"Εθνική" ηλεκτρονική ταυτότητα - Απολύτως αναγκαία η ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ του πολίτη - Το κράτος πρέπει να γνωρίζει τα πάντα για τον "πολίτη-αριθμό"



Σας παραθέτουμε   ένα μικρό δείγμα  απο την  κυβερνητική προπαγάνδα  που  συνήθως μεταμφιέζεται  ως  "ημερίδα"  με εισηγήσεις  "ανεξάρτητων" πολιτών , επιστημόνων κλπ.
Αν όμως  παρατηρήσετε προσεκτικά,  όλα αυτά τα σεμινάρια, ημερίδες, συνεντεύξεις κλπ θα δείτε ότι έχουν  πάντα ένα κοινό χαρακτηριστικό, την  απουσία  κάθε  σοβαρού και επιστημονικά τεκμηριωμένου  αντιρρητικού λόγου.Αντιθέτως θα  δείτε να παρουσιάζονται  με επιστημονικοφανή και μόνόπλευρο τρόπο  ως γιγάντια,  τα  ήσσονος σημασίας  και αξίας "οφέλη"  που  ΠΙΘΑΝΟΝ θα προκύψουν απο την  αντικατάσταση της δημοκρατικής και κοινοβουλευτικά ελεγχόμενης (έστω και στοιχειωδώς) διακυβέρνησης, απο εκείνη της  αόρατης , αντιδημοκρατικής και απολύτως ανεξέλεγκτης  "παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης".
Ακόμα δηλαδή  και να μην είχαμε  αντιρρήσεις Ορθόδοξης συνειδήσεως και πάλι  θα αντιδρούσαμε σε αυτό  το  αόρατο όπλο  του "νέου ολοκληρωτισμού".
Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι αφού μας  καλλιέργησαν  με πονηρό και  υπόγειο τρόπο ,συμπλέγματα  εθνικής κατωτερότητας , μας  θέτουν  το ψευτο-δίλημμα ότι είτε θα προχωρήσουμε   μπροστά  χρησιμοποιώντας την  ψηφιακή τεχνολογία είτε θα  πρέπει να ζήσουμε ωςάνθρωποι των σπηλαίων.
Θα το ξαναπούμε για μία φορά ακόμη.
Είμαστε  υπέρ της χρήσης της τεχνολογίας και κάθε άλλης  κατάκτησης  της ανθρώπινης σοφίας ,εφ΄όσον απο αυτήν δεν κινδυνεύει   η   ελευθερία και η αξιοπρέπεια του  ανθρωπίνου προσώπου ,δεν μπορούμε όμως και δεν πρέπει να δεχτούμε την πρόταση - ψευτοδίλημμα  της "Νέας Εποχής" , η οποία δεν μας θέλει χρήστες αλλά άβουλους καταναλωτές συγκεκριμένων τεχνολογικών εφαρμογών.
Αρνουμαστε να γίνουμε    τα αριθμοποιημένα - μαρκαρισμένα ζώα  του παγκόσμιου ηλεκτρονικού σταύλου.Υπερασπιζόμαστε δηλαδή το δικαίωμά μας  να  είμαστε  ελεύθεροι χρήστες της  τεχνολογίας και  όχι  αβουλοι  και πειθήνιοι  καταναλωτές της.
 Η   χρήση όντως θα φέρει πρόοδο και ευημερία ενώ η  κατανάλωση  "άνωθεν" σερβιρισμένων  τεχνολογικών  προϊόντων  θα φέρει   στο προσκήνιο  ένα  παγκόσμιο και αντίχριστο τυρρανικό καθεστώς .
'Οσοι λοιπόν  λατρεύουν  την τυρρανία και νομίζουν ότι θα ζήσουν και  θα αναπτυχθούν εντός της ,ας σπεύσουν  να καταναλώσουν κάθε "δηλητήριο"  που θα τους σερβίρει η "Νέα Τάξη Πραγμάτων"  παιρνοντας το απαραίτητο  "κουπόνι διαρκείας" για το συσσίτιο της φυλακής ,διότι μόνο  ως τέτοιο θα είναι χρήσιμη η "κάρτα  του πολίτη" και κάθε άλλη κάρτα της  "παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης"


http://labs.opengov.gr/

Σχόλια

  1. Ο φιλαράκος του βίντεο φαίνεται πως απευθύνεται σε νήπια ή έστω σε ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θα πει ίντερνετ. Αλλιώς δεν εξηγείται η υπεραπλουστευτική παρουσίαση του θέματος. Λες και δεν υπάρχουν προγράμματα που αποθηκεύουν τους κωδικούς μας και κάνουν αυτόματη συμπλήρωση όπου χρειάζεται.

    Να με συγχωρείτε, μα δεν άντεξα να το παρακολουθήσω ολόκληρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπερψηφίστηκε από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ το νομοσχέδιο για κάμερες και 12μηνο «φακέλωμα»

    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=250158

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιον δεν χωνεύει το σύστημα με την κάρτα του πολίτη θα μπορεί να του φορτώνει οχι μόνο φορολογικά αλλά και ποινικά αδικήματα.
    Υπάρχει μια κινηματογραφική αμερικάνικη ταινία
    που λέγεται παγιδευμένη στο διαδύκτιο με την
    ηθοποιό σάντρα μπούλοκ που δείχνει αυτό ακριβώς.
    Γιατί η κάρτα του πολίτη θα έχει έναν αριθμό μητρώου που με αυτόν θα καταγράφονται όλες οι εμπορικές κινήσεις,όλα τα ιατρικά προβλήματα,η πολιτική πεποίθηση του καθενός,που ταξιδεύει,ποιόν συναντά,τι μισθό παίρνει,την οικογενειακή του κατάσταση,την περιουσιακή του
    κατάσταση και πολλά άλλα.
    Ο Θεός να μας δίνει κουράγιο να αγωνιστούμε
    σύμφωνα με το θελημά του στους εσχάτους αυτούς
    καιρούς.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    Αλέξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις