ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

Αίσχος 
(Μας το κατήγγειλε ο  κ. Ν. Δ)

ΟΔΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
(υπάρχουν και σε άλλους δρόμους στην περιοχή)

ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ (ΚΑΠΑΚΙΑ)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΙ...!
ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ;;;
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ,
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ!

Σχόλιο "Ο.Π":
Φυσικά οι ...εκσυγρονισμένοι κύριοι της "μετανεωτερικής θεολογίας", θεωρούν σαχλαμάρες όλα αυτά τα ζητήματα που προσβάλλουν τα Ορθόδοξα συναισθήματα και την πίστη εκατοντάδων χιλιάδων βαπτισμένων Ορθοδόξων Χριστιανών.
Όταν αναδημοσιεύσαμε την ανάρτηση του ιστολογίου "Αναβάσεις" με τον τίτλο <<"Μη δώτε τό άγιον τοις κυσί" - Ή ευλάβεια συγκινεί τον Θεό>>, με τις πνευματικές διδαχές του Οσίου Γέροντος Παϊσίου πάνω στο θέμα "Ευλάβεια" (βλέπε εδώ), δεν φανταζόμαστε ότι μετά απο λίγες ώρες θα λαμβάναμε αυτήν την καταγγελία.
Εκείνοι βέβαια που κατασκεύασαν αυτά τα καπάκια και εκείνοι   στο υπουργείο ή στον δήμο  που τα πρέλαβαν , ήξεραν ότι προορίζονται για αποχετεύσεις όπως γνώριζαν πολύ καλά τι συμβολίζει ο Τίμιος Σταυρός. 
Δεν μπορεί κανείς να επικαλεστεί οτι η ....
ύπαρξη του Σταυρού σε αυτά τα χυτοσιδηρά καπάκια ήταν "τυχαία" , ή προέκυψε απο τεχνική αβλεψία.Ακόμα και ο πιο άσχετος μηχανικός, ξέρει, ότι για να βγούν στην παραγωγή αυτά τα καπάκια, έχει προηγηθεί η μελέτη και ο σχεδιασμός του καλουπιού και μάλιστα με μεγάλη φροντίδα και προσοχή αφ΄ενός διότι έχει υψηλό κόστος, αφ΄ετέρου γιατί το παραμικρό λάθος στο καλούπι θα είναι  καταστροφικό  για την  παραγωγή του προϊόντος.
Ο στόχος όλων αυτών των αχαρακτήριστων και σίγουρα αντίχριστων βιομηχάνων, είναι να προκαλέσουν τους Χριστιανούς και να δείξουν το μίσος τους στον Μεσσία Χριστό.
Ευτυχώς εμείς οι Ορθόδοξοι ΄λληνες δεν έχουμε χάσει εντελώς την ευλάβειά μας και αντιδρούμε σε κάθε τέτοια βλασφημία.
Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια απο τότε που μια Ιταλική βιομηχανία προμήθευσε εκατοντάδες βιομηχανίες υποδημάτων με καλής ποιότητας σόλες και πολύ χαμηλό κόστος.Το κοινό χαρακτηριστικό σε όλες αυτές τις σόλες ήταν ότι είχαν ανάγλυφους Σταυρούς.
Πάρα πολλοί συμπολίτες μας μποϊκοτάρησαν αυτά τα παπούτσια.Ήταν αδιανόητο για έναν Χριστιανό  να περπατά ξέροντας ότι σε κάθε βήμα του θα πατάει  το Σωτήριο σύμβολο της Σταυρικής Θυσίας του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
Όσον αφορά  την συγκεκριμένη καταγγελία, αυτό που πράξαμε ήταν νααποστείλουμε το εξής e-mail  στον Δήμο Βριλησσίων στην περιοχή του οποίου βρίσκεται ένας απο τους δρόμους με τα  βλάσφημα  φρεάτια  αποχέτευσης:

Πρός τον Δήμο Βριλησσίων
Παρακαλούμε  να μας απαντήσετε στην καταγγελία  που λάβαμε (Πριν τις εκλογές και φυσικά πριν υποβάλλουμε μήνυση κατα παντός υπευθύνου)
Δεν γνωρίζουμε αν  ο  συγκεκριμένος δρόμος ,ανήκει στην δικαιοδοσία του δήμου σας ή του υπουργείου, και προς τούτο αποστείλαμε  και στους δύο  πιθανούς "υπευθύνους" το ίδιο μήνυμα:
ΟΔΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
(υπάρχουν και σε άλλους δρόμους στην περιοχή)

ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ (ΚΑΠΑΚΙΑ)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΙ...!
ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ;;;
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ,
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ!
Περισσότερα στην ανάρτηση του ομώνυμου ιστολογίου μας  στην διεύθυνση
http://orthodox-watch.blogspot.com/
Αναμένοντας την απάντησή σας
Ορθόδοξο Παρατηρητήριο
Ως επίλογο διαλέξαμε ένα μικρό απόσπασμα απο τα λόγια του Γέροντος Παϊσίου:

"...Ό ήλιος φυσικά δεν μολύνεται, ούτε ό Θεός μολύνεται· εμείς δαιμονιζόμαστε με τήν άνευλάβεια... Οταν ό άνθρωπος δεν εύλαβήται τα Άγια, πώς νά τον πλησίαση ή θεία Χάρις; Ή Χάρις θα πάη σ' αυτούς πού τήν τιμούν. «Μή δωτε τό άγιον τοις κυσί», λέει ή Γραφή. Άν δεν ύπάρχη ή πνευματική ευαισθησία, δεν γίνεται προκοπή."

Σχόλια

  1. Xαιρετε!θα προτεινα να μην μεινουμε σε μια επιστολη,αλλα σε μια πιο απαιτητικη κινηση,οχι με μισος προς τους ανθρωπους,αλλα με σκοπο να φυγουν τα καπακια απο τους δρομους,ειναι καθαροι σταυροι και οχι πολλα Χ που μπορει να μοιαζουν μα σταυρους.παρακαλω,ας μην το προσπερασουμε!ΗΡΩΔΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις