ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ "ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΪΝ" ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ" ( ΔΩΡΗΤΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ)


φωτογραφία είναι της Κριστίν Νικόλ η οποία ανένηψε από εγκεφαλικό θάνατο. Δείτε την ιστορία της ΕΔΩ)

Σχεδόν αμέσως μόλις μάθαμε  ότι  ο κ. Λοβέρδος  εκτός απο τα άλλα "εθνοσωτήρια"  και εξοντωτικά για τον λαό μέτρα, κυκλοφόρησε και ένα  άθλιο προσχέδιο  νόμου, σύμφωνα με το οποίο  ΟΛΟΙ  οι  Έλληνες πολίτες θα θεωρούμαστε "δωρητές σώματος"  είτε έχουμε εκφράσει αυτήν την επιθυμία, είτε όχι, κινητοποιηθήκαμε  καταγγέλοντας  αυτήν την καθαρά νεοταξικής έμπνευσης  ...νέα κυβερνητική  "πρωτοβουλία" ( βλ. άρθρα:ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ "ΔΩΡΗΤΕΣ" ΣΩΜΑΤΟΣ και Να γιατί δεν θα σας αφήσουμε να μας κάνετε με το ζόρι "αποθήκες ανθρωπίνων ανταλλακτικών")

Δυστυχώς  διαπιστώνουμε ότι .... εκτός  απο το αίμα  που μας αντλούν καθημερινά  εκτελώντας  ώς  πιστοί εντολοδόχοι   τις  μισάνθρωπες  και παράλογες εντολές του ΔΝΤ , της "Τρόϊκας" και της ΕΚΤ, είναι αποφασισμένοι να μας μετατρέψουν  πάλι για  το "κοινό καλό" σε ζωντανές (όσο οι συνθήκες και οι σχεδιασμοί τους το επιτρέπουν) αποθήκες ανταλλακτικών.

Το ζήτημα των μεταμοσχεύσεων  είναι προφανές, πως  χρησιμοποιείται σαν το "ανθρωπιστικό" όχημα πάνω στο οποιο θα μεταφερθεί το φασιστικής  έμπνευσης  φρικτό νομοσχέδιο  της κατάργησης του πανανθρώπινου δικαιώματος της αυτοδιάθεσης  του σώματός μας, δικαίωμα που επικαλέσθηκε εξ άλλου πριν κάμποσα χρόνια , η μητέρα του σημερινού πρωθυπουργού  υπερασπιζόμενη την νομιμοποίηση των  εκτρώσεων  δηλαδή των δολοφονιών αγέννητων παιδιών.

Τότε η κυβέρνηση ενός άλλου Παπανδρέου "σεβάστηκε" αυτό  το δικαίωμα  και  έδωσε το "πράσινο φώς"  για τις   εν ψυχρώ δολοφονίες  αγέννητων παιδιών νομιμοποιώντας τελικά τις εκτρώσεις.

Σήμερα  η κυβέρνηση του γυιού του, γράφει στα παλιά της τα παπούτσια  ΚΑΙ αυτο το δικαίωμα  και προχωρά ακάθεκτη  στην νομιμοποίηση της  εν ψυχρώ εκτέλεσης κάθε  Έλληνα πολίτη που  θα βρεθεί  στην  θέση  του  "εγκεφαλικά νεκρού" ή  "δήθεν εγκεφαλικά νεκρού" ΑΣΘΕΝΟΥΣ.

Ο "νέος ανθρωπισμός"  του κ. Λοβέρδου  πλήρως ευθυγραμμισμένος στα δόγματα  της "Νέας Εποχής"  με μια κίνηση  "ματ", καθιερώνει  με πλάγιο τρόπο την ευθανασία  αφού ο "εγκεφαλικά νεκρός"  δεν θα είναι πλέον ασθενής για τον οποίο  θα αγωνιστούν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό  να του παράσχουν τις απαραίτητες υπηρεσίες και φροντίδες, αλλά ένα ζωντανό "πτώμα"  που αν εχει την ατυχία να διαθέτει   υγιή  όργανα  θα τον κάνουν κομάτια  παίρνοντας απο πάνω του ότι   ότι χρειάζονται.

Αύριο  λοιπόν   σε εκδήλωση  που οργάνωσε το Υπουργείο Υγείας  θα επιχειρηθεί  η ανθρωπιστική  μεταμφίεση  όχι ενός αλλά εκατομμυρίων  "προαναγγελθέντων θανάτων" και  η ηθική  επένδυση  γενικά των μεταμοσχεύσεων.
(Προσοχή!   Ανάγκη  "ηθικής επένδυσης" δεν χρειάζονται εκείνες οι μεταμοσχεύσεις  οι οποίες δεν  προϋποθέτουν την θανάτωση  του δότη και  στις οποίες  φυσικά δεν έχουμε καμία αντίρρηση εφ΄όσον είναι επιλογή του,αλλά εκείνες εξ αιτίας των οποίων δεν μπορεί να συνεχισθεί η καρδιακή του λειτουργία άρα και η ζωή).

Μέγάλες , τεράστιες οι ευθύνες  όσων  θα συμμετάσχουν  στην αυριανή εκδήλωση, αφού  οι  δημόσιες θέσεις τους θα  χρησιμοποιηθούν απο την  κυβέρνηση κατα πάσα βεβαιότητα  ως ιδεολογικά και  "ηθικά" όπλα  για την εφαρμογή αυτού   του  αποτρόπαιου νομοσχεδίου.
Πιό κάτω παραθέτουμε  την "προσκληση"  του κ. Λοβέρδου  για την αυριανή εκδήλωση - "προεόρτιο" και τους αποδέκτες  και το πρόγραμμα αυτής.
Υπουργείο Υγείας - πρόσκληση για εκδήλωση με θέμα "Η πραγματικοτητα η αναγκαιότητα και η προοπτική των με...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις