Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

SOS!!! Ο μικρός Θεοφάνης χρειάζεται ΤΩΡΑ την αλληλεγγύη μας - Σε 15 ημέρες θα είναι αργά


Δεν είναι μία απο τις ψεύτικες ή "κατασκευασμένες" εκκλήσεις βοήθειας.
Σε 15 ημέρες  μπορεί να έχουν παραδώσει  οι δωσίλογοι την Ελλάδα μας στα χέρια των   αμερικανοφράγκων  αποικιοκρατών και τοκογλύφων, όμως είναι  σίγουρο  ότι αν δεν βοηθήσουμε  την οικογένεια Μπαμιεδάκη , ο μικρός τους Θεοφάνης  θα χάσει την όρασή του.
Δεν είναι μία απο τις ψεύτικες ή "κατασκευασμένες"  εκκλήσεις βοήθειας.
Εγώ προσωπικά επικοινώνησα με  συγγενή του  μικρού Θεοφάνη  για να επαληθεύσω  την αλήθεια των αναφερομένων  στο e-mail με την έκκληση  για βοήθεια.
Αν το ΙΚΑ  δεν αποφασίσει γρήγορα  για το αν θα καλύψει ή όχι  τα  έξοδα για την μετάβαση, νοσηλεία  και το χειρουργείο  στις ΗΠΑ  (είναι περίπου 50.000 δολάρια) ο μικρός Θεοφάνης  θα μείνει  τυφλός.
Η έκκληση  δεν αφορά μόνο σε οικονομική  αλλά κάθε είδους  βοήθεια, απο το να πιέσουμε τον διοικητή  του ΙΚΑ, μέχρι  να ευαισθητοποιήσουμε  όποιον μπορεί και θέλει να βοηθήσει.
Όπως και νά ΄χει  η οικογένεια του μικρού Θεοφάνη έχει  άμεσα την ανάγκη  της στήριξης και της βοήθειάς μας.
Αν δεν  μπορούμε να κάνουμε κάτι για ένα  μωράκι  τότε  δεν  θα κάνουμε απολύτως τίποτα  και για την χώρα μας που επίσης  σε λίγες ημέρες κινδυνεύει να γίνει δουλοπαροικία.
=======================
Έκκληση για βοήθεια (Θεοφάνης) Παιδάκι με διορία 15ημερών για χειρουργείο. 
Ακόμη και αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλώ διαδώστε το, κοινοποιήστε το, μήπως ενδιαφέρεται κάποιος άλλος ή αν ξέρετε κάποιον προσωπικά που θα μπορούσε να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο .Το παιδάκι έχει διορία 12 ημέρες πριν την τύφλωση.
 Μια 7μελής οικογένεια από την Αγία Μαρίνα Μυτιλήνης, Λέσβου χρειάζεται επειγόντως την βοήθειά σας. Το μικρότερο παιδάκι της οικογένειας, ο Θεοφάνης, γεννήθηκε πρόωρα στους 6 μήνες εγκυμοσύνης της μητέρας του με βάρος 550 γραμμάρια με αποτέλεσμα να έχει πολλά προβλήματα στην υγεία του. Από την ημέρα που γεννήθηκε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε θερμοκοιτίδα. Αυτή την στιγμή είναι 1μήνα και με βάρος 2,5 κιλά και συνεχίζει να νοσηλεύεται. Το πιο σημαντικό και επείγον πρόβλημα είναι η ΤΥΦΛΩΣΗ που θα πάθει ο μικρός λόγω της αποκόλλησης που έχει υποστεί στην περιοχή των ματιών του. Οι ιατροί από το νοσοκομείο προειδοποίησαν την οικογένεια ότι μέσα σε 15 ΗΜΕΡΕΣ θα πρέπει να μεταφερθεί το παιδί στο εξωτερικό προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο και να σωθεί η όρασή του. 
Η οικογένεια δυστυχώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πραγματοποιήσει ένα τέτοιο ταξίδι και ούτε την εγχείρηση...
ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ...ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΙΩΡΙΑ 15 ΗΜΕΡΩΝ....
Η μητέρα του παιδιού λέγεται Μαρία Μπαμιεδάκη και για όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο 00302109737145 ή στείλτε ένα email στο theofanis06@yahoo.gr για περισσότερες πληροφορίες.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ.

2 σχόλια:

  1. παιδια με ποιον τροπο μπορουμε να βοηθησουμε την οικογενεια αυτη? παρακαλώ για μια ενημερωση πιο λεπτομερη... εαν ειναι δυνατον μια ενημερωση παρακαλώ!!!
    και ευχομαι στην οικογενεια το καλυτερο του ΘΕΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ... ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια με ποιον τροπο μπορουμε να βοηθησουμε την οικογενεια αυτη? παρακαλώ για μια ενημερωση πιο λεπτομερη... εαν ειναι δυνατον μια ενημερωση παρακαλώ!!!
    και ευχομαι στην οικογενεια το καλυτερο του ΘΕΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ... ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.