Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Οι νεο-ειδωλολάτρες "Ελλαδέμποροι" , χέρι- χέρι με τους μασώνους "αδελφούς" τους

ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ «ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ "ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΩΝ" ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ!

Στις φωτογραφίες εικονίζονται η κυρία Μαρία Τζάνη (μαζί με τον Νικόλαο Βουργίδη,ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ" που φοράει την παραδοσιακή τεκτονική ποδιά) πανεπιστημιακός - γνωστή Χριστιανομάχος και ο ποιητής- συγγραφέας Δημήτρης Ιατρόπουλος γνωστός και αυτός για την Αντιχριστιανική του στάση σε ποικίλα θέματα:Οι φωτογραφίες ελήφθησαν εντός του Τεκτονικού Μεγάρου κατά την διάρκεια Εκδηλώσεων κι έχουν δημοσιευθεί από την Μεγάλη Στοά.

 


Άλλη μία (προσέξτε το μασωνικό σύμβολο στην πόρτα):


ΠΛΕΟΝ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!


ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ,ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ!


Έχουν το θράσος και μιλάνε οι εν λόγω "Δωδεκαθειστές" για "εβραιοχριστιανούς",ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΑΡΡΗΚΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ"!


Σκοπός τους,η κατασυκοφάντηση της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και ο διχασμός του ελληνικού λαού:Γι'αυτό άλλωστε και διατίθεται πακτωλός χρημάτων ΑΠΟ... ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ,όπως και συνεχείς εμφανίσεις σε εκπομπές


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Με τους Δωδεκαθειστές που από επιλογή τους πιστεύουν εκεί,δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα όταν δεν υβρίζουν τη δική μας πίστη.ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΟΜΩΣ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ...ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!
πηγή

2 σχόλια:

 1. Ακούστε τους ίδιους να το ομολογούν στη διύθυνση
  http://kalodio.com/%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC.htm
  ο ίδιος ο Φουράκης ομολογεί ότι "είμαστε όλοι απατεωνες και μασώνοι"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητό Ο.Π., όλοι αυτοί οι κύριοι και κυρίες, έχουν "παρελάσει" κατά καιρούς από γνωστά τηλεοπτικά κανάλια και έχουν εναντιωθεί με πρωτοφανές μένος στην Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη και Διδασκαλία. Έχουν προσβάλλει ασύστολα ΣΕΜΝΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, οσάκις συμμετείχαν σε κοινό "πάνελ", έχουν ειρωνευτεί τον Αρχηγό της Πίστεώς μας και έχουν προσπαθήσει με κάθε τρόπο, "να πείσουν" για την... "Ελληνολατρεία" τους, με ποικίλες αναφορές στο δωδεκάθεο, αν όχι όλοι, τουλάχιστον δύο γνωστότατοι, εξ αυτών...
  'Ομως, δεν είχαν αναφερθεί ποτέ και για τις θέσεις (σχέσεις) τους με τον ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΣΜΟ, γιατί ως φαίνεται, θα "ανακάτευαν" πολύ τα θέματα!
  Η αλήθεια όμως δεν μένει ΚΡΥΦΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ...
  "Κατερίνα"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.