Πέμπτη 19 Μαϊου - Ο π. Σαράντης μιλά στον δημοσιογράφο Γ. Ζερβό (Blue Sky) για την Κάρτα του Πολίτη

Ολόκληρη η συνέντευξη του π.Σαράντη Σαράντου για την κάρτα του πολίτη που έδωσε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY.(video)


πηγή.

Σχόλια

  1. σημερα Πεμπτη πριν απο λιγο στις 19.55 στο zougla.gr διαβασα το παρακατω

    Ψηφίστηκε κατ’ άρθρον κατά πλειοψηφία στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

    Αν και επί της αρχής όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν το νομοσχέδιο, επί των άρθρων ψηφίστηκαν επιμέρους διατάξεις με ευρύτερες πλειοψηφίες, όπως το βασικό άρθρο για την αύξηση των ωρών εργασίας στο Δημόσιο από τις 37,5 στις 40 που υπερψηφίστηκε και από τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ.

    «Για μας είναι θέμα αρχής και έτσι υπερασπιζόμαστε τη ρύθμιση», είπε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, υπογραμμίζοντας ότι «η αύξηση αυτή του ωραρίου ισοδυναμεί με ένα παραγόμενο έργο που για να αποδοθεί θα έπρεπε να προσληφθούν 46.000 εργαζόμενοι».

    αν γνωριζετε παραπανω παρακαλω ενημερωστε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NEW WORLD ORDER,NEW AGE,THEOSOPHY είναι το ϊδιο.
    Δείτε τη γράφει στο web της Θεοσοφικήs Εταιρείας στην Ελλάδα:
    http://www.theosophicalsociety.gr/Greek_Site/Gr_HomeFrames.html

    Η Θ.Ε. έχει τρεις σκοπούς
    1- Σχηματισμός πυρήνα παγκόσμιας αδελφότητας της ανθρωπότητας χωρίς διάκριση φυλής, θρησκείας, φύλου. κοινωνικής τάξης ή χρώματος.

    2- Ενθάρρυνση της συγκριτικής μελέτης των θρησκειών, της φιλοσοφίας και της επιστήμης.

    3- Έρευνα των ανερμήνευτων νόμων της φύσης και των κρυμμένων δυνάμεων του ανθρώπου.

    Η Θεοσοφία οραματιζόταν την «νέα τάξη» της ως εξής: οι λίγοι νικητές του «αόρατου πολέμου» της θα κυριαρχούσαν -αθέατοι- επί των «μαζών της ανθρωπότητας», οι οποίες θα είναι οι ηττημένοι. Οι ηττημένοι θα αποτελούν την «νέα ανθρωπότητα», που, χωρίς προσωπικότητα και βούληση, θα οδηγηθεί στην «μη-ύπαρξη». Αυτοί πια δεν θα είναι «Άνθρωποι» ούτε καν «άνθρωποι». Θα είναι απλά «ανθρώπινα όντα», χωρίς βούληση, χωρίς λογική συνείδηση, έρμαια των ενστίκτων και του ασυνειδήτου τους. Θα είναι δηλαδή ανθρωπόμορφα όντα που όπως «προφήτευσε» ο Ντοστογιέφσκυ, θα μπορούν «να δουλεύουν κιόλας». Και το σημαντικώτερο, θα πιστεύουν ότι η μετάλλαξή τους αυτή, δηλαδή η ήττα τους, συνιστά θριαμβική τους νίκη. Αυτό θα καθιστά την υποδούλωσή τους ολοκληρωτική και μη αναστρέψιμη.

    Την επίδραση των μεθοδεύσεων άλωσης της συνειδήσεως της Θεοσοφίας εδοκίμασε η ανθρωπότητα με τον ναζισμό, οι διαπιστωμένες, σήμερα πλέον, θεοσοφικές ρίζες του οποίου είναι ελάχιστα γνωστές στο ευρύ κοινό. Ακόμα λιγώτερο γνωστές είναι οι καταλυτικές ομοιότητες μεταξύ της «ιδεολογίας» του Γ΄ Ράιχ και της ολιστικής ουσίας των θεωριών και της δράσης των ομάδων του New Age.

    Theosophy is of the Devil
    http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/New%20Age/theosophy.htm

    ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ:
    http://www.anathemabooks.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις