ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"


www.xanthinews.gr
Για το κρίσιμο θέμα που απασχολεί έντονα τους χριστιανούς ορθόδοξους κλήθηκε να τοποθετηθεί από
την XanthiNews ο Μητροπολίτης Ξάνθης ο οποίος έκανε σαφές: «Αν αναφέρεται ο αριθμός 666 που αναφέρεται στην Αποκάλυψη θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο. Γιατί έλειψαν συνδυασμοί άλλων αριθμών; Έχω σοβαρές επιφυλάξεις».
Εάν δεν γνωρίζουμε τι περιλαμβάνει η ταυτότητα μας, παραβιάζονται ανθρώπινα δικαιώματα και ανθρώπινες ελευθερίες. Αυτή είναι η θέση που υποστηρίζουν αρκετοί ιεράρχες μας αλλά και οι χριστιανοί ορθόδοξοι. Γιατί δεν θέλουμε να μας εκμηδενίσουν σε αριθμούς από πρόσωπα που είμαστε, με τη δικαιολογία της λύσης της γραφειοκρατίας. 
Ένας ισχυρισμός που μόνο γέλωτες προκαλεί καθώς αυτό το «θηρίο» δεν το αντιμετώπισαν ούτε με τα ΚΕΠ που ίδρυσαν.
anavaseis.blogspot.com 
 
Σχόλιο "Ο.Π" 

Είναι ενθαρυντικό το γεγονός ότι ο  ένας μετά τον άλλον οι Ιεράρχες μας  τοποθετούνται  σε αυτό το  εξαιρετικά επείγον αλλά και μείζον ζήτημα που αφορά την ζωή και την σωτηρία  εκατομμυρίων  Ορθοδόξων Χριστιανών.
Δεν έχουμε  την  "πολυτέλεια"  πια  να  αναπαυόμαστε  βασιζόμενοι σε  προσωπικούς λογισμούς  και να "αναμένομεν".
Τα πράγματα τρέχουν όχι με τις συνηθισμένες ταχύτητες  των ιστορικών μεταβολών που ξέραμε μέχρι σήμερα, αλλά με την ιλλιγιώδη  ταχύτητα και  την ορμή μιας λαίλαπας.
Η "Νέα Εποχή" βιάζεται  να αναδείξει  την  πολυδιαφημισμένη  απο τους εκπροσώπους της   "παγκόσμια κυβέρνηση" και για να επισυμβεί αυτό  θα πρέπει οι λαοί να έχουν υποταχθεί  με κάθε μέσον  στα αντιχριστα δόγματά της.
Ο τρόπος όμως  για να "πολιτογραφηθεί"  κάποιος  ως υπήκοος δηλαδή σκλάβος αυτής της παγκόσμιας κυβέρνησης, είναι να  συναινέσει  κατ΄αρχάς στην  απώλεια  του Θεόσδοτου  δώρου της φυσικής ελευθερίας  και έτσι  να χάσει ταυτοχρόνως  τον  απαραίτητο "οδικό χάρτη"  που οδηγεί  στην μετάνοια ,την απόκτηση  και της λειτουργικής  ελευθερίας  ,  και τελικά κάθε διάθεση  να  αγαπήσει  τον Χριστό  και να ομολογήσει ενώπιον όλων αυτήν την αγάπη.
Πολιτογραφημένος λοιπόν και  αποκομμένος απο την  αλληλοπεριχωρητική  σχέση αγάπης με τον Χριστό, είναι  πλέον  το "ώριμο σύκο" το οποίο νομοτελειακά θα ακολουθήσει  την πτωτική πορεία  της αποστασίας  με κατάληξη την αιώνια κόλαση.
Επέτρεψε ο Θεός  να δοκιμαστούμε ,να περάσουμε   μέσα απο ένα καμίνι  απο τις τρύπες  του οποίου διαρκώς  και αιφνιδιαστικά ξεπηδούν πύρινες  γλώσσες .
Εδώ  είναι που ο Ορθόδοξος Χριστιανός διαφοροποιείται  απο  τον απλό κοινωνικό αγωνιστή ή κάποιον θερμόαιμο ακτιβιστή.
Αντιλαμβανόμαστε την πνευματική  μας κατάσταση και παρακαλουμε τον Θεό να μας  οδηγήσει σε πορεία μετανοίας, ώστε απαλλαγμένοι απο τον τρόμο και τη κατάθλιψη  να σταθούμε όρθιοι και με λεβεντιά  ενώπιον  όλων  αυτών  που μας καλούν   να συμμετάσχουμε στην δαιμονοποίηση  της κοινωνίας.
Δεν είμαστε  ούτε  λύκοι αλλά ούτε και ποντίκια  , πράγμα που σημαίνει ότι   θα αγωνιστούμε σαν Χριστιανοί   με πνευματικά μέσα    και ως Έλληνες δημοκράτες με κάθε νόμιμο  τρόπο , εναντίον  της αντίχριστης δικτατορίας της "Νέας Εποχής" η οποία θέλει να μας φορέσει δια της βίας την ηλεκτρονική χειροπέδα  της "Κάρτας του Πολίτη".

Σχόλια

  1. "«Αν αναφέρεται ο αριθμός 666 που αναφέρεται στην Αποκάλυψη θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο. Γιατί έλειψαν συνδυασμοί άλλων αριθμών; Έχω σοβαρές επιφυλάξεις»."

    Φοβάμαι ότι θα μας καλέσουν να παραλάβουμε τη κάρτα δείχνοντας μας ότι δεν υπάρχει το 666 παραβλέποντας την αστυνόμευση της ζωής μας, τη δυνατότητα διαχείρισης των προσωπικών μας δεδομένων και εκτός του ελληνικού κράτους και το βήμα που αποτελεί προς την αχρήματη κοινωνία του απόλυτου ελέγχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις