ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΡΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ .
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ   Κυριακή 12  ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 
ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Σχόλια

  1. Αγαπητό Ο.Π. και ΠΡ.Α.Ο.Σ., χαίρετε εν Κυρίω.
    Διάβασα σε άλλη ανάρτησή σας την αγωνία αδελφού μας και την προτροπή του να παραστούμε πάσει θυσία στην αγωνιστική διαδήλωση κατά της "κάρτας του πολίτη" που έχει προφραμματιστεί για αύριο στις 11 π.μ. μπροστά στη Βουλή.
    Εγώ θα πρότεινα αυτό που και η ίδια θα πράξω.
    Δηλαδή θα φροντίσω να είμαι νωρίτερα στο κέντρο, ώστε να μην εμποδιστώ από τη στάση των Μ.Μ.Μ. (10 π.μ.- 4 μ.μ.) και, αφού εκκλησιαστώ σε Ιερό Ναό του κέντρου (ευτυχώς υπάρχουν πολλοί), στη συνέχεια θα ένώσω την εναντίωσή μου στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ -για όλους τους Ελεύθερους Ορθόδοξους Χριστανούς - "κάρτα του πολίτη" μπροστά στη Βουλή. Για τον αποφασισμένο Χριστιανό Ορθόδοξο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ. Το ίδιο συνέστησα και σε άλλους αδελφούς μας και θα το ακολουθήσουν.
    Ευχαριστώ θερμά για τη φιλοξενία.
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΜΗΝ.
    "ΚΑΤΕΡΙΝΑ"

    Υ.Γ. Αν υπήρχε ενωμένη και αποφασιστική ΠΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ στους κόλπους της Εκκλησίας μας, κανονικά θα είχε ανακοινωθεί ΙΚΕΤΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Ι.ΝΑΟΥΣ (ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)- Σάββατο 11/12 προς Κυριακή 12/12 -ώστε να έχουμε ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Μ. Αλλά, αυτές οι πρωτοβουλίες, προϋποθέτουν ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΗΓΕΤΙΚΑ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΣΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΠΤΕΙ Η ΛΗΨΗ ΤΕΤΟΙΩΝ, ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ - ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητό Ο.Π. σας στέλνω και 2ο σχόλιο, που αφορά άλλο "καυτό ζήτημα" για την αυριανή Κυριακή, όπως το άκουσα πολύ προσεκτικά σήμερα στην εκπομπή MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ...ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΝ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ "ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ".
    Ανακοινώθηκε λοιπόν, από την παραπάνω εκπομπή, από τον προσκεκλημένο κ. Μ. ΤΣΟΥΧΛΟ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΟΤΙ: Την Κυριακή 12/12/10 και ώρα 6 μ.μ.θα πραγματοποιηθεί ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στον Ι. Ναό Αγ. Παντελεήμονος (Αχαρνών), στην οποία - μεταξύ άλλων - θα συμμετάσχει και ο τραγουδιστής Γ. Νταλάρας, ο οποίος θα τραγουδήσει θρησκευτικούς ύμνους "σε δυτική απόδοση"!!! Σε ερώτηση του κ. Αναγνωστάκη "πώς αυτό μπορεί να γίνει μέσα σε Ορθόδοξο Χριστιανικό Ναό", ο κ. Τσούχλος απάντησε ότι "η μουσική ενώνει και δεν χωρίζει τους ανθρώπους επειδή ανήκουν σε διαφορετικά δόγματα ή θρησκείες!!!". Το ίδιο υποστήριξε και ο εφημέριος του Ι. Ναού που παρουσιάστηκε στην εκπομπή, Π. Μάξιμος. Είπε, επίσης, ότι "ανεξάρτητα αν συμφωνεί κανείς ή όχι" με αυτές τις εκδηλώσεις,"δεν γίνονται για τους λαθρομετανάστες, όπως ανησυχητικά δήλωσαν ορισμένοι πολίτες-ενορίτες". Και η δική μου ερώτηση: Γιατί επιλέχτηκε αυτή η Κυριακή και όχι κάποια άλλη; Και το φλέγον: "Αφού η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, δεν θα μπουν στον Ιερό Ναό λαθρομετανάστες - αλλόθρησκοι κλπ.; Δεν τίθεται θέμα βεβήλωσης του ΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ εξ αυτού του λόγου, αλλά και ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ;"
    Ως βάναυσα θιγόμενη Ελληνίδα Χριστιανή Ορθόδοξη, από το όλο θέμα, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ) ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥΝ ΣΑΦΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ!!! ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;
    "ΜΕ ΙΕΡΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ",
    "Κατερίνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με κάθε σεβασμό αγαπητή Κατερίνα το σχολιό σου είναι απίστευτα άσχημο. Βεβαίως και θα μπορούν αλλόθρησκοι και αλλόεθνοι να παραστούν στη συναυλία. Αυτό είναι και το νόημα της συναυλίας ότι δηλαδή όλοι μπορούμε να συνηπάρξουμε ειρινικά.
    Η πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου αξίζει συγχαρητήρια.
    Παρακαλώ δημοσιεύστε το σχολιό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις