Μαντινείας Αλέξανδρος "Δεν θα παραλάβουμε την Κάρτα εάν είναι συνδεδεμένη με το 666"

Με τη χάρη και την ευλογία του Χριστού μας και με τις Αρχιερατικές Ευλογίες του σεπτού Ποιμενάρχου μας Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ έλαβε χώρα την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 Συνάξη των Ιερέων οι οποίοι ανήκουν στις Αρχιερατικές Περιφέρειες της Μητροπόλεως μας, εξαιρουμένων των Ιερέων που ανήκουν στις Αρχιερατικές Περιφέρειες της Κυνουρίας και για τους οποίους θα διεξαχθεί η ίδια Σύναξη στο επόμενο διάστημα, σε σημείο πλησιέστερο προς αυτούς.

Η Ιερατική Σύναξη έλαβε χώρα στην Ενορία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη, αρχής γενομένης με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και την  Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ Μακαρίας Μνήμης και Αιωνίου Αναπαύσεως των Αρχιερέων των ευλαβώς Αρχιερατευσάντων εν τη Ιερά Μητόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας ως και των Ιερέων, Ιερομονάχων και Μοναχών  των ευλαβώς διακονισάντων εν αυτή. Ακολούθησε η διεξαγωγή της Συνάξεως στο πνευματικό κέντρο της Ενορίας.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, ο οποίος αφού ευχήθηκε τα δέοντα για τις ημέρες της αποκριάς και των ερχομό της Μεγάλης Σαρακοστής, καλωσόρισε και παρουσίασε τους συνεργάτες του ομιλητές και ιδιαιτέρως τον διακεκριμένο ομιλητή Αιδ. Πρωτοπρεσβύτερο Χαράλαμπο Κουστένη, ευχαριστώντας τον για την πολύτιμη παρουσία του και την προσφορά του στην Εκκλησία μας.
(...)
Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Αλέξανδρος έθεσε προς συζήτησι της Συνάξεως το θέμα της κάρτας του πολίτου και μετά πολλή συζήτησι το Ιερό Σώμα των Πατέρων της Συνάξεως απεφάσισε ότι: 
"εάν η κάρτα του πολίτου είναι συνδεδεμένη με τον αριθμό 666 και περιέχει μυστικά προσωπικά δεδομένα των πολιτών απορρίπτεται και ουδείς εκ των Ιερέων και των Ενοριτών της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας θα παραλάβη αυτήν."


Σχόλια

  1. συγχαρητηρια αλλα οχι μονο εσεις μητροπολιτα μου αλλα ολοι μαζι οι μητροπολιτες συσσωμοι εναντια στην ηλ. διακυβερνηση και μαζι τα ποιμνοια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Τα δε σημεία των καιρών ου δύνασθε γνώναι;"

    Θα ήταν χρήσιμο να πληροφορφηθεί ο σεβασμιότατος και οι περί αυτών ιερείς, οι οποίοι ανήκουν στις Αρχιερατικές Περιφέρειες της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, ότι η σύνδεση κάρτας με το 666, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ. Έγινε επί τη βάσει της 666 δυσώνυμης αριθμολογίας.

    Αν αυτό σημαίνει κάτι, έχει καλώς. Αν όχι, ας θυμόμαστε :

    "Οψίας γενομένης λέγετε· ευδία· πυρράζει γάρ ο ουρανός· και πρωί· σήμερον χειμών· πυρράζει γάρ στυγνάζων ο ουρανός· υποκριταί, το μέν πρόσωπον τού ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύνασθε γνώναι;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις