Μητροπολίτης Ζακύνθου - "Κάρτα του Πολίτη":«Ας έχει 3.000 φορές τον αριθμό 666. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου»

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!!!! (Προς το παρόν)

Σχόλια

  1. Να την παρεις Πατερ και να ευλογεις με αυτην,εγω ομως ουτε παταω στην δικη σου εκλησσια για να λειτουργηθω και να παρω ευλογια απο τους χαραγμενους του Αντιχριστου που θα μολυνουν και μενα μετα, ειναι σαν να παω στον χοτζα η στο μεντιουμ να με ευλογησει με τον χριστο γινεται αυτο το πραγμα;μακρια μακρια μακρια και να μαγαριστουμε.3000 φορες μακρυα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα. Ας μας πει λοιπόν ο κύριος Μητροπολίτης Ζακύνθου, σε ποιον Θεό πιστεύει, και συνεπώς σε ποια βιβλία κάνει υπακοή. Διότι από ότι φαίνεται την Αποκάλυψη του Ιωάννη δεν την δέχεται αφού από ότι γνωρίζουμε εμείς οι ταλαίπωροι ''απλοϊκοί'' ανήκει στην Καινή Διαθήκη που μας δόθηκε από τον ίδιο τον Χριστό μέσα από το στόμα των Αγίων Αποστόλων. Βρίσκονται τα ίδια λόγια εκεί μέσα τα τελευταία 2000 χρόνια, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Αν δεν σας κάνει κύριε Ζακύνθου δεν βλέπω τον λόγο να ακούσω ποτέ κήρυγμα από εσάς, πόσο μάλλον να κοινωνήσω από τα χέρια σας. Αμφισβητείτε τα ιερά και τα όσια. Λυπούμαστε. Θα κάνουμε υπακοή στον Άγιο Ιωάννη και όχι σε σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ινα η γραφή πληρωθή... Δυστυχώς αλλά με την πλάνη τους κάποιοι ιεράρχες (οι εκλεκτοί) επιβεβαιώνουν την έλευση των εσχάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μας πει ο Ασεβέστατος τι σημαίνει όταν έχεις το Χριστο μέσα σου; Πώς γίνεται να έχει κανεις τον Αριθμο του Αντιχρίστου, να τον έχει προσκυνήσει και ταυτοχρόνως και τον Χριστό; Δεν έχει ανοίξει ποτέ του την Καινη Διαθηκη ο Μητροπολιτης; Δεν έχει διαβάσει ούτε την Αποκαλυψη ούτε τα λόγια του ίδιου του Χριστου ότι κανείς δεν μποεί να δουλεύει σε δύο κυρίους; Δεν έχει διαβάσει τα λόγια του Χριστού ότι όποιο δεν τον ομολογήσει ενωπιον των ανθρώπων δεν θα τον ομολογήσει και Αυτος στον επουράνιο Πατέρα; Τέλος μήπως ο ασεβέστατος δεν έχει καν υποψιαστεί ότι ο Αντίχριστος δεν είναι διάβολος αλλά άνθρωπος; Τόσο άσχετος επιτέλους; Μόνο πενχάουζ διαβάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕΒΑΣΜΙΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ,Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΠΡΟΦΥΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
    ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΛΟ ΙΕΡΕΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ.
    ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ
    ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντιγράφω από το βιβλίο Η Ευθύνη της Επιλογής μας του Ιερού Κελλίου Αγίου Νικολάου Μπουραζέρη σελίδα 208: "Δεν ακούμε τον άγιο Συμεών τον Νέο Θεολόγο που καθορίζει ποια είναι εκείνα τα σημεία από τα οποία θα γνωρίσουμε, αν είναι μέσα μας ο Χριστός. "Όπου υπάρχει πλήθος δακρύων, αδελφοί, συνοδεύομενο από γνώση αληθινή, εκεί υπάρχει και απαύγασμα του θείου φωτός. Και όπου υπάρχει απαύγασμα φωτός, εκεί υπάρχει χορηγία όλων των καλών και η σφραγίδα του Αγίου Πνεύματος φυτευμένη στην καρδιά, από το οποίο προέρχονται όλοι οι καρποί της ζωής' από εδώ καρποφορείται για τον Χριστό πραότης, ειρήνη, ελεημοσύνη, συμπάθεια, χρηστότης, αγαθωσύνη, πίστη, εγκράτεια, από εδώ προέρχεται το ν' αγαπά κανείς τους εχθρούς του και να εύχεται γι' αυτούς, να χαίρεται κατά τους πειρασμούς και να καυχάται στις θλίψεις, να θεωρεί ιδικά του τα ξένα πταίσματα και να κλαίει για αυτά, το να προσφέρει τη ζωή του πρόθυμα σε θάνατο για τους αδελφούς του...Ας γνωρίσουμε από τα αναφερθέντα σημεία, αν είναι μέσα μας ο Χριστός".
    ΕΠΕΦ 19Γ,329

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σελίδα 209: "Λίγο παραπάνω μας προτρέπει' Ας φροντίσωμε να βρούμε Αυτόν, τον πανταχού παρόντα, και αφού Τον βρούμε, να Τον κρατήσωμε, πέφτοντας στα πόδια Του, και να ασπασθούμε με θέρμη ψυχής. Ναι, παρακαλώ, ας φροντίσωμε όσο ζούμε ακόμη να Τον ιδούμε και να Τον θεωρήσωμε. Διότι, αν αξιωθούμε να Τον ιδούμε εδώ αισθητώς, δεν θα πεθάνωμε, δεν θα μας κυριεύση ο θάνατος...Όσοι λοιπόν δείξατε αρραγή και ασφαλή διά των έργων πίστι σ' Αυτόν, εξετάζοντας με ακρίβεια και ορθότητα όσα λέχθησαν από εμάς προηγουμένως Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Α Τ Ε μήπως, νομίζοντας ότι έχετε μέσα σας τον Χριστό, αποδειχθή ότι δεν έχετε τίποτε και εξέλθετε από τη ζωή με αδειανά χέρια και ακούσετε, πράγμα που απεύχομαι, την απαίσια εκείνη φωνή "άραντες ο δοκεί κατέχειν πονηρός, δότε τω πλείον έχοντι" (πρβλ.Ματθ.13,12 25,28-29, Λουκ. 8,18 19,24-26), δηλαδή αφαιρέσατε ότι νομίζει ότι κατέχει ο πονηρός και δώσατέ το σ' εκείνον που έχει περισσότερα, και τότε θα κλαύσετε και θα πενθήσετε και θα ζήτε με λύπη στον απέραντο αιώνα". ΕΠΕΦ 19Γ, 339.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις