Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Τι σημαίνει το συγκεκριμένο πανό στην προσευχή των μουσουλμάνων στην Αθήνα;

 

Φωτογραφίες από τη χθεσινή προσευχή των μουσουλμάνων της Αθήνας, στην Ακαδημία. 
Αυτό το πανό με τον τύπο που κρατάει το τσεκούρι, τι συμβολίζει, μέσα στον κόσμο που προσεύχεται; Μπορεί να βοηθήσει κανείς από Αθήνα;


 
Επίσης να επισημάνουμε οτι στον χώρο των Προπυλαίων, τον οποίο το κράτος παραχώρησε στους μουσουλμάνους να προσευχηθούν, υπάρχει ο Ανδριάντας του Γρηγορίου του Ε’, του Εθνομάρτυρα Πατριάρχη, ο οποίος απαγχονίστηκε με διαταγή του σουλτάνου, ο οποίος υπέγραψε την διαταγή εκτελέσεως σαν χαλίφης, δηλαδή μουσουλμάνος θρησκευτικός ηγέτης…Στο χώρο, δηλαδή, όπου υπάρχει το άγαλμα ενός μεγάλου Έλληνα, ο οποίος πέθανε για την πατρίδα με διαταγή ενός θρησκευτικού ηγέτη των μουσουλμάνων το κράτος επέτρεψε να γίνει προσευχή μουσουλμάνων;


http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/


Από σχολιασμό αναγνώστη :


toaftonoito
είπε...
Με αφορμή την δημόσια προσευχή χιλιάδων Μουσουλμάνων στην Αθήνα, θέτουμε κάποια ερωτήματα:

1.Αν αντί για τους Μουσουλμάνους, έκαναν δημόσια προσευχή, σε κεντρικότατα σημεία των Αθηνών, Ορθόδοξοι Χριστιανοί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εκκλησίας, θα υπήρχαν αντιδράσεις, από τα συνήθη κόμματα, τα συνήθη ΜΜΕ και τα συνήθη "δημόσια" πρόσωπα; 
Δεν θα ακούγονταν επιχειρήματα περί μεσαίωνα, περί ανεξιθρησκείας, περί θεοκρατίας και ότι γίναμε Ιράν; Σίγουρα ναι.
Η σημερινή θρησκευτική εκδήλωση, όμως, χαιρετίζεται από τους ίδιους κύκλους. Μάλλον το Ισλάμ είναι πιο κοντά στα δημοκρατικά ιδεώδη των ¨προοδευτικών" συμπολιτών μας και στην άποψη περί κοσμικού κράτους.....

2. Η σημερινή (χθεσινή) προσευχή έχει καθαρά πολιτικό χαρακτήρα. Οι μουσουλμάνοι πιέζουν για ανέγερση τζαμιού και αντί να κάνουν την θρησκευτική συνάθροιση τους στο, πχ. στο ΟΑΚΑ, όπως έκαναν πριν δυο χρόνια, επιλέγουν τις κεντρικότερες πλατείες της Αθήνας για να ασκήσουν πίεση....
Τα επιχειρήματα περί χωρισμού Εκκλησίας κράτους, περί μη άσκησης πολιτικής κλπ και οι προτροπές για να κοιτάξουν "τα του οίκου τους", δεν έχουν εφαρμογή εδώ;
Προφανώς όχι, αλλά απευθύνονται μόνο στην Ορθόδοξη Εκκλησία, από τις αντικειμενικές και αμερόληπτες ¨προοδευτικές" δυνάμεις μας......
3. Αισθητικά είναι ωραία αυτή η πολυπολιτισμική ή multi-culti νότα στο κέντρο της Αθήνας; 
Το ερώτημα είναι ρητορικό καθώς για τους περισσότερους "προοδευτικούς" της Γλυφάδας και της Κηφισιάς, θα τους αρέσει και θα τους θυμίζει το μεταπτυχιακό στο Λονδίνο ή το ταξίδι στη Νέα Υόρκη.....

4. Οι άνθρωποι αυτοί στην πλειοψηφία τους είναι παράνομοι μετανάστες χωρίς χαρτιά ή με άδεια παραμονής και πάντως όχι μόνιμοι και σίγουροι για την παραμονή τους εδώ. Να το πω πιο απλά είναι φιλοξενούμενοι. Παρόλα αυτά ΑΠΑΙΤΟΥΝ πράγματα από την Ελληνική πολιτεία και μάλιστα με σχετικά εκβιαστικό, επικοινωνιακά, τρόπο. Όταν, (πολύ σύντομα), αποκτήσουν ιθαγένεια, υπηκοότητα, ιδιότητα πολίτη, έχετε σκεφτεί με τι αμεσότητα και επίταση θα απαιτούν πράγματα, όπως για παράδειγμα την εφαρμογή της Σαρίας, όπως κάνουν στην Βρεττανία; Είναι και ο ισλαμικός νόμος και ο μουφτής-δικαστής multi cutli στοιχείο;

5. Πόσο στοίχημα βάζετε πως μια από τις επόμενες μουσουλμανικές εορτές θα γίνει αντίστοιχη συνάθροιση στο Σύνταγμα , για μεγαλύτερη συμβολικότητα και θα είναι υπό την αιγίδα του νέου Δημάρχου Καμίνη;

5 σχόλια:

 1. ΜΕΡΟΣ 1
  Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, 2010
  Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ , ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ .
  ΜΗΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Φωτογραφία στο διαδίκτυο
  ( Πομπή Μουσουλμάνων προσκυνητών προς Μίνα κοντά στην ιερή πόλη της Μέκκας για την εκτέλεση «Jamarat» τελετουργικό, του συμβολικού λιθοβολισμού του Σατανά, στις 16 Νοεμβρίου του 2010 )

  http://2.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TOL9dEDDj2I/AAAAAAAAP-s/Y1lq1D12cGM/s1600/Muslim+pilgrims+wal+towards+Mina+near+the+holy+city+of+Mecca+to+perform+the+%2527Jamarat%2527+ritual%252C+the+symbolic+stoning+of+Satan%252C+on+November+16%252C+2010.jpg

  OTTAWA - Οι ισλαμιστές έχουν ως στόχο την οικοδόμηση μιας "παράλληλης κοινωνίας" στον Καναδά .
  Αυτό υπονομεύει την δημοκρατία και την πολυπολιτισμικότητα της και ήδη μετατρέπεται σε «καταλύτη για τη βία", προειδοποίησε η έκθεση εθνικής ασφαλείας που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.

  .
  Το πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που λαμβάνονται από την National Post αναφέρει οι Ισλαμιστές σκληροπυρηνικοί καλούν τους μουσουλμάνους που ζουν σε δυτικές χώρες ώστε να διαχωρίζουν τους εαυτούς τους και να συμμορφώνονται μόνον με το νόμο της Σαρίας.

  Η έκθεση συντάχθηκε από το Ολοκληρωμένο Κέντρο Αξιολόγησης Απειλών η οποία συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με απειλές από την υπηρεσία κατασκοπείας του Καναδά, η ομοσπονδιακή αστυνομία, το στρατό, τμήματος ξένων υποθέσεων και άλλες υπηρεσίες

  Σύμφωνα με την National Post, διανεμήθηκε εσωτερικά μετά από το Hizb-ut-Tahrir συνέδριο στο Τορόντο πέρυσι σχετικά με την δυνατότητα ίδρυση ενός ισλαμικού χαλιφάτου.

  «Εξ ορισμού, οι απόψεις και ο κόσμος τους συγκρούονται με το κοσμικό κράτος ( ένα μη νομοθετούμενο από την θρησκεία κράτος , θα μπορούσαμε να πούμε περιγραφικά ) .

  "Ακόμα και αν η χρήση βίας δεν εκφράζεται φαινομενικώς, η δημιουργία απομονωμένων κοινοτήτων μπορούν να αναπαράγονται ομάδες που να είναι ανοικτές δυνητικά και κατά αποκλειστικότητα για μηνύματα τα οποία υπέρμαχο τους αποτελεί η βία , υποστήριξε," προειδοποιεί η έκθεση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

  Σημειώνει ότι οι σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές ενώ παράλληλα προωθούν τον συγχρονισμό των νόμων του κράτους με τις θρησκευτικές ΤΟΥΣ πεποιθήσεις » είναι πολύ προσεκτικοί στο να ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ τις πολιτικές τους όσον αφορά τις Δυτικές ελευθερίες."

  Βλέπουν την κίνηση τους ως «η ειρηνική υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων", ανέφερε.
  Αλλά η έκθεση επισημαίνει, επίσης, η ολλανδική υπηρεσία πληροφοριών έχει ονομάσει την κίνηση ως «απειλητική» και ένα γεγονός που θα μπορούσε να βλάψει βαθμιαία την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη και να βλάψει ορισμένα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. "

  "Αν μη τι άλλο Τουλάχιστον, η ύπαρξη των εν λόγω μίνι-κοινωνιών υπονομεύει την ανθεκτικότητα και την προώθηση μιας συνεκτικότητας του καναδική έθνους."
  Και φυσικά μιλάμε για τον Καναδά και όχι για κατάσταση αυτοκατάργησης μας σαν έθνος που επικρατεί την τελευταία εικοσαετία στην πατρίδα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Hello Europe!!
  Γεια σας στην Ευρώπη!
  Τι κάνετε είστε καλά βολεμένοι στον καναπέ .
  Η μήπως πρέπει να σας αλλάξουμε πλευρό μην τυχόν και πιαστείτε .


  Δεν είναι απλά ανίκανη Η ΗΓΕΣΙΑ σου γηραιά ήπειρος , είναι και εθνικά καταστροφική.

  Στον μουσουλμανικό κόσμο υπάρχει κοινωνική συνοχή όσο οι μουσουλμάνοι έχουν τον έλεγχο και όλοι οι άλλοι υποτάσσονται. Όπως ακριβώς και συνέβη χθες και στην πρωτεύουσα μας την Αθηνά .
  Κυβερνητικό , τηλεοπτικό , αντιπολιτευτικό γλείψιμο ,πολύ γλείψιμο , αλλά δυστυχώς και πλήρης αποδοχή και υπακοή των οιονδήποτε διαταγών των ισλαμιστών.
  Άλλωστε ο ορισμός ως Γιουσουφακια που πρωτακουσαμε την άνοιξη στην συγκέντρωση του στρατηγού Αλευρομαγειρου και Καραμπελια δεν βγήκε τυχαία .
  Και αυτό δεν είναι μια ριζοσπαστική άποψη , αυτό είναι πλέον ο κανόνας.
  Έτσι οι ισλαμιστές δεν έχουν απλώς απομονωθεί απλώς από την κοινωνία των αυτοχθόνων χωρίς κάνεις να μπορεί ουδείς να τους ασκήσει κανένα έλεγχο στις επιχειρήσεις τους , σε οποιαδήποτε χώρα που ήδη βρίσκονται όντος της . Και για να θέσω πιο ρεαλιστικά = σε οποιαδήποτε χώρα που ήδη έχουν κυριευσει = .

  Η απειλή της βίας και από μόνη της είναι εύχρηστο όπλο τους . διότι σημαίνει ότι οι λευκοί φοβισμένοι άνθρωποι είναι πιθανό να συνθηκολογήσουν γρηγορότερα.
  Συγκεκριμένα σε εκπομπή στις 11 το βραδύ του Σπύρου χατζάρα σε βιντεακι που είχε ληφθει εξωθεν του πανεπιστημίου Αθηνών εμφανίστηκε περιχαρής μουσουλμάνος να καμαρώνει που αυτή τη φορά δεν τους εμπόδισε κάνεις , αλλά με συνοδούς τους τα σώματα ασφαλείας και περνώντας πάνω από τα σώματα των αντιστεκόμενων ελλήνων , κατόρθωσαν να μπουν στο κέντρο της πόλεως και να προσευχηθούν και συγκεκριμένα να καταλάβουν το κέντρο της κουλτούρας και του πολιτισμού μας ,ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ . Το ίδιο δε σκοπεύουν να κάνουν αύριο με το τέμενος τους στον Ελαιώνα
  Επίδειξη δύναμης και εκφοβισμός της Ελληνικής κοινωνίας ..
  Και όλα αυτά εις βάρος μιας χωράς , που η προδοτική της πολιτική ηγεσία , αδιαφορεί πλήρως για το εάν , εις τον τόπο καταγωγής των λαθροεποικων λαθροψηφοφορων της , απαγορεύεται όχι μόνο εκκλησία να κτίσεις και να προσευχηθείς , αλλά και ένα σταυρό να φοράς στον λαιμό σου .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 3

  Τι έκανε ο κύριος πρωθυπουργός μετά τις τόσες συναντήσεις του με τους ΕΜΙΡΗΔΕΣ . Μήπως δεν αντιλήφθη ότι στο Κουβέιτ αρνούνται να δώσουν την άδεια για το κτίσιμο εκκλησιάς της ελληνικής καθολικής κοινότητας .
  Μήπως του έμαθε κανείς για τους διωγμούς και τους εξευτελισμούς που υφίστανται καθημερνώς οι χριστιανοί , από τους εκλεκτούς φίλους του τα πακιστανακια .
  Μήπως κατά λάθος έχει ακούσει ότι το να απαρνηθεί κανείς τον ισλαμισμό και να ασπαστεί τον Χριστιανισμό , τιμωρείται με θάνατο στις μίκρυνες αυτές πατρίδες τους
  Μήπως τον έχουν πληροφορήσει ότι και απλή βλασφημία του ονόματος του προφήτη τους , τιμωρείται διά απαγχονισμού .
  Η μήπως και αυτός και ο υπουργός του πολιτισμού , παιδείας καθώς και όλοι οι προηγούμενοι ξέχασαν ότι στο σημείο μηδέν της επιθέσεως κατά των διδύμων πύργων κατά την εντεκάτη Σεπτεμβρίου , υπήρχε ένα ελληνικό ορθόδοξο εκκλησάκι .
  Ο Άγιος Νικόλαος , αλλά σήμερα πάνω του πρόκειται να αναγερθεί το τέμενος Της Νέας Υόρκης.
  Μήπως και δεν γνωρίζει ότι βασική επιδίωξη των μουσουλμάνων είναι να πατήσουν πάνω στην ορθόδοξη πίστη . να την υποτάξουν , να την βιάσουν και να το ευχαριστηθούν .
  Και δεν εντρέπεται όταν , αντί διά αυτόν και της κυβερνήσεως μεταπρατών που ηγείται, στην κατάφορη αυτή αδικία και βλασφημία ,του θαψίματος της ιστορικής εκκλησιάς του αγίου Νικόλαου , κάτω από τα θεμέλια ενός μουσουλμανικού τεμένους , μοναδική αντίσταση προέβαλαν οι HELL ANGELS καθώς και άλλοι μοτοσικλετιστές θαυμαστές της ROCK ταινίας Easy Rider .
  Αν είναι δυνατόν .
  Γνωρίζει κανείς άραγε εκ των κυβερνώντων , ότι τους πληρώνουμε για να υπηρετούν αυτό τον τόπο και όχι για να τον πουλήσουν κομμάτι , με τα γνωστά τους πια προσχήματα .
  Επίσης ο κύριος αρχιεπίσκοπος μήπως μπορεί να αντιληφτεί ότι το παράλογο αίτημα για την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό κήπο , δεν θα διέφερε καθόλου ενός αναλόγου αιτήματος δια την ανέγερση εβραϊκής συναγωγής εις την Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας .

  Και εγώ σαν απόγονος του πονηρού Οδυσσέα σας ρώτα κύριε πρωθυπουργέ εάν μπορείτε να διαβεβαιώσετε τον εναπομείναντα γηγενή Ελληνικό πληθυσμο οτι είσθε σίγουρος ότι η Σάρια δεν εφαρμόζεται και στην πατρίδα μου .
  Και φυσικά ΟΧΙ διαβεβαίωση τέτοιου τύπου όπως = ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ =.


  Και επειδή σήμερα ο μπακάλης της γειτονιάς μου ως καλόπιστο παπαγαλάκι και αυτός των 7 καναλιών, θέλησε να μου εξηγήσει ότι οι μουσουλμάνοι λαθροεποικοι θα προτιμουσαν να κάνουν την προσευχή τους στο στάδιο αλλά αυτό τους ζητούσε 1.700 ευρώ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. απλά τα πράγματα...για να μην δημιουργούνται τέτοιου είδους συκεντρώσεις διοργανώστε στις συκεκριμένες ημερομηνίες (μουσουλμανικές γιορτές) διαφορες εκδήλωσης όπως για παράδειγμα φέρνοντας κάποια χορευτικά συγκροτήματα...φέρτε κάποιο Λούνα Πάρκ στα συγκεκριμένα σημεία.....έτσι δεν θα εκτεθούμε και στον ξένο τύπο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΛΕΕΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ???ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ..ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ,ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.