Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

"Ήπειρος - Ελλάς":Δημόσια ευχαριστήρια για όσους βοήθησαν στη συγκέντρωση για την Κάρτα του Πολίτη.

Εμείς αγαπητέ φίλε Τρύφωνα κάναμε απλώς το χρέος μας και η όποια "βοήθειά" μας δεν είχε "ιδρώτα" που όπως μάθαμε προσέφερες στην προετοιμασία αυτής της συγκέντρωσης.
Τόσο εσύ που διαχειρίζεσαι με αξιωσύνη το ιστολόγιο "Ήπειρος Ελλάς" , όσο καιο συνδιοργανωτής δηλαδή η Ιερά Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης και φυσικά όλοι οι ομιλητές ,αξίζετε τα συγχαρητήρια και τις ευχές όλων μας.
Με τιμή
Ο.Π
-----------------------

Νιώθω την ανάγκη αλλά και υποχρέωση να εκφράσω δημόσια τα ευχαριστήρια μου σε όσους βοήθησαν τοΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ να επιτύχει στη διοργάνωση αλλά και πραγματοποίηση της συγκέντρωσης - αντίδρασης για την "Κάρτα του Πολίτη" στην Κόνιτσα, την Κυριάκή 19 Ιουνίου. 

-Ευχαριστώ πολύ τα ιστολόγια:
 Ῥωμαίϊκο Ὁδοιπορικό, - THIVA NIKOLAS και AντιΠαρακμή, που παρευρέθησαν στην εκδήλωση.
-Τα ιστολόγια: Ορθόδοξο Παρατηρητήριο,  - id-ont,  -Κλασσικοπερίπτωση και Στοχασμός - Πολιτική για την ιδιαίτερη βοήθειά τους και τις πολύτιμες συμβουλές τους.
- Όλα τα blogs και sites αλλά και τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς για την βοήθειά τους στην διαφήμιση και την προώθηση του γεγονότος πρίν και μετά. 

-Ευχαριστώ όλα τα παιδιά του ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ:  τον Νίκο, τον Δημήτρη, τον Σταύρο, τον Τάσο, την Ιωάννα, τον...


 Χρήστο.
- Ευχαριστώ τον Μίλτο από τη Θεσσαλονίκη για την ιδιαίτερη βοήθειά του. 

-Ευχαριστώ τα μέλη της Σ.Φ.Ε.Β.Α. για το βροντερό παρών τους.
-Ευχαριστώ όλους όσους τίμησαν - κληρικούς και λαϊκούς - την συγκέντρωσή μας με την απρουσία τους και αψήφισαν την υπερβολική ζέστη και τον ήλιο. 
Εάν ξέχασα κάποιον ας με συγχωρέσει.

-Ευχαριστώ το Νομικό Δήμο Θανάσουλα για την παρουσία αλλά και την κατατοπιστική ομιλία του. 

-Ευχαριστώ τον Πανοσολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αθανάσιο για το σθένος της ομιλίας του. 

-Ευχαριστώ γενικά την Ιερή Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης και ειδικά τον Πρωτοσύγκελλο π. Ιωήλ, τον π. Χερουβείμ, τον Δημήτρη Κ. , που χωρίς την ουσιώδη βοήθειά τους δεν θα γινόταν πράξη αυτή διαμαρτυρία - αφύπνιση.- Και τέλος ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου - και ζητώ την ευλογία του - τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ανδρέα.


 Ότι και να γράψω και να πω είναι λίγο για έναν Ιεράρχη σαν και αυτόν.
 Ένα φωτεινό παράδειγμα πίστης, που πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι ποιμένες μας. Τον πρώτο Μητροπολίτη που συμμετέχει ενεργά και οργανώνει τις φωνές των πιστών του ενάντια στο αντίχριστο σύστημα της "Κάρτας του Πολίτη", της ηλεκτρονικής σκλαβιάς και φυλακής. 

Τον Ιεράρχη που ακολουθεί το παράδειγμα του μακαριστού προκατόχου του Μητροπολίτου Σεβαστιανού και κρατά άσβηστη τη φλόγα του πόθου της επανένωσης των Άγιων χωμάτων της Βορείου Ηπείρου με αυτά της μητέρας της Ελλάδας.

 Κλείνοντας θέλω να πώ σε όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν σε αυτή τη συγκέντρωση... δίνουμε ραντεβού στην επόμενη!

-------------------------------------------------Γιατί ------------------------------------------------------
---------------------------- -------ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ-------------------------------------
 -----------------------------ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.-------------------------------
Τρύφωνας, admin του ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των παιδιών σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και να σας δίνει ο ύψιστος δύναμη να ανταποκριθείτε στους δύσκολους καιρούς που έρχονται για την Πατρίδα και την πίστη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.