Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, προσεύχεται μαζί με ηγέτες άλλων δογμάτων μπροστά σε μια κρυστάλλινη σφαίρα (ειδώλιο της Γαίας) στο υπέρτατο Όν! Η Πανθρησκεία φαίνεται ότι βρίσκει πρόσφορο έδαφος.
Η Νέα Τάξη έχει δικό της ιερατείο, με αρχιερείς τα αφεντικά της, και ιερείς και διακόνους τους πολιτικούς που ανακάλυψαν ότι τα πάθη τους καλύπτονται καλύτερα από τους Νεοταξίτες. Τι θα γίνει όμως με το....
θρησκευτικό αίσθημα των λαών;

Απλούστατα ενεργοποιήθηκε το πρότυπο της κοινής λατρείας του Μ.Α.Τ.Σ. (μεγάλου αρχιτέκτονα του σύμπαντος, κατά τους τέκτονες), για να διαμορφωθεί το εσχατολογικό κατασκεύασμα της Πανθρησκείας.
Η πολιτική βουλιμία των Νεοταξιτών για παγκόσμια επικράτηση και αχαλίνωτη ισχύ, βρήκε μιμητή στο θρησκευτικό πεδίο το Βατικανό, που παίζοντας το ρόλο του αρχηγού, άρχισε να διοργανώνει διαθρησκειακά συνέδρια χάριν της… Ειρήνης, ή μάλλον των συμφερόντων του.

ksipnistere.blogspot.com 

Σχόλια

  1. Το να προσεύχεται ο Πατριάρχης μπροστά στη κρυστάλλινη σφαίρα - ομοίωμα της γης δεν είναι παραβίαση της εντολής που δόθηκε στον Μωυσή περί ειδωλολατρίας και ταύτισης με την Νέα Εποχή η οποία (όπως και αρχαίες ειδωλολατρικές θρησκείες) διδάσκει ότι η γη είναι ενσυνείδητο ον και λέγεται Γαία;;;!!!
    Η εκκλησιαστική κοινωνία με τον Βαρθολομαίο δηλαδή είναι κοινωνία με τους αιρετικούς Παπικούς και Προτεστάντες αλλά και με τους Μουσουλμάνους, τους Εβραίους καθώς και τους Ινδουϊστές, Βουδιστές και όλες τις θρησκείες! Για αυτό πρέπει οι Ορθόδοξοι να μην έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με τον Βαρθολομαίο και τους Οικουμενιστές!Με θλίψη τα γράφω αυτά και όχι με περιφρόνηση στον θεσμό του Πατριάρχη. Επιμένω όμως στο να διακρίνουμε τον Ορθόδοξο Πατριάρχη από τον Αιρετικό ο οποίος είναι λύκος βαρύς που δεν νοιάζεται για το ποίμνιο!Η διακοπή της μνημονεύσεως δεν σημαίνει να κάνει ο καθένας τη δική του Σύνοδο όπως έκαναν οι Παλαιοημερολογίτες αλλά να φυλάξει αμέτοχο του Οικουμενισμού, έναν ναό, τον ναό του σώματός του.
    Τα αιρετικά μυστήρια απομακρύνουν από τον Θεό και ενώνουν με τον Διάβολο!
    (Δείτε ΟΣΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΥΔΙΤΟΥ. Επιστολή 553. Προς την σπαθαρέαν, ής το όνομα Μαχαρά, Φατούρος σελ.846. στιχ.16. P.G.99,1668C. Επιστολή 233 Κωνσαντίνω κουράτορι Φατούρος σελ.367.Επιστολή 308 Ιγνατίω τέκνω, Φατούρος σελ.451, P.G.99,1189C. Επιστολή 452 Νικήτα ηγουμένω, Φατούρος σελ. 640, στιχ.42.P.G.99,1480C. Επιστολή 534 Συμεών Μονάζοντι, Φατούρος σελ.807.στιχ.1. Επιστολή 40. Ναυκρατίω τέκνω, Φατούρος σελ.119, στιχ. 129. P.G.99,1056D) ή Ιερομονάχου Ευθυμίου Τρικαμηνά Η Αντιμετώπισις της Αιρέσεως του Οικουμενισμού κατά τον Όσιο Θεόδωρο τον Στουδίτη: Η Διακοπή της Μνημονεύσεως. Ορθόδοξος Χριστιανικός Αγωνιστικός Σύλλογος "Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θρησκείες και λατρείες πνευμάτων που περιλαμβάνουν πλήθος τελετουργιών Μαγείας και Νεκρομαντείας είναι πολλές σε ολόκληρο το κόσμο. Οι πιο γνωστές είναι Voodoo στην Αϊτή, στο Πουέρτο Ρίκο και στη Κούβα, Macumba & Santeria στη Βραζιλία, Sanguma, Tambaram, Cargo & Bembe στη Νέα Γουϊνέα, Kahunas στη Χαβάη, Alauts στο νησί Τιμόρ της Ινδονησίας, Hilots στις Φιλιππίνες, Obeath στη Καραϊβική, Pocomania στη Τζαμάϊκα, Τσιάγκ-Τάου-Σου στη Κίνα, Κόμπο - Ντέρα στην Ιαπωνία κ.α.
    Στις παραπάνω λατρείες και τελετουργίες Μαύρης Μαγείας, στο Voodoo και στη Santeria αναμειγνύονται στις τελετές τους σύμβολα, εικόνες και πρόσωπα της Χριστιανικής Θρησκείας! Η Μαύρη Παρθένος με τον Ιησού, ο εσταυρωμένος και διάφοροι "άγιοι" κυρίως του Παπισμού. Ανάμιξη της ειδωλολατρίας και της μαγείας με τον Χριστιανισμό συναντούμε επίσης στη Santeria, και στη λατρεία Umbanda. Στην Umbanda(Βραζιλία 1920) αναμιγνύονται στοιχεία αφρικανικών θρησκειών (Yorumba Νιγηρία, Bandoo Κένυα-Καμερούν)με πρόσωπα, δόγματα και αγίους του Παπισμού! (τον οποίο Πάπα μνημονεύει ο Βαρθολομαίος όπως έκανε και ο Αθηναγόρας! αλλά και "Ορθόδοξοι" Επίσκοποι αναγνωρίζουν στον αιρετικό Πάπα Ιεροσύνη!!-άραγε οι Επίσκοποι ως πτυχιούχοι θεολογίας συνειδητοποιούν πόσο σοβαρό είναι αυτό;).

    Η Μάγισσα Sybil Leek γράφει στο βιβλίο της "Η Τέχνη της Μαγείας":
    "Το Βουντού είναι μια θρησκεία που δέχεται πολλούς θεούς...ένα μείγμα από πρωτόγονες αφρικανικές θρησκείες, Χριστιανισμό, και μέχρι και κλασική αιγυπτιακή μυθολογία...Ωστόσο απ' αυτό το συνονθύλευμα και μπαστάρδεμα πολλών θρησκειών μαζί, έχει βγει μια μοναδική, τρομερή και αποτελεσματική μορφή μαγείας...στις χώρες του βουντού, ο φύλακας του θανάτου λέγεται Μπαμπάς - Λέγκμπα και λατρεύεται. Υπάρχει κι ένας "Αιμοβόρος Πολεμιστής" που λέγεται Ουγκούν Μπαντάγρις. Αυτοί οι δύο λατρεύονται ταυτόχρονα και ειλικρινά μαζί με τον Αδελφό Ιησού και την Παρθένα Μαρία. Μαζί με κουκλάκια βουντού, γύψινα αγάλματα αγίων και λουλούδια, σε μια ατμόσφαιρα βαριά από λιβάνι, ιδρώτα και υπερένταση, φαίνεται παράλογο να βλέπει κανείς τον χριστιανικό σταυρό πάνω στους βωμούς που χρησιμοποιούν οι ιερείς και οι ιέρειες του Βουντού."(σελ.147-148).

    Ο αχταρμάς του συγκρητισμού της ενοποίησης των θρησκειών σχηματίζει τη Μία Παγκόσμια Θρησκεία η οποία είναι καθαρά Θρησκεία Μαγείας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πατριάρχης φαίνεται ότι πίστεψε το παραμύθι των Εβραίων, ηγετών της παγκόσμιας θρησκείας, ότι αν προσκυνήσει στα σχέδιά τους δε θα είναι ένας απλός ηγέτης μιας "θρησκειούλας", αλλά ένας από τους "παγκόσμιους θρησκευτικούς ηγέτες του κόσμου" (τι μεγαλείο ε;!). Δυστυχώς τσίμπησε και κατήντησε σαν μάγισσα, που προσεύχεται στον "υπέρτατο θεό" των ραββίνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αιρεσεις δημιουργηθηκαν απο την υπερηφανεια καποιων που εσφαλμενα νομιζουν οτι βρισκονται σε καλυτερη πνευματικη κατασταση απο τους αγιους πατερες μας. Ας παρακαλεσουμε τους Αγιους τρεις Ιεραρχες να μας φωτισουν παλι με την χαρη του Θεου να δουμε την μονη αληθινη θρησκεια,την ΟΡΘΟΔΟΞΗ.. Και ας προσευχηθουμε στον γλυκητατο ΙΗΣΟΥ μας να λυπηθει τον Πατριαχη μας και να του δωσει το φως του. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ διοτι αν χαθει το κεφαλι τι θα γινει το σωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αιρέσεις δημιουργήθηκαν όπως δείχνει η ιστορία συχνά από πατριάρχες, επισκόπους και ιερείς, οι οποίοι αρνήθηκαν την Κεφαλή που είναι ο Χριστός, νομίζοντας ότι είναι ανώτεροι από Εκείνον. Επίσης από τους οπαδούς τους οι οποίοι γινόμενοι προσωπολάτρες λάτρεψαν αυτούς και τις κακοδοξίες τους και όχι τον Κύριο και την Αλήθεια.Κεφάλη βέβαια δεν μπορεί να είναι κανένας κακόδοξος Πατριάρχης, αλλά μάλλον νεκρό μέλος που αργά ή γρήγορα αποκόπτεται από το σώμα της Εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Η διαχρονική συμφωνία των Αγίων Πατέρων

    γιά το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ του ΙΕ΄Κανόνα

    της Πρωτοδευτέρας Συνόδου

    περί διακοπής Μνημονεύσεως Επισκόπου

    κηρύσσοντος επ' Εκκλησίας Αίρεσιν".

    http://www.2shared.com/document/MFg6LggP/___-_____________15___________.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις