ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Σήμερα  (σημ.Ο.Π: Χθές Κυριακή) το μεσημέρι στην εκπομπή της Μητρόπολης Ηρακλείου στον τηλεοπτικό σταθμο ΚΡΗΤΗ TV, στη διάρκεια συζήτησης για την ενημέρωση πάνω στην καινούρια κάρτα του πολίτη που θα εφαρμοστεί σε λίγο καιρο υποχρεωτικά σε όλους τους πολίτες στη χώρα, ακούστηκαν πολλες απόψεις διϊστάμενες για το θέμα.

 Ο κος Γιαννακουδάκης που φάνηκε να υπερασπίζεται και να αθωώνει την κάρτα, υπεραμύνθηκε της άποψης ότι δεν υπάρχει περίπτωση φακελλώματος και διαρροής στοιχείων ενω δεν υπάρχει πουθενά  ο αριθμός με τα τρία εξάρια.  
Ο κος Τζεδάκης οικονομικός αναλύτης φάνηκε να αμφιβάλει παντελώς για την αξιοπιστία και το απόρρητο της κάρτας, όπως και η κυρία Κουκουριτάκη.
Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, στάθηκε ουδέτερος στο θέμα και περιμένει ακόμα περισσότερη υπεύθυνη ενημέρωση απο όλες τις πλευρές....
Τηλεφωνήματα απο το κοινό, ‘όπως του υπεύθυνου του ΙΝΚΑ, πραγματικά κατακεραύνωσαν τις απόψεις περι ασφάλειας με στοιχεία που ανέφεραν, όπως το νόημα που βγήκε απο τα λεγόμενα του κου Γιαννακουδάκη σε εκπομπή του ΑΝΤ1 για την περίπτωση ηλεκτρονικού φακελλώματος, ότι : «Τι είχαμε τι χάσαμε ;»
Για το θέμα ‘έχει υπάρξει εκτεταμένη έρευνα  απο ειδικούς, απο τη Μονη Οσίου Γρηγορίου του Αγίου Όρους, ανηρτημένη στο διαδίκτυο, σε πρώτη ευκαιρία θα την δημοσιοποιήσουμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις