ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

                                        
ΚΑΡΥΑΙ ΤΗ 22.4/5.5.2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Εξ αφορμής της προσφάτου καταθέσεως στην Βουλή των Ελλήνων του νομοσχεδίου «Για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση» και την απορρέουσα εκ τούτου μελ­λον­τική έκδοσι της «Κάρτας του Πολίτη», η Ιερά Κοινότης του Αγίου Όρους επιθυμεί να επισημάνη τα ακόλουθα:
Η «Κάρτα του Πολίτη» ταυτοποιεί την προσωπικότητα του πολίτη και τον μετατρέπει σε ένα αριθμό του συστήματος της ηλεκτρο­νικής διακυβερνήσεως. 


Όλοι οι πολίτες εντάσσονται πλέον σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα, το οποίο ελέγχει και επεξερ­γάζεται τα στοιχεία της προσωπικής τους ζωής (οικονομική δραστηριότης, θέματα υγείας, εργασίας, κοινωνικής συμπεριφοράς κ.λπ.), καταργώντας ουσιαστικά τις προσωπικές τους ελευθερίες. 
Επειδή το σύστημα αυτό έχει την δυνατότητα να μετεξελίσσεται εύκολα θεωρούμε ότι είναι ορατός ο κίνδυνος για τους Χριστιανούς να παραβιάζεται η ελευθερία της θρησκευτικής τους συνειδήσεως, στερώντας τους την δυνατότητα να ομολογούν ελεύθερα την πίστι τους και να κηρύσσουν το Ευαγγέλιο του Χριστού. 


Επειδή μάλιστα η εξουσία χρήσεως του συστήματος αυτού παραδίδεται σε φορείς ακαθόριστους ως προς τον δη­μόσιο η ιδιωτικό τους χαρακτήρα και τους δίδεται η ευχέρεια να προσθαφαιρούν στην Κάρτα δεδομένα, υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμη και της ανεπίγνωστης εκ μέρους των πιστών χρήσεως αντιχριστιανικών συμβόλων.
Για όλους τους παραπάνω λόγους η Ιερά Κοινότης του Αγίου Όρους εκφράζει την έντονη ανησυχία της και υποβάλλει θερμή παράκλησι προς την Ελληνική Κυβέρνησι να μη προχωρήση στην έκδοσι της ηλεκτρονικής «Κάρτας του Πολίτη», συνιστά δε στους χριστιανούς να χρησιμοποιούν τα συμβατικά μέσα ταυτοποιήσεώς τους. 


 Η υποχρεωτική επιβολή τοιούτου είδους Κάρτας μας ευρίσκει αντιθέτους.
Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν λησμονούμε ότι «μείζων ο εν ημίν η ο εν τω κόσμω», και ότι ο Χριστός «νενίκηκε τον κόσμον»• τούτο όμως δεν συνεπάγεται και την συμφωνία μας σε υποχρεωτικές και ανελεύθερες πρακτικές.


Ευχόμεθα ολοψύχως η Κυρία Θεοτόκος, η Προστάτις και Έφορος του Αγίου Όρους, να δίδη στον ευλαβή λαό της πατρίδος μας την δύναμι να ανταπεξέρχεται σε όλες τις δυσκολίες του βίου, μάλιστα μέσα στη δυσχερή αυτή συγκυρία που διερχόμεθα.

 Άπαντες οι εν τη κοινή Συνάξει Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοι
των είκοσιν Ιερών Μονών του Αγίου Όρους Άθω.

Σχόλια

  1. Δόξα τω Πανάγαθω! Τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη η υπόθεση.

    Ο Θεός να σας έχει καλά όλους εσάς οι οποίοι με τον π. Σαράντη επικεφαλής μας ξυπνήσατε από τον ύπνο της ραθυμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπακοη στο περιβολι Της Παναγιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ - ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟ - ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ - ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.
    'ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ' - ΟΠΩΣ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΦΑΝΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεκάθαρη τοποθέτηση ευχαριστούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ
    γιαυτο στο φώς στο τούνελ
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εστω ότι γίνεται υποχρεωτική η κάρτα.
    Με τα μωρά και τα μικρά παιδιά που θα την χάνουν συνεχώς τί θα γίνει; δεν θα ψωνίζουν καραμέλες απο τα περίπτερα μην φοροκλέψουν; ή θα τα σφραγίζουν για να μη χάνεται;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΜΑΘΑ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ,ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ BLOG,ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 13..ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΩΝ!ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ!ΑΚΟΥΣΤΕ!ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ!ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΩΜΑΤΩΝ!Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ?ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ,ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ)ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ BLOG ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ?

      Διαγραφή
    2. ναι θα πρέπει να στείλεις αρνητική απάντηση στο να ληφθούν όργανά σου και ιστοί σε περίπτωση θανάτου, ψάξε πώς θα το διατυπώσεις ακριβώς, μέχρι και πριν το ιουλιο του 2013 που μπαινει σε ισχύ
      και θα το στείλεις στον εθνικό οργανισμό μεταμοσχεύσεων οργάνων και ιστού.
      ψάξε το κάπως έτσι.

      έχω την διεύθυνση σπίτι μου αλλά επειδή δεν ξέρω αν θα μπορέσω να σε ξαναβρώ , δεν είμαι καλή στη χρήση υπολογιστή, ο,τι θυμάμαι σου λέω. ψάξε το στο διαδίκτυο και θα το βρεις, άν δεν σε ξαναβρώ εγώ.

      καλή σου ημέρα

      Διαγραφή
  8. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ(BINTEO)

    http://agiooros.org/viewtopic.php?f=76&t=5564

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ, Η ΕΛΠΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ, "ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΔΕ" ΤΙΣ ΔΕΗΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΑΓΙΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ, ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΕΚΕΙΝΗ ΟΜΩΣ "ΜΕΤΡΑΕΙ" ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΔΑΚΡΥ, ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΚΑΘΕ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, ΚΑΘΕ "ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ"...
    ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΠΡΟΣ "Άπαντες τους εν τη κοινή Συνάξει Αντιπρόσωπους και Προϊσταμένους των είκοσιν Ιερών Μονών του Αγίου Όρους Άθω" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ "ΩΣ ΠΥΞΙΔΑ-ΟΔΗΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΨΥΧΩΝ" ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ - ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ.
    "Κατερίνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ
    ΟΙ ΡΑΒΔΟΥΧΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καιρός να μετρηθεί η πίστη μας, η αγωνιστικότητά μας και η διάθεσή μας για θυσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας ευχαριστούμε και συμπαριστάμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. συνεχιστε τον αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Το 'Αγιον Όρος, Ναυαρχίδα της Ορθοδοξίας. Η Ιεραρχία "μακρόθεν έστησεν".
    Δανείζομαι την επικεφαλλίδα άρθρου του εκλεκτού κ. Μ. Εμμανουήλ Λαγκοβάρδου, με την προσθήκη ότι ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΟΧΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
    Διαφορετικά, ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΑΚΟΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗ "ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ", η οποία μας λυπήθηκε και, μέσω της ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
    ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, μας έστειλε θεία καθοδήγηση και προτροπή:
    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!
    "Κατερίνα"





    Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχομαι και ο Ελληνικος λαος και οι προκαθημενοι της Ελλαδικης Εκλησσιας να καταλαβουν το Εσφιγμενιτικο προβλημα και να βαλουν τα πραγματα στην θεση τους, οπως αρμοζει σεαυτους που πουλησαν το εθνος και σε αυτον που πουλησε την ορθοδοξια, ο νοων νοειτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Η ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ,ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δόξα τω Μεγαλοδύναμο και τηςν Παναγίας μας. Την ευχαριστούμε όλοι και την παρακαλούμε να μας δυναμώσει στην αντίσταση σε όλους τους κινδύνους που δεν ξέρουμε από που μας έρχονται!
    Ο Ιερώνυμος πότε λέει να πάρει θέση; Καλά δεν μπορεί να δει ξεκάθαρα την παγίδα; Απορώ πραγματικά! Ο Θεός να τον φωτίσει να "ξυπνήσει" από τον λήθαργο ή τη σιωπή του που "φωνάζει"!!
    Αγιορείτες Πατέρες την ευλογία σας και ο ένας για τον άλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕΘ ΗΜΩΝ Ο ΘΕΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ...ΜΕ ΑΞΙΟΣΗ ΝΑ ΜΗΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΤΟΥ.ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΑ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Κ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ.
    ΕΙΘΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Κ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ Κ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
    ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ Κ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ.ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΘΕΡΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Κ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ Κ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ?
    ΨΥΧΗ Κ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάρτα του Πολίτη - ΘΗΡΙΟ - B.E.A.S.T. (Brussels Electronic Accounting Surveillance Terminal)

    http://1myblog.pblogs.gr/2010/11/karta-toy-polith-thhrio-b-e-a-s-t-brussels-electronic-accounting.html
    ...................................................
    Ένας απλός στρατιώτης του Χριστού!!! :)
    Αδέλφια με αυτο βγαίνουν όλα αληθινά!!μη φοβάστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Doxa ston Triadi Panagatho kai Pantodynamo Theo pou se kathe epoxh den mas afinei ermeous sta xeria twn skotinwn dynamewn. Alla fwtizontas kapoia axia paidia tou mas metaferei mhnumata swthrias kai to agio thelhma Tou. Kai se ayth thn periptosh fothse tous agonistes (twn aretwn) peteres tou periboliou ths Panagnhs Mhteras Tou gia na mas proeidopoihsoun gia ton eperxomeno kindyno, ths mh paralabhs ths kartas tou polith (kartas ths diktatorias tou ewsforou). Me ths presbeies ths Yperagias hmwn Theotokou sas eyxomai olous kalo agwna kai antistash. Meth`hmwn o Kurios tou thriambou kai Thoes hmwn Hhsous Xristos. Amhn.

    Alexis apo Albania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οσο κι αν εμείς οι πολλοί δεν θέλουμε να λάβουμε τις κάρτες, είμαι σίγουρη ότι θα βρουν απίστευτους τρόπους να μας τις επιβάλουν στανικώς.
    Τι μπορεί τότε να κάνουμε όταν θα είναι επιβεβλημένες στη δουλειά μας, στην εφορία και σε πλείστα άλλα θέματα και μέρη ;
    Πως θα μπορέσουμε να τις αρνηθούμε ;
    Δεν μπορούμε βέβαια να πάρουμε όλοι τα βουνά ούτε μπορούμε να κλειστούμε σε μοναστήρια.
    Ποια πρακτική λύση σκέφτεστε και προτείνετε εκτός από την θεία παρέμβαση μέσω προσευχής που ούτως ή άλλως γίνεται, προκειμένου να αποφύγουμε την επιβολή της ;
    Δεδομένου ότι από πλευρας της επίσημης ελληνικής εκκλησίας δεν αναμένεται τίποτα το φωτεινό και καλό -εκτός από τη μέχρι σήμερα στάση τους υπάρχουν και δηλώσεις (Ζακύνθου)- εχει κανείς να προτείνει λύση/σεις ;
    Αναζητούνται διακαώς και σύντομα...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μοναδική επιλογη (Κατα τη γνωμη μου) είναι η πλήρη κατάρευση του συστήματος και το στίσημο καινούργιου... θεοκεντρικού χαρακτήρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΛΕΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ.Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Exete provlima...

    Den simfwnw oute egw me tin karta tou politi.Fakelwma ktl.

    Alla exete provlima...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις