Έληξε πριν απο λίγο η μεγάλη συγκέντρωση στην Κόνιτσα εναντίον της Κάρτας του Πολίτη και της ηλεκτρονικής δικτατορίας


Πριν απο  λίγο  έληξε η μεγάλη συγκέντρωση  στην Κόνιτσα  που διοργάνωσαν απο κοινού η Ιερά Μητρόπολη  Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης και το ιστολόγιο   "Ηπειρος Ελλάς".
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε  τόσο με τον διαχειριστή του ιστολογίου "Ήπειρος Ελλάς" όσο και με τον  Πανοσιολογιώτατο  Προηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου ο  οποίος  ήταν  εκ των  βασικών ομιλητών,  μεταφέραμε τα αισθήματα συμπαράστασης της ΠΡ.Α.Ο.Σ  και των αναγνωστών του "Ορθόδοξου Παρατηρητηρίου"  καθώς επίσης  και τα συγχαρητήρια όλων  για την  αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία  του  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  Δρυ"ινουπόλεως και Κονίτσης  κ. Ανδρέου  την οποία με  προθυμία  πλαισίωσε το ιστολόγιο  "Ήπειρος Ελλάς".Συνεχάρημεν και προσωπικά τον   πανοσιολογιώτατο    π. Αθανάσιο  ο οποίος  χρόνια τώρα  μας προσφέρει  την  Αγιο -Πατερική  του  βιωματική  γνώση  και το παράδειγμα του  Ορθόδοξοου πατριωτικού του φρονήματος τα οποία   σήμερα   παρήγαγαν μια απο τις πιο  σημαντικές ομιλίες που έχουμε ακούσει.
Ζητήσαμε απο τον π. Αθανάσιο  να μεταφέρει τα σέβη μας  και τα συγχαρητήριά μας  στον άξιο Ιεραρχη  και Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης κ. Ανδρέα  καθώς επίσης και σε όλους όσους κοπίασαν για την επιτυχία της σημερινής συγκέντρωσης.
Σύντομα  οι φίλοι μας απο το "Ήπειρος Ελλάς" θα μας στείλουν  οτικοακουστικό υλικό   το οποίο  αμέσως θα το αναδημοσιεύσουμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις