Δυστυχώς ο "Όρθρος" η ιστοσελίδα της "ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ" δέχτηκε και δεύτερη επίθεση απο hackers

Δεν πέρασαν  λίγες ώρες απο την στιγμη που οι τεχνικοί της ιστοσελίδας  http://www.orthros.eu/ εντόπισαν  και διόρθωσαν το πρόβλημα  απο την  προχθεσινή  "εισβολή"  hackers και ο ιστότοπος της  "ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ"  δέχθηκε και δεύτερη επίθεση.
Προς το παρόν  η  ιστοσελίδα "Όρθρος"  είναι  εκτός λειτουργίας  μέχρι  να  αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά  το  πρόβλημα.
Είναι προφανές ότι  οι πρωτοβουλίες και  οι δράσεις  της "ΕΣΤΙΑΣ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ"  έχουν  ενοχλήσει  εκείνους  που θεωρούν  ως κίνδυνο  την  εν  Χριστώ  αφύπνιση  και την  εξ αυτής στερέωση   του  απαραίτητου  για την εποχή μας  Ορθόδοξου  φρονήματος.
Είναι επίσης προφανές ότι θέλουν να εμποδίσουν  με κάθε τρόπο  την   συλλογή  υπογραφών   εναντίον της Κάρτας Του Πολίτη  αφού αυτή  ως  πράξη αντίστασης  αποκτά  ιδιαίτερη   σημειολογική αξία, ειδικά  τώρα  που  όλες οι εξουσίες  , Ελληνικές και ξένες , στοχεύουν στην  βίαιη  αφαίρεση  του αυτεξούσιου  είτε αυτό αφορά  τα έθνη είτε τους  πολίτες.
Πρέπει  λοιπόν εδώ και τώρα  να εμποδίσουν κάθε αντίσταση  στην υφαρπαγή  του Θεόσδοτου δώρου  της ελευθερίας  και να καταπνίξουν  εν τη γεννέσει της κάθε  συλλογική εκδήλωση  υπεράσπισής του.
Η  Εκκλησία  ήταν  είναι και θα είναι  ο βασικός εχθρός  τους και ξέρουμε  πως  όσο νοιώθουν  ότι  κολοβώνονται  οι μέρες της  αντίχριστης  εξουσίας τους, τόσο  οι επιθέσεις  τους θα γίνονται σκληρότερες.
Αν είμαστε  απλοί ακτιβιστές  που επιθυμούν γενικά και αόριστα  να ζήσουν  "ελεύθεροι",αν  οι  αντιρρήσεις μας  στηρίζονταν  σε "νέες" ή παλιές πολιτικές  πλατφόρμες  η πολύ περισσότερο αν είχαμε  ως στήριγμα  κάποια  παράταξη  ή κόμμα , τότε  μάλλον δεν  θα έκαναν  τόσο κόπο  για να  μας φιμώσουν.
Είναι όμως  κακό και  ασφαλώς επικίνδυνο για τις επιδιώξεις  του νέου  ολοκληρωτισμού  και για  τα  μισάνθρωπα  σχέδια  της "Νέας Εποχής", να υπάρχουν  φωνές  που  υπερασπίζονται την ελευθερία  ως Θεόσδοτο δώρο, το αυτεξούσιο ως  στοιχείο ζωής  και την πίστη  στην Κεφαλή  της Εκκλησίας  δηλαδή  στον  Ιησού Χριστό  ως την  απαραίτητη  προϋπόθεση  για την  προσωπική και  εθνική  σωτηρία.
Τον Κύριό μας φοβούνται και όχι εμάς.Νομίζουν ότι  φιμώνοντας  κάποιες ασθενικές και ασήμαντες φωνές όπως  τη δική μας, θα κρύψουν τον Ηλιο της  Αληθείας  η  θα εμποδίσουν  τον σωτήριο ρόλο της  Αγίας Του Εκκλησίας.
 

Σχόλια

  1. http://redskywarning.blogspot.com/2012/03/anonymous.html

    ΗΠΑ: Επίθεση των 'Anonymous' σε ιστοσελίδες εκκλησιών. Επιτίθενται σε κάθε θρησκεία που την ονομάζουν «ασθένεια» και ιδιαίτερα στον Χριστιανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικα αθλιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΝΕ,ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΣΤΙΓΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΑΡΘΟΥΝ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ...ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ....ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ?ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ?ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις