Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Κατατέθηκε προς ψήφιση στην Βουλή, το νομοσχέδιο για την "Ηλεκτρονική διακυβέρνηση" (Παραθέτουμε ολόκληρο το σχέδιο νόμου)

Όπως όλα δείχνουν η "αντίστροφη μέτρηση" για την Κάρτα  του Πολίτη  ήδη άρχισε!
Πριν λίγες ώρες  και με καθυστέρηση  περίπου  τρισήμισυ  εβδομάδων, κατατέθηκε το νομοσχέδιο  για την "Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση"  στην Ελλάδα .

Όπως έχουμε διεξοδικά αναλύσει, η "Ηλεκτρονική διακυβέρνηση" δεν είναι  τίποτε άλλο  παρά η  σπονδυλική στήλη   του τυραννικού και με αντίχριστα χαρακτηριστικά  "οργανισμού"  της  αναδυόμενης  "παγκόσμιας κυβέρνησης", για την οποία έχουν  κάνει  λόγο  επίσημα και δημοσίως  δεκάδες ηγέτες κρατών και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών.

Η  παγκόσμια "τάξη" και "ευνομία"  των οποίων τα ...οφέλη  επικαλούνται  οι κυβερνήσεις που "θεμελιώνουν" στις χώρες τους τις βάσεις  της "Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης", δεν  είναι παρά  το πρόσχημα  ή αν θέλετε ο καμουφλαρισμένος  τίτλος  του "κανονισμού λειτουργίας" μιας παγκόσμιας φυλακής.
Σε αυτήν την  παγκόσμια φυλακή,  οι πολίτες  που θα δεχτούν  να "μαρκαριστούν" σήμερα με την  Κάρτα του Πολίτη και αύριο με  ένα εμφυτεύσιμο  microchip στο χέρι ή στο μέτωπο, θα αποκτήσουν όλα τα  "προνόμια"  του  κρατούμενου, όπως το δικαίωμα  του "συσσιτίου", της "περίθαλψης", της "στέγης"  κ.λ.π.
ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!
Όλα τα  άλλα στοιχεία που  χαρακτηρίζουν   τον άνθρωπο ως μοναδικό  πρόσωπο,  πλασμένο κατ΄εικόνα του Θεού - Δημιουργού,  το οποίο  με σωστή χρήση  του  αυτεξουσίου  του  μπορεί  κατα  Χάριν να  φθάσει  και στο "καθ΄ομοίωσιν" δηλαδή  στην σωτηρία  και την αιώνιο ζωή, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση  τα  θεωρεί όχι μόνο περιττά αλλά και  επικίνδυνα για  την παγκόμια  "τάξη " και  "ενομία".

Πιο  κάτω  παραθέτουμε   το κατατεθέν "σχέδιο νόμου  για την ηλεκτρονική διακυβέρηνηση"  μαζί με  τα  ...προσαρτήματα και τις  ...τροποποιήσεις που το συνοδεύουν :
 
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 1
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 2
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 3
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 4
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 5
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 6
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 7

3 σχόλια:

 1. Τελείωσαν τα ψέμματα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και έτοιμοι να αντισταθούμε στην ηλεκτρονική χειροπέδα. Με την βοήθεια του Θεού δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. δεν παραλαμβανουμε καμμια καρτα,παρτε το χαμπαρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δυστυχώς, δεν μου δημιούργησε καμμία έκπληξη η κατάθεση του συγκεκριμένου Νομοσχεδίου.
  ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!!! Γιαυτό και εδώ και μήνες πότε "με όλο τον Σεβασμό" και πότε "με αυστηρότητα" που με στενοχωρούσε, κατά βάθος, απευθυνόμουν ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΚΕΤΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΕΠΤΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ "να διαμηνύσουν" σε όλους τους τόνους, στην κυβέρνηση, ότι ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΞΙΟΥ / ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ... Είναι ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ και μας τα ΧΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! Και δυστυχώς, αντ' αυτού, ακόμα "συσκέπτονται", άφησαν το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΥΘΕΣΙΑ... Μόνον ΣΙΩΠΗ!!! Όλες οι προσπάθειες ενημέρωσης ξεκίνησαν από το Ο.Π., τον Άξιο Π. Σαράντη, όλους εσάς τους αγαπητούς αδελφούς της ΠΡ.Α.Ο.Σ και μερικούς θαρραλέους και άξιους κληρικούς, μοναχούς και λαϊκούς. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
  Από την Επίσημη Εκκλησία, δεν περιμένω τίποτα πλέον, ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΙΚΕΤΕΥΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΤΑ (και φυσικά την ΚτΠ).
  Ο ΑΝΑΣΤΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ! Σ' ΕΚΕΙΝΟΝ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑ.
  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ! ΑΥΤΗ Η ΧΑΡΑ, ΑΥΤΗ Η ΖΩΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ και ΣΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ και ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ...
  ΣΥΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ Τ' ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ! ΑΜΗΝ!!!
  "Κατερίνα"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.