σώσει Εμπιστοσύνη μόνο να ΤΟΥ Έχουμε~ (συνεχίστε να μας ενημερώνετε αλλά χρειαζόμαστε και λόγους παρισίας και αλήεθειας όσο για τα σχέδια τους Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ δεν θα μας εγκαταλείψει ΠΟΤΕ άλλωστε μας Το Έχει ΠΕΙ!)

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας, απορώ γιατί τα μισά μηνύματα δε τα δημοσιεύετε και δεν τα απαντάτε ενώ διατυπώνονται με ευπρέπεια και επιπλέον για ποιο λόγο δεν απαντάτε ξεκάθαρα ποιο κόμμα να προτείνετε να ψηφίσουμε γιατί έτσι που τα λέτε είναι να ψηφίσουμε τον κανένα εμένα τουλάχιστόν ο κανένας μου φαίνεται πιο σωστός όλοι αντίχριστοι είναι!
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις