Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

"We are all Greeks!" ("Είμαστε όλοι Έλληνες!")- Αυτό που "αιώνες ήθελαν οι "Ιερές Συμμαχίες να αποφύγουν έγινε σήμερα πραγματικότητα


«Έλλην ων τηι φωνήι, ουκ αν ποτέ φαίην Έλλην είναι, δια το μη φρονείν ως εφρόνουν ποτέ
οι Έλληνες, αλλ’ από της ιδίας μάλιστα θέλω ονομάζεσθαι δόξης. Και ει τις έροιτό με τίς ειμι, αποκρινούμαι Χριστιανός είναι»
(Γενάδιος Σχολάριος)

Παντού,σε όλη την οικουμένη διαδίδεται με ταχύτητα πυρκαγιάς το σύνθημα "We are all Greeks!" (Είμαστε όλοι Έλληνες).Ένα σύνθημα που  πέρα απο την διεθνή εκδήλωση αλληλεγύης στην Ελλάδα,πυροδότησε και  το φυτίλι μιας οικουμενικής  αμφισβήτησης  των βασικών ιδεολογικών   πυλώνων  της "Νέας Εποχής".

Είναι σίγουρο πως   το περιεχόμενο του υπο διαμόρφωση  παγκόσμιου κινήματος "We are all Greeks" ,  θα εκτιμηθεί απο  τους αναλυτές των ειδικών επιτελείων της Νέας Τάξης Πραγμάτων  ως μία σημαντική ιδεολογική ήττα. 

Μία ήττα, που κανείς απο δαύτους δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι δεν θα αποτελέσει ενδεχομένως  την αρχή μιας σειράς  άλλων,και που  ήλθε  όταν στο  πεδίο  της οικονομικής τρομοκρατίας και της  εφαρμογής  λαοκτόνων και εθνοκτόνων μέτρων, η Νέα Τάξη Πραγμάτων  και οι  περιφερειακές  τραπεζοπιστωτικο - πολιτικές της δυνάμεις καταγράφουν διαρκώς  νίκες.

Έχω την αίσθηση ότι  η  διαρκώς  ογκούμενη  και ποιοτικά  ξεχωριστή αντίσταση   του ελληνικού λαού ,θα καταστρέψει  τα  μακροπρόθεσμα σχέδια  της  σημερινής "Ιεράς Συμμαχίας", όπως είχε  πράξει  και άλλοτε  στην "Ιερά Συμμαχία"  του  Μέτερνιχ και των εταίρων του, πράγμα εξ άλλου που δεν διεγράφη ποτέ  απο την  πολιτική  μνήμη  των απογόνων του.

Το σημερινό  ιδεολογικό κτύπημα  του  "We are all Greeks", πλήγωσε  σοβαρά  το  μαλακό υπογάστριο  αυτής  της νέας "Ιεράς Συμμαχίας".

Εκ των πραγμάτων  μια έστω και συγκυριακή  "σύμπλευση"  των λαών  στα οικουμενικά "ΟΧΙ" των Ελλήνων, δημιουργεί  σοβαρό ρήγμα  στα θεμέλια  του  δυτικού  "διαφωτισμού", ο οποίος  αποτέλεσε  και την  ιδεολογική  πλατφόρμα πάνω στην οποία  εδραιώθηκαν  όλες οι μεταλλάξεις  του  φραγκολεβαντίνικου φεουδαλισμού και  οι  μετέπειτα ψευδαισθήσεις  και  ψευτοπροσδοκίες που δημιούργησε   ο  κατάλληλα  "διαφωτισμένος"  καπιταλισμός.

Θα τολμούσα να πώ  ότι  οι  σημερινές διαδηλώσεις των  "We are all Greeks" ήταν πρακτικά ένα  καρφί  που πάτησε  μία απο τις ρόδες  της πολιορκητικής μηχανής   της "νεώτερης" Νέας Τάξης.

 Όμως.

Δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί.

Ο πόλεμος  τώρα άρχισε και δεν κρίνεται ασφαλώς σε μία  μόνο μάχη.Ωστόσο  έχει  τεράστια σημασία, μέσω  της  οικουμενικότητας  του ελληνικού  μηνύματος αντίστασης, να απομυθοποιηθεί η παντοδυναμία  αυτής της  σάπιας μέχρι το μεδούλι  παγκόσμιας εξουσίας.

Έφτασε η ώρα  να  γίνουμε  το παράδειγμα  όχι ως   υπερασπιστές γενικά   της ισότητας  και του δικαίου αλλά ως μαχητές της ελευθερίας  του ανθρωπίνου προσώπου  που  είναι  η απαραίτητη  ζωογόνος πηγή  και για την  αληθινή  ισότητα και για  το δίκαιο  και για όλες τις άλλες παναθρώπινες αξίες.
 

1 σχόλιο:

  1. μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει το άρθρο αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το κίνημα έχει νεοταξικό υπόβαθρο προωθώντας την παγκόσμια συσπείρωση έναντι του σάπιου καθεστώτος. Σήμερα λέει we are all greeks αυριο μπορεί να λέει all americans κλπ! Προς θεού χαίρομαι αφάνταστα να βλέπω τις ελληνικές σημαίες να ανεμίζουν ανά τον κόσμο απλά συνιστώ προσοχή και τίποτα άλλο, γιατί την ιστορία με τον δούρειο ίππο την έχουμε πλέον εμπεδώσει και είναι η αγαπημένη των νεοταξιτών. Επαναλαμβάνω, απλά επισημαίνω να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά γιατί το σύστημα έχει στηθεί για να καταρρεύσει! Το πως όμως είναι αυτό που έχει σημασία. Προσοχή στα ιδανικά μας και στις ελληνορθόδοξες αξίες!

    Φιλικά Ανάξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.