Ντροπή σας κ. Πρωθυπουργέ!


Το γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν μερικοί  που θα μας κατηγορήσουν ότι δήθεν λαμβάνουμε  πολιτική θέση ή ότι τάχα  με την κριτική μας  ευνοούμε  "αντίπαλα" κόμματα.
Ειλικρινά εδώ που φτάσαμε δεν μας ενδιαφέρει τι θα πούν  και πως θα ερμηνεύσουν τις θέσεις μας , όσοι   εξακολουθούν να κοιτάζουν με "σεβασμό"  ή ...δεος,  τη "σκόνη" απο την κατεδάφιση  ενός  πολιτικού συστήματος,  το  οποίο  στήριζαν και στηρίζουν  σχεδόν όλα τα τα κόμματα της Βουλής και του Ευρωκοινοβουλίου.
Ο τίτλος  αυτής της ανάρτησης , είναι ο μόνος που ταιριάζει  για  αυτά που είπε  ο Έλληνας  πρωθυπουργός σε  μία συζήτηση  με  νέους  η οποία μεταδόθηκε απο το διαδίκτυο την προηγούμενη Παρασκευή.
Σε αυτήν λοιπόν την "συζήτηση"  εκτός των άλλων  "γλυκανάλατων" αμερικανόμορφων   απόψεων  ακούστηκε απο το στόμα του  κ. Παπανδρέου ότι η κυβέρνηση έχει ως στόχο να πάρει πρωτοβουλίες που θα προβάλλουν ως «πρότυπο τη συντροφικότητα ζευγαριών του ίδιου φύλου».

Ντροπή σας κ. πρωθυπουργέ! Όχι μόνο διότι,  όπως και  οι υπόλοιποι  νεοεποχήτες πολιτικοί,  διαφημίζετε και προστατεύετε  μια διαστροφή  σαν  αυτή της Θεομίσητης αμαρτίας  της ομοφυλοφιλίας , αλλά διότι  επιθυμείτε να μας την επιβάλλετε και ως ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Αίσχος!
Αντί  να  προβάλλετε  τις αξίες  της αληθινής  συντροφικότητας όπως αυτές  εκδηλώνονται  και αποδεικνύονται   μέσα απο  την καθημερινότητα  της  τίμιας αγωνιζόμενης Ελληνικής οικογένειας, αντί  να προστατεύετε αυτόν το υπέρτατο δομικό στοιχείο της  Ελληνικής κοινωνίας, το οποίο τιμούν με τον αγώνα και την έντιμη  ζωή τους  εκατομμύρια  Ελλήνων και Ελληνίδων, μας  πετάτε  κατάμουτρα   την  βρωμιά και την αποσύνθεση   ως  πρότυπο μάλιστα  συντροφικότητας.
Αν η κοσμοαντίληψη  που έχετε υιοθετήσει  και που διαφημίζετε παντοιοτρόπως  θεωρεί ως δομικό στοιχείο  μιας κοινωνίας  την "ηλεκτρονική  διακυβέρνηση", το φακέλωμα   και την  ομοφυλοφιλία, έχετε κάθε δικαίωμα , ως προς το τελευταίο , να το κάνετε πράξη στην ιδιωτική σας ζωή  για την οποία θα σας κρίνει ο Θεός και όχι εμείς.Δεν έχετε όμως κανένα απολύτως δικαίωμα  να μας   πείτε  πιο  πρότυπο συντροφικότητας  θα θεωρούμε ως  θεμελιώση αξία  και ποιό όχι.Η εντολή που σας έδωσε ο Ελληνικός λαός  βασιζόμενος σε όσα  τουλάχιστυον είπατε προεκλογικά,δεν  ήταν να  κατεδαφίσετε  αξίες αλλά να τις υπερασπιστείτε  και με βάση αυτές να διαχειριστείτε  την καθημερινότητά  μας με  πατριωτισμό και αίσθηση  ευθύνης.
Ο λόγος που  σας επικρίνουμε  ειναι  διότι  απο  θέση  "ισχύος",  θέλετε  να μας επιβάλλετε  ως  "πρότυπο συντροφικότητας" την διαστροφή   και τον τρόπο  ζωής μερικών  συνανθρώπων μας  και μάλιστα  απευθυνόμενος  σε έναν λαό που  έμαθε  να   αγωνίζεται "δια την πίστιν του Χριστού την Αγίαν και δια της πατρίδος την ελευθερίαν".
Ήλθε η σειρά μας να πούμε "φτάνει πιά"!
Όχι κ. πρωθυπουργέ δεν  είστε "κυβερνήτης μιας χώρας διεφθαρμένων"  ,όπως  αναφέρατε  σε συνομιλίες σας με  ξένους αξιωματούχους, ούτε  εκπροσωπείτε  ένα λαό   που απαρτίζεται απο ομοφυλοφίλους.
Είστε εκλεγμένος   ηγέτης ενός  λαού  που μέχρι χθές ένοιωθε περήφανος για τις όποιες πολιτικές  επιλογές του  και πορευόταν αξιοπρεπώς αγωνιζόμενος με εντιμότητα  για το μεροκάματο.
Όχι κ. πρωθυπουργέ δεν "τα φάγαμε μαζί" ούτε  είμαστε   ένοχοι  για τα  εγκλήματα και την ανήθικη συμπεριφορά  μερικών χιλιάδων  που επέλεξαν να ζουν ως σαπρόφυτα  στην σκιά της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας.
Η ανοχή  την οποία  δείξαμε στην διαρκή απαξίωση  των Ιερών  και των Οσίων της πατρίδας μας, τελείωσε με αυτήν σας  την δημόσια τοποθέτηση για την ομοφυλοφιλία και τις πρωτοβουλίες που προαναγγείλατε ότι θα πάρετε προκειμένου να μας  επιβληθεί ως "πρότυπο  συντροφικότητας"   αυτός ο ανώμαλος και διεστραμένος  τρόπος ζωής.
Αρνούμεθα  να γίνουμε  τα πειραματόζωα  της  "Νέας Τάξης Πραγμάτων"  για χάρη  ενός  "μνημονίου"  το οποίο όπως φαίνεται δεν έχει μόνο οικονομικό περιεχόμενο.
(Πηροφορίες απο  : www.enet.gr)

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις