Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

Απογραφή πληθυσμού - η έξυπνη παγίδα για την αυτόματη μετατροπή όλων μας σε στοκ ανθρωπίνων ανταλλακτικών!

 Το συγχωροχάρτι της απογραφής του πληθυσμού
Γράφει ο Κυπριανός Χριστοδουλίδης
 
Είναι γνωστό ότι οι κυβερνήσεις των αχυρανθρώπων της Νέας Τάξης, των μικρής εμβέλειας και σπουδαιότητας εξαρτημένων κρατών, δεν καταφεύγουν συχνά σε δημοψηφίσματα.

Η πατρίδα μας σε σπάνιες ή ειδικές περιστάσεις - κατόπιν υποδείξεως - εφαρμόζει αυτή τη δημοκρατική διαδικασία. Έχει όμως τον τρόπο να διεξάγει άτυπα και πονηρά, σε εισαγωγικά, δημοψηφίσματα. Ένα από αυτά είναι το προαλειφόμενο της απογραφής πληθυσμού από τη δωσίλογη κυβέρνηση του "μαζί τα φάγαμε" των συμβολαίων θανάτου : ΔΝΤ και Τρόϊκα.
Προ δέκα ετών είχαμε ένα παρόμοιο, αλλά όχι τόσο παραπλανητικό, σαν αυτό που μας ετοιμάζουν, υποτίθεται, για να μάθουν πόσοι Έλληνες είμαστε, αλλά και πόσο Έλληνες είμαστε. 
Θα μας υποχρεώσουν να συμπληρώσουμε το έντυπο της δωρεάς των οργάνων, ενώ στην προηγούμενη απογραφή, στην οποία μας ζητούσαν να δηλώσουμε απλά ένα ναι ή ένα όχι - σημειώσατε, δεν μάθαμε ποτέ τα στατιστικά νούμερα - έντυπο δεν υπήρχε. Είχαμε μόνο το "ναι", "όχι", ή "δεν απαντώ".

Τώρα άλλαξε η μεθοδολογία. Μεσολάβησε το ταξίδι του μακαρίτη Χριστόδουλου για μεταμόσχευση (έγινε για διαφημιστικούς λόγους), είχαμε δια του Τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού) πλήθος ενημερωτικών εκπομπών "ευαισθητοποίησης" (sic) με αποκορύφωμα τις ανακοινώσεις των κατά τόπους Μητροπόλεων υπέρ του "δώρου ζωής", ύστερα από Εγκυκλίους Σημειώσεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Σημαίνουν όλα αυτά ότι είμαστε πλέον έτοιμοι να προχωρήσουμε στη φάση ενός άτυπου και καλά σχεδιασμένου δημοψηφίσματος απάτης. 
Η απογραφή συμπεριλαμβάνει ειδικό έντυπο το οποίο οφείλει να συμπληρώσει ο απογραφόμενος. Το τι γνωρίζει είναι άλλο θέμα.
Όποιος δεν το συμπληρώσει θα εικάζεται ως δωρητής. 
Όποιος το συμπληρώσει, μετά από τη σχετική σύντομη κατήχηση ευαισθητοποίησης την... οποία θα του κάνει ο απογραφέας, θα είναι σαν να δίνει την ψήφο του - "προς εξαγόρευσιν της ψυχής", θα του λέει ο "κατηχητής", φέρνοντάς του στο νού την εξ αγάπης θυσία του Θεανθρώπου για τον πλησίον.

Με άλλα λόγια, ένα διαφορετικού είδους συγχωροχάρτι, για να μη ξεχνάμε και τα παληά, μας βρίσκει σήμερα.

Δεν μας ζητούν να πληρώσουμε. Αλλά οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι ...άλλη αντιμετώπιση θα τύχουμε αν, ο μη γένοιτο, κάτι σοβαρό μας συμβεί και είμαστε αδήλωτοι και άλλη, εντατική, υπεύθυνη, πλήρη, σύγχρονη κλπ, αν είμαστε δηλωμένοι. Είναι βέβαιο ότι το νέο συγχωροχάρτι δεν θα το γράφει αυτό και δεν γνωρίζω αν θα επιτρέπεται στους "κατηχητές" να το αποσαφηνίζουν. Κατά τα σοφά δόγματα των κυβερνητών μας υπάρχουν αυτά που γίνονται, χωρίς να λέγονται, και λέγονται χωρίς να γίνονται.

Θολώνουν τα νερά εν μέσω απογραφής. Έντυπο για προσφορά οργάνων θα δίνουν στους πολίτες κατά την απογραφή
Ενώ με βάση το νέο τερατούργημα που ετοιμάζουν, το νομοσχέδιο της υποχρεωτικής αφαίρεσης οργάνων από ζωντανούς μελλοθάνατους, όλοι προετοιμαζόμαστε να υπογράψουμε έντυπα, στα οποία θα φαίνεται η σαφέστατη άρνησή μας σε αυτό το ανθρώπινο θυσιαστήριο, τώρα στην απογραφή του Ηρώδη (ΔΝΤ), μας ενημερώνουν οι καναλάρχες της Νέας Εποχής ότι θα διαμοιράζονται έντυπα στον πληθυσμό για να γίνουν δωρητές οργάνων.

Σε λίγο από την απέχθεια που θα νοιώθεις όταν βλέπεις μπροστά σου έγραφα που σου ζητούν να υπογράψεις τον διαμελισμό σου, δεν θα υπογράφεις ούτε τα έγραφα τα οποία θα πρέπει να υπογράψεις για να σώσεις την ζωή σου από το νέο παγκόσμιο εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό ακριβώς έγινε στην Αργεντινή μετά την έλευση και την κατοχή της από το ΔΝΤ, και όπως μας ενημέρωσε ο π. Γεώργιος, στην Ρουμανία που επίσης υπάρχει ΔΝΤ σκληρό και αδυσώπητο το συγκεκριμένο νομοσχέδιο απορρίφθηκε από την Ρουμανική βουλή πριν από 1 εβδομάδα. (Αρχές Απριλίου)Η είδηση από τα Νέα 5/5
______________
Δωρητές οργάνων θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν, κατά την Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών, οι πολίτες μέσω του ενημερωτικού εντύπου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων που θα διανέμεται σε κάθε νοικοκυριό.

Η πρώτη φορά που έγινε αυτό μέσω της Απογραφής Πληθυσμού ήταν κατά την απογραφή πληθυσμού το 2001, συμβάλλοντας σημαντικά στην προώθηση της ιδέας της δωρεάς οργάνων στο ευρύτερο κοινό.

«Φέτος, δέκα χρόνια μετά, οι πολίτες που δεν έχουν δηλώσει δωρητές οργάνων, καλούνται και πάλι, αφού ενημερωθούν, να ευαισθητοποιηθούν και να πάρουν θέση σε ένα κρίσιμο ζήτημα ζωής, αυτό της διαθεσιμότητας οργάνων προς μεταμόσχευση» αναφέρει ανακοίνωση του ΕΟΜ.

Το έντυπο του οργανισμού, που θα διανέμουν οι απογραφείς της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, η οποία διενεργεί την απογραφή, έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, ενώ περιλαμβάνει και τη φόρμα δήλωσης δωρητή οργάνων.

Ο ενδιαφερόμενος τη συμπληρώνει και την αποστέλλει ο ίδιος στον ΕΟΜ, μέσω ΕΛΤΑ, χωρίς γραμματόσημο. Οι πολίτες, μετά την αποστολή της δήλωσής τους, θα λάβουν ταχυδρομικά από τον Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων τη σχετική Κάρτα Δωρητή Οργάνων.

Με τη δήλωση αυτή αποτυπώνεται η θετική διάθεση των πολιτών και η υποστήριξή τους στο θεσμό της Δωρεάς Οργάνων, αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΜ και προστίθεται ότι όσοι δηλώσουν δωρητές οργάνων είναι καλό να έχουν συζητήσει πρώτα με την οικογένειά τους.

Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων «ευελπιστεί ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες, ο Έλληνας πολίτης θα στηρίξει ελεύθερα και υπεύθυνα την ιδέα της δωρεάς οργάνων μετά θάνατον, για να γίνεται 'η επαύριον της ζωής και πάλι ζωή', προς όφελος ασθενών συνανθρώπων μας, που έχουν ή θα έχουν ανάγκη τη μεταμόσχευση για να συνεχίσουν να ζουν».

8 σχόλια:

 1. εσεις σαν Ο.Π. τι μας συμβουλευεται να κανουμε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι ηλίου φαεινότερο αδελφοί μου, πως η όλη ιστορία γίνεται για "να ανθήσει και στη χώρα μας το εμπόριο των ανθρωπίνων οργάνων"...
  Προσωπικά πιστεύω πως τα, προς μεταμόσχευση, όργανα των Ελλήνων, "θα ταξιδεύουν στην Ευρώπη" έναντι χρηματικού ανταλλάγματος ή εκπλήρωση "άγνωστων υποσχέσεων" της πολιτείας, προς την Ε.Ε. και ουδόλως θα χρησιμοποιούνται προς όφελος Ελλήνων συνανθρώπων μας (εκτός και αν διαθέτουν καλό "βαλάντιο" ή άλλα "ειδικά προσόντα").
  Ούτως ή άλλως, η θέση μου ως προς τις μεταμοσχεύσεις - δωρεά ανθρωπίνων οργάνων, από δότες "κλινικά -εγκεφαλικά (!)νεκρούς", είναι ΚΑΘΕΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΥ, εφόσον τους αφαιρούν ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΠΡΟΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ.
  ΟΥΔΕΠΟΤΕ, θα συναινούσα και δεν θα συναινέσω σ΄αυτό το ανοσιούργημα ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΩ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ η ζωή μου, η επιβίωσή μου, να εξαρτηθεί- κάποια στιγμή - από μια τέτοια μεταμόσχευση. ΟΥΤΕ ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΟΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΛΗΠΤΗΣ.
  Ας με κάνουν "ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΔΟΤΗ "ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ" και με τις πονηρές "ακροβασίες τους" ανάμεσα στην...δεδηλωμένη και...εικαζόμενη συναίνεση (!)
  Το "πιστεύω" μου είναι, ότι ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ! Ο ΜΕΓΑΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ!!!
  Το σχετικό έντυπο που θα διανείμουν, θα το επιστρέψω με την ένδειξη "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ", ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ σ΄αυτή την απογραφή, επειδή ενδέχεται να περιλαμβάνει και ερωτήσεις -παγίδες για τους Έλληνες πολίτες (προς συγκέντρωση όλων των στοιχείων της επικείμενης "ηλεκτρονικής φακελοποίησης" και ΚτΠ).
  "Κατερίνα"
  Υ.Γ. Τό ότι δεν χρειάζονται "νομιμοποιητικά έγγραφα" για την απογραφή των μεταναστών μήπως σας λέει κάτι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φυσικά και πρέπει να αρνηθούμε την δωρεά οργάνων. Τα όργανα τα αφαιρούν όσο ακόμα ο άνθρωπος είναι ζωντανός, γιατί αλλιώς είναι άχρηστα. Ας πάψουμε λοιπόν να παριστάνουμε τους Θεούς και να αποφασίζουμε πότε θα σκοτώσουμε κάποιον άνθρωπο για να "ζήσει" κάποιος άλλος και να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι μας κάποια μέρα θα πεθάνουμε, ακόμα και αυτοί που προσωρινά θα "σωθούν". Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί πρέπει να εμπιστευτούμε τη ζωή μας στο Θεό και να προσδοκούμε την Ανάσταση και την αιώνια ζωή. Αμήν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. O ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ
  ΚΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ
  ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ
  ΠΟΛΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. diladi emeis prepei na simplirosoume auto to entipo i den prepei an den theloume na ginoume dorites?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΟΧΙ.
  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΔΩΡΕΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΛΠ ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ.
  ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΘΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ "ΦΡΑΝΚΕΝΤΑΪΝ" ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΝΩ ΕΚΒΟΙΑΖΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ
  ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
  ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΠΑΝ
  ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
  ΜΠΡΑΒΟ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πέρασαν οι απογραφείς και μου άφησαν και το δελτίο για τη δωρεά οργάνων και το έσκισα. Δεν μου είπαν τίποτα πάντως και οι ερωτήσεις ήταν πολύ απλές.
  Θα ήθελα μία απάντηση στο εξής: Το ότι το έσκισα έπραξα σωστά ή θάπρεπε να τους γράψω πάνω σ' αυτό ΄΄οτι αρνούμαι και να το στείλω;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.