Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε στην προχθεσινή μας συγκέντρωση και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. ΙερεμίαςΓόρτυνος Ιερεμίας 
"... η Κάρτα του Πολίτου θα γίνει ο εξευτελισμός της προσωπικότητός μας και θα μας υποδουλώσει στην πιο σκληρή δικτατορία. Εμείς που δεν ανεχθήκαμε την Τουρκιά, πως τώρα θα ανεχθούμε αυτήν την σκληρότερη σκλαβιά; 
Εάν έτσι έχει το πράγμα, και έτσι έχει, όπως μας το λέγουν οι ειδικοί, γι᾽ αυτόν τον λόγο, όχι δεν πρέπει να πάρουμε την Κάρτα..." (ΒΛ.ΕΔΩ )


Τον περασμένο Δεκέμβριο γράφαμε :"Μάθημα λεβεντιάς και ανδρείας έδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας σε επεισόδιο στον Δήμο Δημητσάνας!"(βλ.εδώ ).
Δεν ήταν το πρώτο  μάθημα λεβεντιάς και  ποιμαντικής  αξιοσύνης που έδωσε  ο  Σεβασμιώτατος  αυτός  Μητροπολίτης και  όπως  βλέπουν όλοι   δεν θα είναι ούτε το τελευταίο.
Την ώρα που   η συγκέντρωση της προηγούμενης Κυριακής  ήταν σε εξέλιξη  λάβαμε μήνυμα - χαιρετισμό απο τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως  κ. Ιερεμία.
Τόσο ο χαιρετισμός του όσο και οι ευχές του  τόνωσαν το ηθικό  όλων μας και μας  θύμισαν ότι  ο Κυριός μας δια των αξίων Του ποιμένων   είναι δίπλα μας και μας στηρίζει.
Ευχαριστούμε  θερμώς  τον Σεβασμιότατο  και του μεταφέρουμε  δημοσίως απο αυτήν την ανάρτηση τα συγχαρητήρια   χιλιάδων  πιστών.

1 σχόλιο:

  1. συγχαρητηρια και απο μετα, αλλα πρεπει να ενημερωσουν ολοι τα ποιμνια τους και να βροντοφωναξουν λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.