Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ "ΔΩΡΗΤΕΣ" ΣΩΜΑΤΟΣ

Σε νομοσχέδιο   του  υπουργείου υγείας   προβλέπεται  η κατάργηση  του  παναθρώπινου δικαιώματος  της αυτοδιάθεσης του σώματός μας  και  θα θεωρούμαστε  ΟΛΟΙ   ως  "δωρητές σώματος" εκτός έάν  έχουμε   μεριμνήσει να δηλώσουμε εγγράφως  την άρνησή μας στην επιτροπή  μεταμοσχεύσεων.Δεν προλαβαίνουμε πλέον  να καταγράφουμε τις "τρομοκρατικές"  πράξεις των "αντιεξουσιαστών  της εξουσίας" που εκδηλώνονται είτε σαν "προεδρικά διατάγματα" , είτε σαν  "πράξεις νομοθετικού περιεχομένου" , είτε σαν  "νόμοι",είτε σαν  "επικαιροποιημένα μνημόνια" είτε σαν  "εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις".

Ο κατάλογος  των  εφαρμογών του "νέου πατριωτισμού" και της  "ευνομίας" (όπως  την εννοεί η "Νέα Τάξη Πραγμάτων"), δεν σταμάτησε δυστυχώς  στα  διαρκώς  αυξανόμενα  μέτρα οικονομικής  εξόντωσης του ελληνικού λαού,   στην  de facto αποδοχή του κυριαρχικού ρόλου της Τουρκίας  στο  Αιγαίο (τελευταίο παράδειγμα η έκδοση άδειας  απο την Τουρκία  στο Ιταλικό ερευνητικό σκάφος Explora για έρευνες στο Καστελόριζο  και στα ανοιχτά  της Πελοποννήσου) και στην  συστηματική οργάνωση  της  "Γκεστάπο"  της παγκόσμιας κυβέρνησης ,που είναι  η "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" και τα  χρήσιμα εργαλεία της ( Κάρτα του Πολίτη,Φοροκάρτα, Κάρτα  εργασίας, Κάρτα του Δημότη,.Κάρτα του Μετανάστη κλπ).

Η  σημερινή κυβέρνηση  των  Ελλήνων  για άλλη μια φορά  θέλησε να δείξει την "πρωτοπορεία"  της σε μέτρα που θα της χαρίσουν  την εύνοια και την  "πιστοποίηση" απο τα   επιτελεία της  "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Σε νομοσχέδιο λοιπόν  του  υπουργείου υγείας   προβλέπεται  η κατάργηση  του  παναθρώπινου δικαιώματος  της αυτοδιάθεσης του σώματός μας  και  θα θεωρούμαστε  ΟΛΟΙ   ως  "δωρητές σώματος" εκτός έάν  έχουμε   μεριμνήσει να δηλώσουμε εγγράφως  την άρνησή μας στην επιτροπή  μεταμοσχεύσεων.

Για να το κάνουμε ακόμα πιο σαφές,αν π.χ  κάποιος εξ ημών ή κάποιος συγγενής μας  θεωρηθεί απο κάποιον  γιατρό ως "κλινικά νεκρός" , τότε  χωρίς να  έχουν την συγκατάθεση  κανενός και ενώ η καρδιά του  θα λειτουργεί ακόμα  δηλαδή  ενώ θα είναι ακόμα ζωντανός , θα μπορούν να του αφαιρέσουν  όποιο όργανο θέλουν , ανάλογα βέβαια με τις "ανάγκες" της ...αγοράς.

Με λίγα λόγια , αυτό το νομοσχέδιο δεν καταργεί μόνο  κάθε  έννοια  αυτοδιάθεσης  του ανθρωπίνου σώματος ,αλλά  διαστρέφει  ακόμα  και την έννοια  των λέξεων  "δωρεά" και "δωρητής"   αφού πλέον  η "δωρεά" δεν θα είναι αποτέλεσμα  της ελεύθερης  επιλογής   του "δωρητή", αλλά  δεδομένη  διαδικασία  που  θα πραγματοποιείται    υπο τον όρο  ότι δεν θα έχει προϋπάρξει  άρνηση του υποκειμένου.

Όλοι γνωρίζουμε  ότι  οι ανάγκες για μεταμοσχεύσεις οργάνων είναι πραγματικά μεγάλες όπως επίσης γνωρίζουμε, ότι τα ποσά  που διαθέτουν οι   άρρωστοι μεγιστάνες για ένα ζευγάρι μάτια ή ένα συκώτι ή μια κάρδιά είναι αστρονομικά.
 Δεν  έχουν περάσει πολλά χρόνια απο τότε που  διαβάζαμε με φρίκη  για τα περιστατικά   συμπατριωτών μας που  απήχθησαν , ναρκώθηκαν και  τους  αφαίρεσαν π.χ  το  νεφρό και τους παράτησαν  σε  κάποιο διαμέρισμα.Αυτοί βέβαια  ήταν οι "τυχεροί" διότι οι  "έμποροι οργάνων" είχαν  "ανθρωπιά" και  ειδοποίησαν με ανώνυμο τηλεφώνημα  για την ύπαρξη του θύματος.

Με αυτο το  φρικτό υπο κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας , το  "παράνομο" εμπόριο οργάνων  όντως θα δεχτεί ένα σοβαρό πλήγμα, μιας και όλες οι  ...διαδικασίες  θα  γίνονται  πλέον  στα νοσοκομεία και μάλιστα όχι μόνο στα δημόσια όπως  προέβλεπε  ο σχετικός νόμος αλλά και στα ιδωτικά.

Ακόμα  και  ο αφελής που θα  δεχτεί ως  δείγμα του "νέου πολιτισμού" αυτό το  Φρανκεσταϊνικής  έμπνευσης   νομοσχέδιο,   θα αναρωτηθεί  για το πως θα   προστατευθεί με βάση έστω και αυτην την ακρωτηριασμένη ηθική   της   νεοεποχήτικης  "ευνομίας".

Ποιός και πως θα διασφαλίσει με αντικειμενικό και  απόλυτο τρόπο, ότι  π.χ δεν  θα υπάρξουν περιπτώσεις  επιόρκων γιατρών, οι οποίοι  υπό το καθεστώς   κάθε είδους  πιέσεων και ...πειρασμών ,θα  φροντίσουν  είτε  με  σκοπούμενη αμέλεια, είτε με δόλο, να καταστήσουν κάποιον  "κλινικά νεκρό" ώστε αυτομάτως  να  μετατραπεί  απο  άνθρωπος - ασθενής  σε  "στόκ ανταλλακτικών";

Εδώ και πολλά χρόνια η μητέρα του σημερινού πρωθυπουργού και  τότε σύζυγος  του επίσης πρωθυπουργού  πατέρα του, είχε κάνει μεγάλο  "αγώνα" για την νομιμοποίηση  των  φόνων  αγέννητων παιδιών,  δηλαδή  των εκτρώσεων, χρησιμοποιώντας ως  βασικό επιχείρημα το δικαίωμα της  γυναίκας  στην αυτοδιάθεση του σώματός της.
Αυτή η αντίληψη  έγινε  αποδεκτή και απολύτως σεβαστή.
Το αποτέλεσμα ήταν  βεβαίως φρικτό, αφού απο τότε μέχρι σήμερα  έχουν δολοφονηθεί  εκατοντάδες χιλιάδες  αγέννητων συνανθρώπων μας  και άλλες τόσες εκατοντάδες χιλιάδες  ψυχών που πίστεψαν  σε αυτή την  μισάνθρωπη  προπαγάνδα.
Το  "δικαίωμα"  λοιπόν μιας γυναίκας να  ζητά και να  επιτυγχάνει την δολοφονία του παιδιού της  το σεβάστηκαν,   ανακατεύοντάς το μάλιστα με το  παναθρώπινο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μας.
Γιατί  δεν  σέβονται το ίδιο δικαίωμα  και  θέλουν να μας κάνουν  με το ζόρι  "στοκ ανθρωπίνων ανταλλακτικών";

Η απάντηση είναι πολύ απλή 

Για τον ίδιο λόγο  που θέλουν να μας μεταμορφώσουν  με το ζόρι απο ανθρώπινα πρόσωπα  σε πιστοποιημένους μαρκαρισμένους και αριθμοποιημένους  κρατούμενους μιας παγκόσμιας ηλεκτρονικής  φυλακής.
Και ο λόγος είναι ένας και μόνο ένας: Η απόλυτη αφαίρεση του ΘΕΟΣΔΟΤΟΥ δώρου της ελευθερίας και  του αυτεξούσιου ,ώστε  να  ζουγκλοποιηθεί και να δαιμονοποιηθεί η  κοινωνία  κατά τα  αντίχριστα πρότυπα  φυσικά  της  "Νέας Εποχής".

Οι μάσκες πλέον έπεσαν.  Οι σημερινοί εκπρόσωποι και εντολοδόχοι της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"  δεν  ενδιαφέρονται πια να κρύψουν  το πραγματικό τους πρόσωπο αλλά να  επιβάλλουν  "fast and now" τις αντίχριστες  ντιρεκτίβες  εξοντώνοντας  ηθικά και φυσικά τον  Ελληνικό λαό.

Αν  δείξουμε αδιαφορία ή  "ωχαδερφισμό" σε αυτές τις  "τρομοκρατικές" επιθέσεις της κυβέρνησης και  συνεχίσουμε να αναμένουμε  "διαβεβαιώσεις" και "επεξηγήσεις" ,  είτε για την Κάρτα του Πολίτη , είτε   τώρα για αυτό  το  τερατούργημα που  το όνόμασαν νομοσχέδιο, τότε  δεν θα διαφέρουμε  σε τίποτα απο εκείνον  που  προσδοκά ότι την τελευταία στιγμή θα τον λυπηθεί ο δήμιος και δεν θα του πάρει το κεφάλι.

===============
ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ
Το  εμπόριο οργάνων  είναι  ίσως ένα απο το πιο "κερδοφόρα"  εμπόρια  μετά απο εκείνο των ναρκωτικών  ενώ  τα κυκλώματα  γύρω απο αυτό  δεν είναι μόνο αδίστακτα αλλά  και πολυπλόκαμα .
Κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί, ότι  αύριο  δεν θα  γίνουμε "νομοτύπως"  θύματα αυτών των κυκλωμάτων  αφού  θα έχουμε  ήδη στο μέτωπο  την ταμπέλα "δωρητής σώματος".
Πιο κάτω  σας παραθέτουμε  ένα μικρό μόνο δείγμα  της ανηθικότητας και της δύναμης αυτών  των κυκλωμάτων , για να δείξουμε  τι είδους "λύκοι"  θα τριγυρνούν μεθαύριο εξω απο τα δημόσια  νοσοκομεία και τις ιδιωτικές κλινικές:

ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ Χασίμ Θάτσι

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011...πηγή
Ο Δρ Φρανκεστάιν, ο Θάτσι και η παρέα των παρανόμων

Στοιχεία για το παράνομο εμπόριο ανθρώπινων οργάνων φέρνουν στο φως οι έρευνες του Ντικ Μάρτι και οι αποκαλύψεις των Ευρωπαίων εισαγγελέων

Της Ελενας Μπέλλη (ΗΜΕΡΗΣΙΑ)

Νέο-κανιβαλισμός ή αλλιώς παράνομο εμπόριο οργάνων (σχόλιο "Ο.Π":δηλαδή το "νόμιμο" τι είναι;): Είναι το πέμπτο πλέον προσοδοφόρο διεθνές έγκλημα, μετά το εμπόριο ναρκωτικών, τη δουλεμπορία, το παράνομο εμπόριο δερμάτων σπάνιων ζώων και την παραχάραξη νομισμάτων. Και εσχάτως, εδρεύει στη καρδιά των Βαλκανίων, στο Κόσοβο.Η έρευνα του Ελβετού Ντικ Μάρτι, μέλους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, κατέληξε ότι o νυν πρωθυπουργός του Κοσόβου και πρώην ηγέτης του Απελευθερωτικού Σρατού του Κοσόβου, Χασίμ Θάτσι, διετέλεσε επικεφαλής δικτύου εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων. Στην ίδια έκθεση, ο Μάρτι επισημαίνει ότι το δίκτυο αυτό μετέφερε Σέρβους κρατούμενους στην Αλβανία και τους σκότωνε με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τα όργανά τους προς πώληση στη μαύρη αγορά της Κωνσταντινούπολης. Τις αποκαλύψεις του Μάρτι επιβεβαιώνουν απόρρητα έγγραφα του ΝΑΤΟ που έδωσε στη δημοσιότητα το WikiLeaks και όπου ο Θάτσι χαρακτηρίζεται «το μεγάλο ψάρι» του οργανωμένου εγκλήματος στο Κόσοβο.

Η παράνομη εμπορία οργάνων δεν σταμάτησε με το τέλος του πολέμου. Μεταπολεμικά, οι δότες έφθαναν -και ίσως φθάνουν- κατά συρροή στην κλινική Medicus στη Πρίστινα, προκειμένου να πωλήσουν για ψιχία κάποιο από τα όργανά τους. Σε πολλές περιπτώσεις, το αντίτιμο ήταν μηδενικό για τα όργανα που ήδη «ταξίδευαν» για Καναδά, Γερμανία, Πολωνία ή Ισραήλ, για να πωληθούν έως και 90.000 ευρώ το καθένα. Μετά τις αποκαλύψεις το θέμα πήρε διαστάσεις: Οι εισαγγελείς της EULEX, της ευρωπαϊκής αποστολής για την εφαρμογή των κανόνων δικαίου στο Κόσοβο, ξεκίνησε ήδη προκαταρκτική έρευνα, όπως εξάλλου και η Τουρκία, που φέρεται να φιλοξενεί τον ιθύνοντα νου της όλης επιχείρησης. Πρόκειται για τον γιατρό Γιουσέφ Σονμέζ, ειδικευμένο στις μεταμοσχεύσεις και φερόμενο ως «πρωταγωνιστή» σε διεθνές εμπόριο οργάνων.

Επιτυχία...
Ο Σονμέζ συνελήφθη στην Τουρκία, στις 24 Ιανουαρίου, αλλά στις 3 Φεβρουαρίου έδινε συνέντευξη στην εφημερίδα The New York Times, υπερηφανευόμενος μάλιστα για τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας του. Ο Σονμέζ έχει λάβει μάλιστα ευχαριστήρια επιστολή από το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ για την προσφορά του στους Ισραηλινούς ασθενείς.

Ο ίδιος ο Σόνμεζ αρνείται κάθε ανάμειξη στο παράνομο εμπόριο οργάνων. Ωστόσο, ένας Τούρκος δότης που κατέρρευσε στο αεροδρόμιο της Πρίστινα ύστερα από αφαίρεση νεφρού, αλλά και ο ασθενής στον οποίο μεταμοσχεύτηκε το νεφρό παραδέχθηκαν ότι ο Σονμέζ βρισκόταν στην αίθουσα του χειρουργείου. Ο ίδιος δηλώνει ότι είχε απλώς «συμβουλευτικό ρόλο». Αλλά ο ισχυρισμός του διαψεύδεται από τον ίδιο τον εισαγγελέα της Ε.Ε., Τζόναθαν Ράτελ, που μιλώντας στο δικαστήριο της Πρίστινα το Δεκέμβριο, αποκάλυψε ότι ο Σονμέζ είχε κεντρικό ρόλο στις μεταμοσχεύσεις που έγιναν το 2008, σε συνεργασία με άλλα ένδεκα άτομα, μεταξύ αυτών έναν πρώην υπουργό Υγείας του Κοσόβου και έναν Ισραηλινό γιατρό.
Το δικαστήριο του Ράτελ αναμένεται να αποφασίσει σύντομα αν θα προχωρήσει σε δίκη εναντίον όσων έχουν κατηγορηθεί για τα συγκεκριμένα εγκλήματα που τέλεσαν εναντίον Τούρκων, Μολδαβών, Ρώσων και Καζάκων, όσων δηλαδή κλήθηκαν στην Πρίστινα με δελεαστικές υποσχέσεις ως προς το τίμημα που θα λάμβαναν για την αφαίρεση του νεφρού τους. «Είναι ειδικός στις μεταμοσχεύσεις και έχει δουλέψει για πολλά χρόνια σε πολλά σημεία της Γης, με μεσάζοντες που βρίσκουν δότες και λήπτες. Καταζητείται σε πολλές χώρες και γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο», δηλώνει η Νάνσι Χιουζ, διευθύντρια της Organ Watch, στο Πανεπιστήμιο Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ. Αλλά ο Σονμέζ δεν πτοείται.

Σε λίγες μέρες αναχωρεί για το Κόσοβο μαζί με το συνήγορό του για να δώσει κατάθεση στους Ευρωπαίους εισαγγελείς. «Θέλουν πληροφορίες για μεγαλύτερα ψάρια», δηλώνει, «όχι εμένα, δεν είμαι εγώ το μεγάλο ψάρι», είπε σε μία σαφή αιχμή κατά του Κοσοβάρου πρωθυπουργού. Οσο για τον Θάτσι, ο κλοιός στενεύει απελπιστικά...

* 10% είναι το ποσοστό των μεταμοσχεύσεων με όργανα που αποκτήθηκαν παράνομα
* 150 χιλιάδες δολ. είναι η τιμή αγοράς ενός νεφρού στη μαύρη αγορά της Κίνας
* 3.600 δολ. πληρώνεται ο δότης του νεφρού στην Κίνα
* 600 εκατ. έως 1,2 δισ. δολ. είναι το εκτιμώμενο ετήσιο έσοδο από το παράνομο εμπόριο οργάνων


Η ζωή στο Κόσοβο
Εγκλημα, φτώχεια και ανεργία

Δεν πανηγύρισαν οι Κοσοβάροι στην τρίτη επέτειο της ανεξαρτησίας τους, την περασμένη Πέμπτη. Δεν είχαν και λόγο, βέβαια. Στην τριετία που πέρασε από τη μονομερή ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου, η Πρίστινα βρίσκεται σε δεινή θέση σε όλα τα επίπεδα. Στο εσωτερικό, η ανεργία μαστίζει το 45% του πληθυσμού, Σέρβοι και Κοσοβάροι παραμένουν διχασμένοι και η πόλη - σύμβολο του «εθνικού» διχασμού, η Μιτροβίτσα βρίσκεται πάντα επί... ποδός πολέμου. «Το κράτος δεν έκανε για τους πολίτες του αυτά που έπρεπε να είχε κάνει ακόμη και με τα περιορισμένα μέτρα που διαθέτει», επισημαίνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Σαφέτ Γκερτζάλιου.

Σε διεθνές επίπεδο, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Από τη μία η έκθεση του Μάρτι, για το οργανωμένο εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων του Κοσόβου, και από την άλλη οι έρευνες της ευρωπαϊκής Αποστολής της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης σε περιστατικά υπεξαίρεσης σημαντικών κεφαλαίων από ανώτατους αξιωματούχους της Πρίστινα δίνουν διεθνώς την εντύπωση ότι το νεοσύστατο κράτος «ζει και αναπνέει» μέσω εγκληματικών δικτύων. «Το Κόσοβο είναι υποβαθμισμένο στα μάτια του δυτικού κόσμου, του ίδιου που κατέστησε δυνατή την κήρυξη ανεξαρτησίας αυτού του νέου έθνους», σημειώνει ο πολιτικός αναλυτής Ιλι Χότζα. Και επισημαίνει ότι το Κόσοβο «δεν μπορεί να κρατά τα μάτια κλειστά» μπροστά στις αποκαλύψεις της έκθεσης του Μάρτι. Το ζήτημα εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων θα συζητηθεί και στον ΟΗΕ, κατόπιν αιτήματος της Σερβίας. Τόσα χρόνια μετά, το Βελιγράδι επιτέλους δικαιώνεται...

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα.Όσον αφορά τις μεταμοσχέυσεις να σας δώσω 2 link .
    Η Παγίδα της Δωρεάς οργάνων : http://simantro.forumgreek.com/t1032-topic KAI

    ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ : http://simantro.forumgreek.com/t1033-topic

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.