12 Δεκεμβρίου 2010 - Διαμαρτυρία για την "Κάρτα του Πολίτη" -Ανακοίνωση της ΠΡ.Α.Ο.Σ


Εχει  γίνει πλέον γνωστό ότι μια  μεγάλη ομάδα συμπολιτών μας  που  ασχολούνται με το διαδίκτυο (";Έλληνες youtubers" )και θέλουν  να εκφράσουν τις Ορθόδοξες  και  συνταγματικές τους αντιρρήσεις  εναντίον της  επιβολής  της "Κάρτας του Πολίτη"  και της  δικτατορίας  της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης , καλούν  τον κόσμο σε ειρηνική διαμαρτυρία την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11 το πρωί   εμπρός στο  Ελληνικό κοινοβούλιο.

Αν και η  ΠΡ.Α.Ο.Σ (Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης) δεν  έχει καμία απολύτως σχέση με την διοργάνωση αυτής της διαμαρτυρίας ,ωστόσο θεωρούμε  ότι   κάθε ειρηνική και δημοκρατική εκδήλωση των συμπολιτών μας για την  "Κάρτα του πολίτη" δεν μπορεί  παρά να είναι χρήσιμη εφ΄όσον περιφρουρηθεί  με   αυστηρότητα   και προσοχή απο τους διοργανωτές της.



Αν  στο μέλλον  η ΠΡ.Α.Ο.Σ  αποφασίσει να  διαμαρτυρηθεί και με αυτόν τον τρόπο  να είστε βέβαιοι ότι θα  σας το  ανακοινώσουμε.

Επειδή κυκλοφόρησαν μερικά φυλλάδια  στα οποία  οι youtubers ανακοινώνουν τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις τους και  προσκαλούν τον κόσμο  σε αυτήν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας,  χρησιμοποιώντας το  έγγραφο  συλλογής  υπογραφών  της  ΠΡ.Α.Ο.Σ  στο οποίο υπάρχει  και το κείμενο  του π. Σαράντη  πάνω στο οποίο  βασίζεται  και η πρωτοβουλία, μερικοί  νόμισαν ότι ο π. Σαράντης  και η ΠΡ.Α.Ο.Σ  καλούν  τον κόσμο στην διαδήλωση. 

Ξεκαθαρίζουμε για μια ακόμη φορά  ότι τόσο η ΠΡ.Α.Ο.Σ  όσο και  ο π. Σαράντης   δεν  ηγούνται  της διοργάνωσης αυτής της δίκαιης ,κατά τη γνώμη μας, διαμαρτυρίας

Σχόλια

  1. Μπραβο,ευχομαι ο θεος να μην αφησει την Ελλαδα να παρει τον αντιχριστο ας δειξουμε στον Κυριο οτι δεν τον ξεχναμε ποτε και ας κανουμε αμαρτιες αλλα δεν θα τον απαρνηθουμε ποτε,ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ, ΠΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ,ΠΑΤΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΟ Ο.Π. ΚΑΙ ΠΡ.Α.Ο.Σ., καλό μεσημέρι.
    Συγχωρέστε με, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν θέλετε να συμμετάσχετε στη διαμαρτυρία της 12.12.2010 έξω από τη Βουλή και να διατρανώσετε ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ "ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ".
    Σας παρακολουθώ εδώ και μήνες και συμφωνώ μαζί σας και έχω παρακολουθήσει ομιλίες του Π. Σαράντη Σαράντου, τον οποίο ΣΕΒΟΜΑΙ και ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.
    Όμως, τώρα που δίνεται ευκαιρία δημόσιας διαμαρτυρίας για την "κάρτα", γιατί σιωπάτε;
    Μην απογοητεύετε τους Χριστιανούς που "τρέξαμε" να υπογράψουμε κατά της "κάρτας" και πιστέψαμε ότι η αρχική υπογραφή της άρνησής μας θα συνοδευτεί και με ΤΡΑΝΕΣ ΛΑΟΣΥΝΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...
    ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΝ "ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑΝ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε' " ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ... ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ;
    Πάντως, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ, ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ, όσοι "κουφαθήκαμε" από εκκωφαντικές σιωπές θα ενώσουμε τις φωνές μας μαζί και με άλλων συμπολιτών μας την ερχόμενη Κυριακή, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
    Λυπάμαι που δεν θα είστε μαζί μας, όπως ΟΛΟΙ ΕΛΠΙΖΑΜΕ...
    ΙΣΩΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...
    Με πολλή, εν Χριστώ, ΑΓΑΠΗ και ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ, συγχωρέστε με ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ μας φίλε.
    Πώς βγάλατε αυτό το συμπέρασμα;
    Aυτό που γράψαμε στην πιο πάνω ανακοίνωση είναι ότι δεν διοργανώσαμε εμείς αυτήν την συγκέντρωση και αυτή είναι η αλήθεια.
    Αν λέγαμε ψέματα θα στηρίζαμε τον δίκαιο αγώνα κάθε Έλληνα Ορθόδοξου πολίτη;
    Θα σας επαναλάβουμε μία φράση απο την ανακοίνωση που μάλλον δεν την διαβάσατε ή δεν της δώσατε την πρέπουσα προσοχή:
    "...θεωρούμε ότι κάθε ειρηνική και δημοκρατική εκδήλωση των συμπολιτών μας για την "Κάρτα του πολίτη" δεν μπορεί παρά να είναι χρήσιμη εφ΄όσον περιφρουρηθεί με αυστηρότητα και προσοχή απο τους διοργανωτές της..."
    Τι άλλο θα έπρεπε να πούμε για να μην σας απογοητεύσουμε;
    Δεν γνωριζω τι θα πράξουν οι φίλοι της ΠΡ.Α.Ο.Σ εγώ πάντως που σας απαντώ στο σχόλιο και είμαι ένας εκ των διαχειριστών του Ο.Π , θα πάω στην συγκέντρωση με προθυμία και αισθήματα αλληλεγγύης προς τους άγνωστους σε μένα διοργανωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις