ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΦΗΜΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ"


ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ  ΚΑΝΕΝΑΝ!

 Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ   ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ , ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ  ΚΑΙ  ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ   ΑΥΣΤΗΡΑ.

 Όπως ήταν  αναμενόμενο   οι  εντεταλμένοι μηχανισμοί  της  παραπληροφόρησης, ενεργοποιήθηκαν πάλι   με σκοπό να αποθαρρύνουν  ή να παραπλανήσουν τους δεκάδες χιλιάδες των  συμπολιτών μας που εχουν αποφασίσει να  διαμαρτυρηθούν ΕΙΡΗΝΙΚΑ   εναντίον  της δικτατορίας   της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και των  χρήσιμων "εργαλείων" της,  δηλαδή  της "Κάρτας του πολίτη"  και κάθε άλλης  πλαστικής  χειροπέδας "εξυπηρέτησης".

Πολλοί θα προσπαθήσουν  να εμφανιστούν ώς μέλη της  "Συντονιστικής Επιτροπής κατά τηςκάρτας του πολίτη" και   ήδη μερικοί εμφανίζονται ως δήθεν εκπρόσωποί μας,  ανακατεύοντας τις οργανώσεις  τις οποίες επι της ουσίας εκπροσωπούν, με την  δική μας    ανεξάρτητη  και ακαθοδήγητη πρωτοβουλία.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ  ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!

Η πρωτοβουλία μας δεν είχε  , δεν έχει και ούτε πρόκειται να έχει σχέση,  με κανένα   κόμμα, με καμία οργάνωση  και με κανένα  "κίνημα" ή "μέτωπο".
Είμαστε αυτό που λέμε και  ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
Η   ΠΡ.Α.Ο.Σ (Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης"   και οι δεκάδες χιλιάδες  των Ελλήνων  Ορθοδοξων πολιτών  που  συμμετέχουν σε αυτήν  δεν είναι ούτε   κόμμα , ούτε οργάνωση , ούτε το "φυτώριο" απο  το οποίο  θα βλαστήσουν  "αντάρτες" , "καταληψίες" , "σπίθες" , "φλόγες" , ή  φανατισμένοι "οπαδοί".
Θα το πούμε για άλλη μιά φορά   για να το βάλουν καλά μέσα στο μυαλό τους   όλοι όσοι  θέλουν  να  μας φορέσουν   μαύρο, κόκκινο, μπλέ ή πράσινο  "καπέλo":

ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ  ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ  ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ  ΜΑΣ  ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ   ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ Η ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ  "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ".

 

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί υπογείως οι προσπάθειες ψευδούς ταμπελοποίησης της αυριανής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την Κάρτα του Πολίτη.
Διάφορες "ταμπέλες" και διάφορους χαρακτηρισμούς ίσως να δείτε, με σκοπό να στιγματίσουν τους ορθόδοξους αντιρρησίες συνείδησης σαν ακροδεξιούς ή φορείς πολιτικών κομμάτων και ότι άλλο σαθρό γεννήσει το μυαλό των νεοταξικών προβοκατόρων.


Οι "Αναβάσεις" ( http://anavaseis.blogspot.com) μαζί με το "Ορθόδοξο Παρατηρητήριο" σας ζητούν να μην δώσετε σημασία στην έσχατη και εναγώνια προσπάθεια που επιχειρούν για την υποδαύλιση της αυριανής ειρηνικής διαμαρτυρίας.


Ήδη η προβοκάτσια της 5ης Φεβρουαρίου ξεφούσκωσε, η Χάρις του Θεού απέτρεψε την αυριανή επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον, τώρα δεν θα φρενάρουν την συνείδηση του ορθόδοξου πληρώματος με τέτοιες άψυχες μικρότητες. Αντίθετα θα την σφυρηλατήσουν. Με την βοήθεια του Θεού θα την κάνουν τείχος απροσπέλαστο.

Σχόλια

  1. Αγαπητοί μου αδελφοί, ΧΑΙΡΕΤΕ ΕΝ ΚΥΡΙΩ!!!
    Για μια ακόμη φορά ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ για τις πολύ προσεκτικές διατυπώσεις σας (ακόμα και σε δισδιάκριτες λεπτομέρειες) και είναι, ίσως, περιττό να επισημάνω και να υπογραμμίσω ότι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΥΠΟ ΤΑ ΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: "ΠΡΑΟΣ ΕΙΜΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ". Η Ορθόδοξη Πίστη μας, η Αλήθεια, το Δίκαιο, η Ελευθερία, είναι ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΜΑΣ για τις οποίες ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΙΕΡΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΟΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗΣ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ "ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ". Η ΚτΠ είναι ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΣ που, για το πλήθος των αμαρτιών μας, επέτρεψε ο ΚΥΡΙΟΣ να βαστάξουμε και με ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ να ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΧΡΑΝΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΙΑ ΕΚΒΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. "Ει ο Θεός μεθ' ημών, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ΄ΗΜΩΝ"!!!
    ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ. ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!!!
    "Κατερίνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχομαι να κατεβουν ολοι οσοι μπορουν στην ειρηνικη συγκεντρωση για αυτο τον ιερο σκοπο που αφορα ολους τους ελληνες και αμεσως μετα νεα ημερομηνια για την επομενη συγκεντρωση διαμαρτυριας. Ευχομαι ολοι οσοι υπεγραψαν ή μπηκαν σ'αυτο το blog να ειναι εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις