Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Βροχή τα χειροφιλήματα και οι "μετάνοιες" των Ορθοδόξων ιεραρχών στον Πάπα


Ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ, ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας που απέστειλε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Βατικανό για να συμμετάσχει στον εορτασμό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, υποκλίνεται και ασπάζεται τη δεξιά του Πάπα.

Βατικανό 28/06/2011

Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου που θα ...συμμετάσχει στον εορτασμό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, έγινε δεκτή σήμερα από τον Πάπα στο Βατικανό.
Η Αντιπροσωπεία αποτελείται από τον Μητροπολίτη Γαλλίας Εμμανουήλ, Πρόεδρο της Συνόδου των Ορθοδόξων Επισκόπων της Γαλλίας και Διευθυντή του Γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Ε.Ε., τον Βοηθό Επίσκοπο Σινώπης της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου Αθηναγόρα, καθώς και τον Αρχιμανδρίτη Μάξιμο, Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως Ελβετίας.


________________________________________


Την Τετάρτη,
29 Ιουνίου 2011, αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου παρέστη στη Λειτουργία που τελέστηκε από τον Πάπα Βενεδίκτο ΙΣΤ’ στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, στη μνήμη των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Στη φωτογραφία , ο Επίσκοπος Σινώπης Αθηναγόρας, βοηθός Επίσκοπος του Μητροπολίτη Βελγίου υποκλίνεται και ασπάζεται τη δεξιά του Πάπα.

______________________________________________


Ενημέρωση από ιστολόγιο
Ακτίνες
(Αναδημσίευση απο "Αναβάσεις" )

2 σχόλια:

  1. ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΟΥΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν σταματήστε να κατηγορείτε τους παπάδες και αφήστε τους στην κρίση του Θεού. Όντως είναι μεγάλη αμαρτία αυτό που κάνουν όμως δεν έχουμε εμείς δικαίωμα να τους κατακρίνουμε. Επιπλέον αν κάποιος αιρετικός ή άθεος σκεφτόταν να γίνει ορθόδοξος θα έβλεπε κάτι τέτοια και θα του χάλαγε η εικόνα για την ορθοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.