Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

Ερχεται η «Κάρτα του Πολίτη» ( Η επίθεση άρχισε)


Με αυτόν τον τίτλο  η φιλοκυβερνητική εφημερίδα  "Έθνος"  στο σημερινό της φύλλο ( 8/1/11) προαναγγέλλει  την έναρξη  της ...διαδικασίας  της ψήφισης  του νόμου - πλαισίου,  ο οποίος  περιλαμβάνει  εκτός των  λεπτομερειών  της "ηλεκτρονικής  διακυβέρνησης"  και τις  σχετικές ρυθμίσεις  για την "κάρτα του πολίτη". 
Η διαδικασία  που ακολουθεί μέχρι σήμερα η κυβέρνηση  στην ψήφιση ακόμα και των απεχθέστερων  νόμων είναι  γνωστή.Μια ολιγοήμερη  δημόσια διαβούλευση  για να δείξουν ότι  σέβονται και υπολογίζουν την γνώμη του Έλληνα πολίτη και αμέσως μετά ψήφιση  του  νομοσχεδίου  και  εφαρμογή του πλέον ως νόμο του κράτους. 

Σκεφτείτε μόνο  τα τελευταία  νομοσχέδια  που τέθηκαν σε διαβούλευση  και τελικά ψηφίστηκαν, με την αρωγή μάλιστα των αριστεροδέξιων  κομμάτων της αντιπολίτευσης και θα αντιληφθείτε   αφ΄ενός την υποκρισία της επερχόμενης  διαβούλευσης  και αφ΄ετέρου το τί μας περιμένει.
Σε λίγες ημέρες λοιπόν,  η κυβέρνηση θα μας παρουσιάσει την  "μακέτα" της νέας   σύγχρονης φυλακής , στην οποία  θα μας μαντρώσει  δεμένους  πισθάγκωνα με την  "κάρτα του πολίτη" ενώ  εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί περιμένουμε ακόμα την  Ιερά Σύνοδο να βγάλει την τελική της απόφαση.

Απευθυνόμαστε έστωκαι αυτή την ύστατη στιγμή  στην Σύνοδο της Ιεραρχίας της  Εκκλησίας μας  και  λέμε:

Αυτή η οποία στο  δικό σας κείμενο "Προς τον λαό"  περιεγράφεται  ως  "κατοχική κυβέρνηση"  είναι  εκείνη που επιτίθεται   εδώ και τώρα  στο  ποίμνιό σας   και μάλιστα το απειλεί στην κυριολεξία με εξόντωση αν δεν δεχτεί  την ηλεκτρονική χειροπέδα  της "κάρτας του πολίτη".
Δεν βλέπετε ότι  κινδυνεύει  και απο κοσμικής και απο πνευματικής άποψης   ο Ελληνικός λαός; 
Τι περιμένετε για να  τολμήσετε να  πείτε  με λεβεντιά  ένα βροντερό "ΟΧΙ"  στην κάρτα του πολίτη  και τηναντίχριστη δικτατορία  της ηλεκτρονικης διακυβέρνησης .
Φωνάζαμε εδώκαι τόσο καιρό και  σχεδόν κάθε μέρα  αποκαλύπταμε  τόσο με  στοιχεία όσο και με  αναλύσεις  τι κρύβεται  πίσω απο την "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" και ποιοί είναι οι κίνδυνοι  απο την παραλαβή  της  "κάρτας του πολίτη".
Για τους  ίδιους κινδύνους  σας μίλησε και  η  ειδική συνοδική επιτροπή   που συνεστήθη για αυτό  το μείζον ζήτημα, μάλιστα δε οι ειδικοί επιστήμονες  που μετείχαν των εργασιών της  σας τους περιέγραψαν  με κάθε λεπτομέρεια και  και επιστημονική σοβαρότητα.
Πρίν λίγες ημέρες ο  κ. Ραγκούσης  έριξε την πρώτη  "φωτοβολίδα"   αναφερόμενος στο νομοσχέδιο  της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, σήμερα   η φιλοκυβερνητική εφημερίδα "Έθνος"   ρίχνει την  δεύτερη και πιθανώς την  τελευταία  "φωτοβολίδα" πρίν  απο την " τελική επίθεση".

Ο πιστός λαός ήδη έχει αντιληφθεί  τον κίνδυνο και  έχει  εκφράσει  ενυπογράφως τις  Ορθόδοξες αντιρρήσεις του  με την γνωστή πλέον συλλογή υπογραφών εναντίον της  "κάρτας του πολίτη".

Τουλάχιστον   40.000  Έλληνες πολίτες δηλώνουν  επώνυμα την  άρνησή τους  να  γίνουν οι σκλάβοι της  "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και  την αντίθεσή τους στην επιβολή αυτής της  απο κάθε άποψη αντίχριστης δικτατορίας.

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα  την Κυριακή  6 Φεβρουαρίου  2011 θα δείτε  δεκάδες χιλιάδες  απο το  ποίμνιό σας  να συγκεντρώνονται   έξω απο την Βουλή  για να διαμαρτυρηθούν και να διατρανωσουν  αυτές τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις.

Θα είστε μαζί μας έστω  και δια μιας νέας  "Προς τον λαό"  επιστολής σας ,ή θα  ακολουθήσετε  την  άποψη  π.χ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σιατίστης  ό οποίος  απαντώντας σε σχετική ερώτηση  δήλωνε ότι  "αν μας διαβεβαιώσει  η κυβέρνηση ότι θα σεβαστεί την ανθρώπινη αξιοπρέπεια  δεν έχουμε λογο να αρνηθούμε  την παραλαβή αυτής της κάρτας" ; 
(Θυμίζουμε  ότι  ο Σεβασμιώτατος Σιατίστης φέρεται να είναι  ένας εκ των συγγραφέων του  γνωστού  "Προς τον λαό" κεμένου  στο οποίο η κυβέρνηση μόνο ως αξιόπιστη δεν περιγραφόταν .)
Αυτή την ύστατη στιγμή  παρουσιάζεται η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ   ευκαιρία  στην  Σύνοδο  της Ιεραρχίας , την Ιερά Σύνοδο  και στον  Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος  να αποδείξουν αν έχουν την πρόθεση να προστατεύσουν το ποίμνιό τους ή να τό  αφήσουν  στην τύχη του.
Πιό κάτω  αναδημοσιεύουμε  το  σημερινό  δημοσίευμα  του "Έθνους" στο  οποίο  βέβαια θα δείτε   την  "φυλακή" (ηλεκτρονική διακυβέρνηση)  στολισμένη με ...κορδέλες και γιρλάντες  και την "κάρτα του πολίτη"  ...αρωματισμένη  σαν  να πρόκειται  για  "πρόσκληση  σε γάμο".

Ερχεται η «Κάρτα του Πολίτη» 

Ανοίγει ο δρόμος για την «Κάρτα του Πολίτη» με τον νόμο-πλαίσιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του κράτους, τον οποίο θέτει σε δημόσια διαβούλευση το υπουργείο Εσωτερικών, εντός των επόμενων ημερών. Κατά τη διάρκεια της αντίστοιχης δημόσιας διαβούλευσης για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η Κάρτα του Πολίτη, υπήρξαν αρκετά σχόλια πολιτών που εξέφραζαν αντιρρήσεις έως και άρνηση να παραλάβουν τη νέα «ταυτότητα», επισείοντας φόβους για ηλεκτρονικό φακέλωμα ή ακόμα θέτοντας ζήτημα προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
Σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του υπουργείου Εσωτερικών, η Κάρτα του Πολίτη δεν... θα περιέχει προσωπικά δεδομένα, αλλά θα αποτελεί το ηλεκτρονικό «κλειδί» για κάθε χρήστη προκειμένου να εξυπηρετείται από το κράτος, μέσω Διαδικτύου .  
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα κατοχυρώνεται θεσμικά το δικαίωμα επιλογής των πολιτών για ηλεκτρονική επικοινωνία με το κράτος σε σχέση με τους παραδοσιακούς τρόπους συναλλαγών που συνυπάρχουν και αφορούν την αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες. Η κυβέρνηση αναμένει με την εφαρμογή του νόμου να μειωθεί η γραφειοκρατία κατά 25%, και παράλληλα να «χτυπηθεί» η διαφθορά που δημιουργείται μέσω της διαπροσωπικής επαφής πολίτη- δημοσίου υπαλλήλου.
Η «ηλεκτρονική ταυτότητα» μέσω της οποίας θα συναλλάσσονται οι πολίτες με το κράτος, θα είναι η Κάρτα του Πολίτη. Κάθε χρήστης θα μπορεί από τον προσωπικό του υπολογιστή να υποβάλλει αιτήσεις, δηλώσεις, προσφορές, δικαιολογητικά συμμετοχής σε διαγωνισμούς.
Τα ηλεκτρονικά έγγραφα θα διαθέτουν προηγμένη ηλεκτρονική υπογραφή και θα έχουν την ίδια νομική ισχύ με τα έντυπα που έχουν υπογραφή και σφραγίδα. Θα διαθέτουν υποχρεωτικά «χρονοσήμανση», δηλαδή θα καταγράφουν την ώρα και την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης, καθώς και αποστολής της απάντησης, που θα αποτελεί και αποδεικτικό στοιχείο της επικοινωνίας.
Εννέα ερωτήσεις - απαντήσεις για τη νέα κάρτα
Θα αντικαταστήσει την ταυτότητα;
 1. Ναι. Από το τέλος του 2011 θα ξεκινήσει η διαδικασία αντικατάστασης των αστυνομικών ταυτοτήτων με την «Κάρτα του Πολίτη». Η νέα ταυτότητα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ταξιδιωτικό έγγραφο εντός των χωρών της Ε.Ε.

Ποια στοιχεία θα αναγράφονται
 2. Το ονοματεπώνυμο του κατόχου, η ημερομηνία και ο τόπος γέννησης, όνομα πατρός και μητρός. Επίσης, θα υπάρχει φωτογραφία του κατόχου και ιδιόχειρη υπογραφή.

Θα περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα;
 3. Οχι. Δεν θα περιλαμβάνει γραμμικό κώδικα (Barcode). Κάθε κάρτα θα έχει έναν μοναδικό αριθμό. Επίσης στο ηλεκτρονικό «τσιπάκι» που θα περιέχει δεν θα περιλαμβάνεται κανένα προσωπικό δεδομένο του κατόχου. Θα λειτουργεί με κωδικό πρόσβασης, ο οποίος θα επιβεβαιώνει ότι ο χρήστης είναι και ο κάτοχος της κάρτας. (Σημ. "Ο.Π": Το τσιπάκι  θα είναι  ΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ  δηλαδή  στην άρχή  μπορεί  να μην καταγράφει αλλά μετά την πρώτη π.χ  χρήση της κάρτας να αρχίσει  να καταγράφει  και να αναταλλάσσει δεδομένα με το σύστημα  που βρίσκεται σε επικοινωνία.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ  BARCODE ΔΕΝ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΡΙΘΜΟ-ΚΛΕΙΔΙ 666.Και αν ακόμα δεν τον έχει στην αρχή δεν σημαίνει ότι  δεν θα μπεί  χωρίς να το αντιληφθούμε στην πρώτη της χρήση ,αφούόπως είπαμε  το τσιπακι  είναι ΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ)
 
Ποιες δυνατότητες δίνει στους κατόχους;
 4. Στην Κάρτα εμπεριέχεται η ψηφιακή υπογραφή του κατόχου. Μέσω της Κάρτας του Πολίτη θα γίνεται η ψηφιακή αυθεντικοποίηση του κατόχου στο διαδίκτυο για ηλεκτρονική διεκπεραίωση συναλλαγών με το κράτος. Προοπτικά θα ενσωματώσει και τις λειτουργίες της φοροκάρτας, οπότε με την «Κάρτα του Πολίτη» ο χρήστης θα μπορεί να αποθηκεύει ηλεκτρονικά τις αποδείξεις από τις δαπάνες που θα πραγματοποιεί.

Πώς λειτουργεί;
 5. Η Κάρτα θα χρησι-μοποιεί διάφορα «ηλεκτρονικά κλειδιά» που θα αναγνωρίζουν τον χρήστη στα ηλεκτρονικά αρχεία της εφορίας (για το ΑΦΜ), του υπουργείου Εργασίας (για το ΑΜΚΑ), του υπουργείου Εσωτερικών (αριθμός δημοτολογίου) και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (αριθμός δελτίου ταυτότητας).

Ποιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην Κάρτα;

6. Μόνο ο κάτοχος. Οταν όμως ο κάτοχος καταθέσει ηλεκτρονική αίτηση σε κρατική υπηρεσία, τότε δίνει τη συγκατάθεσή του να γίνει χρήση των δεδομένων του από εξουσιοδοτημένα όργανα (κρατικούς υπαλλήλους). Πιο συγκεκριμένα, εάν ο χρήστης κάνει μία ηλεκτρο-νική αίτηση στην εφορία, τότε οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα του στο πρόγραμμα ΤΑΧΙS προκειμένου να απαντήσουν στο ερώτημά του.
(σχόλιο "Ο.Π": Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε περί αυτού του  γιγαντιαίου  ψεύδους.Απλώς  θα θυμίσουμε το ξεφτίλισμα που υπέστη η Γερμανική "κάρτα του πολίτη" και τα διασυνδεδεμένα με αυτή  κρατικά κέντρα,  μπροστά στις κάμερες  της Γερμανκής  τηλεόρασης όταν με απλό και εύκολο τρόπο  παραβιάστηκε  τόσο η ασφάλεια  της κάρτας όσο και των "υπερπροστατευμένων"  συστημάτων της γερμανικής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης".Σας συνιστούμε να δείτε  έστω και μια απο τις δεκάδες σχετικές  αναρτήσεις μας)

Τι γίνεται εάν χαθεί;
 7. Ενημερώνεται η Αρχή έκδοσης, η οποία και θα την ακυρώσει έτσι ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον πολίτη, γεγονός που είναι δύσκολο έως αδύνατο. Η νέα κάρτα θα φέρει νέο αριθμό και θα έχει άλλον κωδικό πρόσβασης.

Τι μπορώ να κάνω με την Κάρτα;

8. Κάθε χρήστης θα έχει δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων, δηλώσεων, βεβαιώσεων, δικαιολογητικών, προσφορών, συμμετοχής σε δημόσιους διαγωνισμούς.

Τι κερδίζω με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές;

9. Τέρμα οι ουρές στα γκισέ των υπηρεσιών. Δεν χρειάζεται να επικυρώσεις αντίγραφα εγγράφων ούτε να επανυποβάλεις δικαιολογητικά, γιατί όλα θα είναι αποθηκευμένα ηλεκτρονικά. Με την Κάρτα θα μπορείς επίσης να πληρώνεις φόρους και πρόστιμα στο κράτος.
(Σχόλιο "Ο.Π":Ούτε  κουβέντα βέβαια για αυτά που πρόκειται να  χάσουμε άπαξ και δια παντός .Η ελευθερία και  το αυτεξούσιο  καθώς και η προσωπική και ιδιωτική ζωή  πάνε περίπατο και το μόνο που θα μας απομείνει είναι  ενδεχομένως το "δικαίωμα" να  διαπραγματευόμαστε με... ηλεκτρονικό τρόπο το συσσίτιο  της "φυλακής".Για αυτά που πρόκειται να χάσουμε αλλά και για  εκείνα που πρόκειται να "πάθουμε" απο την χρήση αυτής  της ηλεκτρονικής χειροπέδας έχουμε γράψει  εκτενώς και με  επιχειρήματα σε παλαιότερες αναρτήσεις μας ,ενώ  δεκάδες  ειδικών επιστημόνων έχουν διατυπώσει με την μορφή σχολίων στην τελευταία  δημόσια διαβούλευση)

Νίκος Β. Τσίτσας


3 σχόλια:

 1. Μακάρι να διαψευσθώ αλλά θα τη πάρουμε τη κάρτα και θα πούμε και ένα τραγούδι! Θα βγει η Ιερά Σύνοδος και θα πει μην ανησυχείτε αυτό δεν είναι το Χάραγμα, όταν αυτό θα έρθει θα αντιδράσουμε δυναμικά, να έχετε εμπιστοσύνη στους Ποιμένες σας οι οποίοι αγρυπνούν για εσάς! Και μπορεί αυτά να τα πουν οι ίδιοι Μητροπολίτες που έγραψαν την εγκύκλιο προς τον Λαό δείχνοντας ότι αυτοί οι δυναμικοί Ιεράρχες που έκαναν λόγο για κατοχή της Ελλάδος από το ΔΝΤ (λες και δεν το ήξερε κανένας άλλος!) εάν υπάρχει πρόβλημα με τη κάρτα του πολίτη, θα βγουν μπροστάρηδες στον αγώνα! Τελικά θα πούμε ότι εμείς είμαστε κοντά στην Εκκλησία και παραμένουμε άγρυπνοι για τα σημεία των καιρών, αγωνιστήκαμε συλλέγοντας υπογραφές αλλά τώρα θα πρέπει να πάρουμε τη κάρτα του πολίτη για να μπορέσουμε να ζήσουμε! Είναι αλήθεια ότι δεν μπορεί να αντιδράσει αποτελεσματικά κανείς μόνος του απέναντι στα ανθελληνικά αντίχριστα σχέδια της Νεοταξικής κυβέρνησης και απαιτείται οργανωμένη ουσιαστική αντίδραση αλλά ποιος θα την κάνει όταν οι αρμόδιοι, δηλαδή η Σύνοδος διαρκώς αναβάλλει;
  Αλήθεια, το Άγιο Όρος που βρίσκεται; Δεν θα έπρεπε να πάρει θέση;
  Ας αναλογιστεί κανείς ότι εάν δυσκολευόμαστε τώρα και τελικά υποχωρήσουμε, τι αντίδραση να περιμένει κανείς όταν θα έρθει το Χάραγμα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Π.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ(ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ;)ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.
  ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΜΙΑΡΟΣ.
  ΕΤΣΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ Κ ΑΣ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ(ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΩΘΕΙ).ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ.
  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
  ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟ.
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΩΣ ΤΟ ΣΠΟΡΟ ΣΙΝΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΜΕ.
  ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ.
  ΝΑ ΧΕΤΕ ΟΛΗ ΠΙΣΤΗ.Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.
  ΜΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
  ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;
  ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....
  ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΖΩΩΔΟΤΗ ΘΕΟ.
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ.
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πρέπει ο καθένας μας να προειδοποιήσει όσους μπόρει για τον κίνδυνο της εφαρμογής της "Κάρτας του πολίτη", η οποία προέρχεται απο την "Νέα τάξη πραγμάτων". Η "Νέα τάξη πραγμάτων" (New World Order, παρακαλώ κάντε έρευνα στο youtube αν επιθυμείτε, έχει πολλά βίντεο για αυτό το θέμα) είναι αυτή που λατρέυει τον σατανά, είναι η καταστροφή της ψυχής του κάθε ανθρωπου.

  ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ)? ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ=ΤΕΚΤΟΝΕΣ=FREEMASONS=ILLUMINATI=ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ και άλλοι.
  Όπως είπε ο π. Αθανάσιος Μυτιληναίος http://www.dailygreece.com/2008/11/post_393.php η μασωνία είναι το όχημα του αντιχριστου http://www.youtube.com/watch?v=-T3R_RaL2H8 .
  Ακόμη ένα: http://www.youtube.com/watch?v=wY70-8TeeLI

  Ο ΘΕΟΣ δημιούργησε το σύμπαν και τους ανθρωπους. Είμαστε παιδιά Του. Ο ΘΕΟΣ θα μας σώσει. Ο σατανάς δεν ήθελε να είναι κατώτερος απο Το ΘΕΟ και γι'αυτό έπεσε εκεί κάτω που είναι. Ας μην είμαστε και εμείς μεγαλομανείς, εγωιστές, υπερήφανοι, φιλόπλουτοι. Να πιστεύουμε στο ΘΕΟ, να είμαστε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, να είμαστε ταπείνοι, να βοηθάμε τους αλλούς, να κάνουμε καλοσύνες, απλά φανταστείτε πως θα ήταν ο κόσμος, πόσο ωραίος θα ήταν.

  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. Κάνω την σκέψη, ίσως οι μασονοι βιάζονται να εφαρμόσουν τα σχέδια τους, πριν ο κόσμος μάθει την αλήθεια γι' αυτούς? ή μήπως προετοιμάζονται, προχωρόντας βήμα-βήμα (πχ. κάρτα του πολίτη) και όταν αποδυναμωθεί η πίστη πολλών ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και δυναμώσουν οι ίδιοι (ακόμη περισσότερο) τότε να εφαρμόσουν τα σχέδια τους?

  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ αντιχριστου, τα chips (αρχικά κάρτα του πολίτη) που θα έχουν μέσα τους τον αριθμό του σατανά, κλπ, θα πραγματοποιηθούν, αφού είναι γραμμένα στις προφητείες του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.
  ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.
  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ. Μέσα απο αυτό, την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ζωή, την προσευχή, την πίστη Στο ΘΕΟ, την ταπείνωση, και την νηστεία γινόμαστε ΑΓΙΟΙ και θα ζούμε παντοτινά στον Παράδεισο, πετώντας και δοξάζοντας Τον ΘΕΟ. ΑΜΗΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.