Ο Π.Ψωμιάδης στα εγκαίνια ναού του Δωδεκαθέου...




Σχόλιο απο το "Ο.Π":


Ας τα δουν αυτά οι πιστοί που θα αποφασίσουν να μετάσχουν στις "Καλλικρατικές" εκλογές.
Αν και το παρόν ιστολόγιο δεν αναμιγνύεται  με την πολιτική και τα κόμματα που την υπηρετούν , και αυτό αποδεικνύεται απο το γεγονός ότι  δεν μιλήσαμε ποτέ εναντίον υποψηφίων, ωστόσο όλα έχουν και ένα όριο.
Αν λοιπόν κάποιος υποψήφιος θέλει την υποστήριξη των ειδωλολατρών , οι οποίοι εκτός του ότι λατρεύουν δαίμονες,εκτοξεύουν συνεχώς απο τα έντυπα τις τηλεοράσεις και το διαδίκτυο  τις χειρότερες βλασφημίες εναντίον του Κυρίου μας, εναντίον της Θεοτόκου, αλλά και όλων των Αγίων,τότε θα πρέπει να ξεχάσει την ψήφο των υβριζομένων απο αυτούς Ορθοδόξων Χριστιανών.

Ο Π.Ψωμιάδης στα εγκαίνια ναού του Δωδεκαθέου...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου

Στο Site της Ομάδας “Ε” Θεσσαλονίκης μαθαίνουμε ότι πραγματοποίηθηκε Τελετή θυρανοιξίων του 1ου Ναού των Ελλήνων μετά από 2.177 χρόνια. Αντιγράφω λοιπόν:
“Oλα αυτά τα υφιστάμενα γεγονότα και πράξεις που έλαβαν χώρα στο διάστημα των δύο χιλιάδων ετών, όπως και ο διωγμός των Ελλήνων αλλά κυρίως η μετάλλαξη της ελληνικής συνείδησης μας ώθησαν να προβούμε σε αυτό το τολμηρό διάβημα στήνοντας ένα...
 απλό οικοδόμημα ως τον ”ΝΑΟ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ” δηλαδή ”ΝΑΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”, ο οποίος κοσμείται από ελληνικά πρότυπα και μηνύει ελληνικά ινδάλματα τιμώντας τις υπέρτατες αξίες του Ελληνισμού.
Την πρωτοβουλία μας αυτή όφειλαν να την στηρίξουν οι εν Ελλάδι κρατικές και πνευματικές υπηρεσίες. Δυστυχώς μέχρι σήμερα κανένας δεν ενδιαφέρθηκε και κανένας δεν χειροκρότησε αυτή την τόσο αγνή ενέργεια και πράξη. Τρία πρόσωπα μόνο από κρατικούς φορείς τίμησαν την εκδήλωση των εγκαινίων. Eνας ήταν ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κύριος Ψωμιάδης Παναγιώτης, ο αντινομάρχης Θεσσαλονίκης κύριος Τουλίκας και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου κύριος Πολιχρονίδης Ανέστης".
Επίσης στο ίδιο Site βρίσκουμε φωτογραφικό υλικό από το εσωτερικό και το εξωτερικό του Ναού όπως παρακάτω:

Δωδεκάθεο
- Watch more Videos at Vodpod.
υλικό το οποίο είναι πλαισιωμένο με το παρακάτω κείμενο.
“Ο Ναός των Ελλήνων χτίστηκε από την ομάδα ‘Εψιλον προς την δόξα όλων των Ελλήνων , ενδόξων ή ανωνύμων, θεών και ηρώων και σκοπό έχει να στεγάζει τις τελετές και τα δρώμενα της Ελληνικής Θρησκείας . Είναι ο πρώτος ‘Ελληνικός Ναός που χτίζεται στην σύγχρονη εποχή κι ανοίγει την πόρτα καλωσορίζοντας όλους τους αναζητητές της Σοφίας του Ελληνικού Πνεύματος.”
Σχόλιο: Πολύ ενδιαφέρον αν μη τι άλλο… Τόσο για την ύπαρξη λατρευτικού χώρου για τελέτες όσο και για την παρουσία του Π. Ψωμιάδη.

Σχόλια

  1. Kοιταξτε οι προγονοι μας πιστευαν στους ολυμπιους θεους που τους εβγαλαν μεσα απο την φαντασια τους,οι εβραιοι ηξεραν τον αληθινο θεο απο ολους τους λαους της γης,οταν ειρθε ομως ο Μεσσιας Ιησους Χριστος δεν τον πιστεψαν αλλα τον σταυρωσαν σαν πλανο και ακομη μεχρι τωρα δεν τον πιστευουν και φερνουν την παγκοσμιοποιηση (ταυτοτητες με τσιπ οπως φεραν τωρα και αργοτερα θα εμφυτευονται τα τσιπ αυτα μεσα στο χερι η στο μετωπο του ανθρωπου) με κυβερνητη τον αντιχριστο 666 για Μεσσια.
    Oι ριζες οι δικες μας ειναι σε αυτους τους ναους ειμαστε απογονοι των ειδολωλατρων Ελληνων, αυτο δεν αλλαζει το εχουν βρει και στο DNA του σημερινου Ελληνα,μην ξεχναμε ο λογος του θεου γραφτηκε στη αρχαια ελληνικη γλωσσα,εγω οταν βλεπω τους αρχαιους ναους μας νιωθω δεος και σεβασμο για την ιστορια της πατριδος μου ασχετα απο το αν δεν ειμασταν πριν χριστιανοι,ολα αυτα ομως ειναι καποια ιδανικα που οι Ελληνες ειχαν και δωσαν τα φωτα σε ολους τους λαους,εμεις οι Ελληνες δωσαμε τον πολιτισμο στους συναθρωπους μας, οι φιλοσοφοι μιλησαν για αρετες αλλα δεν μπορουσαν να ξερουν με πιο τροπο μπορεις να τις αποκτησεις, εκει ειταν λοιπον αυτο που μας ελειπε
    και ειρθε ο Μεσσιας Ιησους Χριστος ο αληθινος θεος και μας ειπε πως να σωθουμε και να κερδισουμε την βασιλεια των ουρανων την αιωνια ζωη,εκει λοιπον συνεχιστηκε ο Ελληνικος πολιτισμος πλεον με τον Χριστο και ορθοδοξια,τα ιδανικα δεν σωζουν την ψυχη του ανθρωπου ναι μεν ειναι απαραιτητα για το συνολικο καλο της κοινωνιας να ζει ο ανθρωπος ελευθερος δημοκρατικα αλλα και να σωσει την ψυχη του με τον Ιησους Χριστο που μας εδωσε το αυτεξουσιο και μας εκανε καθ εικονα και καθ ομοιωση δηλαδη μας εδωσε την ελευθερια απο την πλαση μας κι ολας, μας εδειξε το τελειο παραδειγμα για να σωθουμε για αυτο και ειχε δυο φυσεις τελειος ανθρωπος και τελειος θεος πως δηλαδη ενας ανθρωπος που ζει μεσα στην κοινωνια μπορει να γινει τελειος και να κερδισει την αιωνια ζωη,δεν μας ειπε εμεις οι χριστιανοι να ζουμε αποκομενοι απο την κοινωνια η να μην παντρευομαστε και να κανουμε παιδια η να μην μετεχουμε στην κοινωνικη ζωη και στην πολιτια ασχετα τωρα αν οι πολιτικοι ειναι μασονοι και οχι χριστιανοι,ο Χριστος ευλογησε επισης τον γαμο αλλα ειπε και οσοι απο αγαπη θελουν να κανουν παρθενικη ζωη αφοσιωμενοι σε αυτον, μπορουν να μονασουν και να γινουν ακομα και Ιερομοναχοι.Ο Αντιχριστος οχι μονο θα μολυνει το Αγιο βαπτισμα να μην εχεις σωτηρια απο τον Χριστο αλλα θα ζεις μεσα στην τυραννια του σαν ενα κομματι κρεας που το εχουν ενα bar code και το παρακολουθουν μην τυχον αποκτησει δικαιωμα επιλογης για οποιοδηποτε πραγμα η αντιμιλησει για κατι η θελει οπως ολοι οι ανθρωποι θελουμε ιδιωτικη ζωη,μετα για εκδεικιση θα σου κλεινει το τσιπ και να πεθανεις απο πεινα δεν τον νοιαζει,ακομα και το μαυλο σου μπορει να κατευθυνει με ραδιοκυμματα του τσιπ που θα υπαρχει μεσα σου και αλλα πολλα κακα θα υπαρξουν.
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΧΡΙΣΤΟΣ, Εκλησσια σημαινει το συνολο των χριστιανων,ο ναος του θεου ειναι ο ανθρωπος που κατοικει ο Χριστος μεσα του,το σωμα ειναι ο ναος της ψυχης και πρεπει να τον εχουμε καθαρον και οχι να το βαζουμε τσιπ και να περιμενουμε να ειναι υγιεις και η ψυχη μας μετα, νους υγιης εν σωματι υγιει λεγαν οι αρχαιοι Ελληνες,μακρια λοιπον απο τις δολοπλοκιες του διαβολου
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ,ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΩΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕ ΤΟ 666 ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΑΣΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις