Βενιζέλος : "Σήμερα η Ε.Ε έστειλε ένα ΑΙΤΗΜΑ στις αγορές για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

Αναρωτηθείτε  πόσε φορές έχετε ακούσει  να μιλά ο πρωθυπουργεύων  κ. Παπανδρέου  και οι περί αυτον  υπουργοί ή  στελέχη της  κυβέρνησής του, για  "παγκόσμια  διακυβέρνηση", "παγκόσμια ηλεκτρονική  διακυβέρνηση" , "παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση"  και  σκεφτείτε αν έχετε εξοικειωθεί με αυτές τις  απαράδεκτες  δηλώσεις.
Σκεφτείτε  αν  την ώρα που ψηφίζατε  τους εκπροσώπους μας στην Βουλή  φανταζόσαστε,  ότι ο σκοπός τους δεν ήταν  να υπηρετήσουν την πατρίδα   και τα συμφέροντα  του  "κυρίαρχου " ελληνικού λαού ή έστω να  εφαρμόσουν το Σύνταγμα  και τους νόμους ,αλλά  να παραδώσουν  τον λαό   στα χέρια μιας παγκόσμιας εξουσίας . 
Μια  παγκόσμια εξουσία που ενώ την θεωρούν  ως  "λύση"  για την ...σωτηρία του πλανήτη και την "ευημερία"  των λαών ,αποφεύγουν συστηματικά και επιμελώς να την περιγράψουν.
Ποιός και πότε τους έδωσε  το δικαίωμα  να περιγράφουν το  πως  η Ελλάδα θα πάψει να υφίσταται ως Έθνος για να  γίνει  ένα κομμάτι  στο διοικητικό χάρτη  μιας  "παγκόσμιας κοινότητας";
Ποιοί είναι εκείνοι  που αποφάσισαν ερήμην των λαών  ότι ήλθε η ώρα  να  "κυβερνηθεί" ο πλανήτης απο μια  παγκόσμια  εξουσία;
Είναι προφανές, πως  η επιθυμία αυτής της αόρατης προς το  παρόν  "ολιγαρχίας", είναι  η εφαρμογή  ένος παγκόσμιου  ολοκληρωτισμού  του οποίου  τα κομμάτια  μας περιγράφουν  οι  διάφοροι "εντολοδόχοι"  της,  ως  "παγκόσμιες διακυβερνήσεις"  οι οποίες   θα φέρουν  την ποθούμενη  "ισορροπία"  στην οικουμένη και  θα αποκαταστήσουν  όλες αυτές  τις  ...δυσκολίες  που δήθεν  έχουν προκύψει απο τον  εθνικό , πολιτικό , πολιτιστικό , θρησκευτικό  "κατακερματισμό".
Η "παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση" άρχισε να εφαρμόζεται , η "παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση"  σύντομα  θα είναι   και κατά το "αίτημα της Ε.Ε" θεσμός, η  "παγκόσμια  κλιματική  διακυβέρνηση" είναι πλέον  μια πραγματικότητα , ενώ  η  "παγκόσμια γεωπολιτική  διακυβέρνηση"  έχει ήδη   κάνει αισθητή την παρουσία της   με την  αόριστη ονομασία "διεθνής κοινότητα".
Με  δυό λόγια   η  "παγκόσμια κυβέρνηση", στην οποία έχουν επίσης αναφερθεί   πολλοί  εκλεγμένοι  ηγέτες, είναι ante portas,  αφού σχεδόν όλα  τα "υπουργεία" της  ( "παγκόσμιες διακυβερνήσεις")   είναι σχεδόν έτοιμα για να την υπηρετήσουν.
Τα δείγματα  αυτής της παγκόσμιας  διακυβέρνησης  τα βλέπουμε πλέον όλοι και  δεν  αφήνουν πολλά περιθώρια   για  "καλές σκέψεις".
Αυτή  η "παγκόσμια  εξουσία" αφού μας εκβιάζει  να  πολιτογραφηθούμε και να  σφραγιστούμε  ηλεκτρονικά (αρχικά μέσω  της "κάρτας του πολίτη") και με την απειλή  ότι  χωρίς αυτήν την "παγκόσμια  ηλεκτρονική  πιστοποίηση" δεν θα μπορούμε να ζήσουμε , μας λέει ότι θα μας φέρει την ειρήνη , την ευημερία, την παγκόσμια ισορροπία.
Μήπως όλα αυτά σας θυμίζουν   τίποτα;
Δείτε  πιο κάτω την  αποκαλυπτική  δημοσίευση  του http://agiooros.org


Συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες | 21.07.2011 
ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου συνοψίζει το μήνυμα που έστειλε χθες η Ευρωπαϊκή Ένωση και λέει: «Έχει σημασία να ερμηνεύσουμε σωστά το μήνυμα που έστειλε σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωζώνη στις αγορές. Έστειλε ένα αίτημα για παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση

Σχόλια

  1. Πού θα πάει αυτή η ιστορία;

    http://www.ethnos.gr/summary.asp?catid=23141&sybid=2&pubid=63249126

    Το τηλεφώνημα του Αρχιεπισκόπου
    Ενα τηλεφώνημα που σίγουρα τον χαροποίησε δέχθηκε ο πρωθυπουργός το απόγευμα του Σαββάτου. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος έσπευσε να συγχαρεί τον Γιώργο Παπανδρέου για την πρόσφατη συμφωνία στις Βρυξέλλες. Ο Γ. Παπανδρέου ευχαρίστησε τον κ. Ιερώνυμο για τα καλά του λόγια. Τον ενημέρωσε για το πακέτο διάσωσης και τα εθνικά οφέλη - αλλά και τις δυσκολίες που συνεχίζονται. Είναι πασιφανές ότι ο πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος έχουν κατακτήσει και ακολουθούν έναν ειλικρινή τρόπο επικοινωνίας - γεγονός που αντιμετωπίζεται θετικά και από τις δύο πλευρές, ειδικά λόγω της κρίσιμης συγκυρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις