Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε στην προχθεσινή μας συγκέντρωση και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας



Γόρτυνος Ιερεμίας 
"... η Κάρτα του Πολίτου θα γίνει ο εξευτελισμός της προσωπικότητός μας και θα μας υποδουλώσει στην πιο σκληρή δικτατορία. Εμείς που δεν ανεχθήκαμε την Τουρκιά, πως τώρα θα ανεχθούμε αυτήν την σκληρότερη σκλαβιά; 
Εάν έτσι έχει το πράγμα, και έτσι έχει, όπως μας το λέγουν οι ειδικοί, γι᾽ αυτόν τον λόγο, όχι δεν πρέπει να πάρουμε την Κάρτα..." (ΒΛ.ΕΔΩ )


Τον περασμένο Δεκέμβριο γράφαμε :"Μάθημα λεβεντιάς και ανδρείας έδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας σε επεισόδιο στον Δήμο Δημητσάνας!"(βλ.εδώ ).
Δεν ήταν το πρώτο  μάθημα λεβεντιάς και  ποιμαντικής  αξιοσύνης που έδωσε  ο  Σεβασμιώτατος  αυτός  Μητροπολίτης και  όπως  βλέπουν όλοι   δεν θα είναι ούτε το τελευταίο.
Την ώρα που   η συγκέντρωση της προηγούμενης Κυριακής  ήταν σε εξέλιξη  λάβαμε μήνυμα - χαιρετισμό απο τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως  κ. Ιερεμία.
Τόσο ο χαιρετισμός του όσο και οι ευχές του  τόνωσαν το ηθικό  όλων μας και μας  θύμισαν ότι  ο Κυριός μας δια των αξίων Του ποιμένων   είναι δίπλα μας και μας στηρίζει.
Ευχαριστούμε  θερμώς  τον Σεβασμιότατο  και του μεταφέρουμε  δημοσίως απο αυτήν την ανάρτηση τα συγχαρητήρια   χιλιάδων  πιστών.

Σχόλια

  1. συγχαρητηρια και απο μετα, αλλα πρεπει να ενημερωσουν ολοι τα ποιμνια τους και να βροντοφωναξουν λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις