Οι παρελάσεις των ομοφυλοφίλων, ένας απο τους σύγχρονους πολιορκητικούς κριούς της "Νέας Εποχής"


Ένα απο τα "σημεία των καιρών" είναι και η κατευθυνόμενη  εξάπλωση της  βδελυρής  και Θεομίσητης  αμαρτίας της ομοφυλοφιλίας.Μέχρι σήμερα είμαστε θεατές  της  "εκπαιδευτικής" παγκόσμιας καμπάνιας,υπέρ της ομοφυλοφιλίας και  της δήθεν  υποστήριξης των δικαιωμάτων  των ομοφυλοφίλων.

Αυτό όμως που  κατα βάση συνέβαινε, ήταν  μια παγκόσμια πλύση εγκεφάλου  και μια πειθαναγκαστική  εξοικείωση  με την διαστροφή και την ανωμαλία.
Κατά έναν "μυστήριο" τρόπο  σχεδόν σε κάθε ΜΜΕ  υπήρχε πάντα  διαθέσιμο  το "βήμα"  σε κάποιον  εκπρόσωπο των ομοφυλοφίλων, τον οποίον καλούσαν  να μιλήσει επί παντός επιστητού.Είτε  η συζήτηση αφορούσε  κοινωνικά ζητήματα,είτε εργασιακά, είτε θέματα οικογενειακού  δικαίου ,είτε  την παιδεία, σχεδόν πάντα θα μετείχε  στην "κουβέντα" ένας  ομοφυλόφιλος.Αυτό δηλαδή  που επιδίωξαν τα νεοεποχήτικα επιτελεία και οι μισθωμένοι αποδομητές της κοινωνίας ,ήταν να επιβληθεί ως "θεσμικός" συζητητής  εκείνος που επέλεξε ως τρόπο ζωής  την διαστροφή και την αμαρτία.
Φυσικά και κάθε άνθρωπος ανεξαρτητα απο την ηθική και την πνευματική του ...κατάσταση ,τις επιλογές του ή ακόμα και την κοινωνική του συμπεριφορά ,έχει όπως όλοι μας  δικαιώματα  τα οποία είναι  σεβαστά και υποχρεώσεις όπως όλος ο κόσμος.Αυτό ομως που είναι έξω απο κάθε λογική  και κοσμική  προσέγγιση, είναι  η "ιδεολογικοποίηση"  μιας  προσωπικής επιλογής ,όπως είναι η αμαρτία της ομοφυλοφιλίας, και  ο  μετασχηματισμός της σε   "κίνημα".
Η ομοφυλοφιλία , η παιδεραστία όπως και κάθε άλλη  διεστραμένη σεξουαλική συμπεριφορά   εκ των πραγμάτων  δεν  μπορούν να παράξουν  πολιτικό ή έστω φιλοσοφικό λόγο διότι πολύ απλά δεν είναι   προϊόντα πνευματικής αναζήτησης αλλά  σαρκικής επιθυμίας και έκφρασης ενστίκτων και ως τέτοια   ίσως να ενδιαφέρουν  την ψυχιατρική ,την ψυχολογία ,την κοινωνιολογία ή και άλλες επιστήμες  που ασχολούνται με την συμπεριφορά  του ατόμου.
Σήμερα η πολιτικοστρατιωτική και οικονομική έκφραση της "Νέας Εποχής" ,δηλαδή η "Νέα Τάξη Πραγμάτων", έχει εξαπολύσει  γενική "επίθεση"  εναντίον των κοινωνιών, με στόχο την επιβολή μιας  "παγκόσμιας κυβέρνησης" ,όπως  προαναγγέλλουν ήδη οι διάφοροι  "πρόδρομοί" της.
Όλα  όσα  συνδέουν τον άνθρωπο με το παρελθόν πρέπει να ανατραπούν.

"Νέος πατριωτισμός" χωρίς εθνική συνείδηση και ανάγκη αναφοράς στα σύμβολα και την Ιστορία (βλέπε ομιλία Γ.Παπανδρέου ΔΕΘ 2010)

"Νέα οικονομία" χωρίς  τις "αγκυλώσεις"  των εργατικών δικαιωμάτων ,των συλλογικών συμβάσεων και της  προστατευτικής  κοινωνικής πολιτικής ( βλέπε  Μνημόνιο κλπ αλλά κυρίως τις δηλώσεις των  υπερνεοφιλελεύθερων  καθηγητών που "κέρδισαν"  προ ημερών  το νόμπελ της οικονομίας)

"Νεα δημοκρατία":Δενεννοούμε φυσικά το γνωστό Ελληνικό πολιτικό κόμμα (άσχέτως αν και αυτό μαζί με τα άλλα πολιτικά κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου, υπηρέτησε και υπηρετεί επαξίως  τα δόγματα της  Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Νέας Εποχής),αλλά την ανατροπή του θεσμού  της δημοκρατίας και την αντικατάστασή του με ένα αποστεωμένο και απονευρωμένο διακοσμητικό ιδεολογικό υβρίδιο.

Νέα διακυβέρνηση:Πρόκειται  για αυτό που ευσχήμως ο Έλληνας πρωθυπουργεύων ονομασε "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" και που θα αποτελεί το βασικώτερο δομικό στοιχείο της νέας "Παγκόσμιας Κυβέρνησης".
Τα πρώτα "χαδια"  αυτής της "Νέας διακυβέρνησης" δημιούργησαν  ρίγος σε  εκατομμύρια πολίτες του κόσμου ,οι οποίοι   αντιλήφθηκαν ότι  ο στόχος της  είναι  η   δημιουργία αποτελεσματικών "συστημάτων  διαχείρισης  της ελευθερίας" και όχι  αυτά που παρουσιάζουν ως  δήθεν "κοινωνικά -οικονομικά οφέλη".
Τα  "εργαλεία"  που θα χρησιμοποιηθούν  για την αφαίρεση της ελευθερίας  και του αυτεξούσιου , είναι  αφ΄ενός οι "υποδομές" ( κεντρικά υπολογιστικά  συστήματα ,βάσεις  δεδομένων, παγκόσμια διασυνδεδεμένο δίκτυο,διαδραστικές λειτουργίες κλπ) και αφ΄ετέρου  οι διάφορες "Κάρτες του Πολίτη" (αρχικά)  και οι υποδερμικές  "λειτουργικές" αποτυπώσεις  δηλαδή  το  "Χάραγμα"  (αμέσως μετά). 
Με απλά λόγια  πρώτα θα μας αναγκάσουν να παραλάβουμε  την "σφραγίδα" (Κάρτα) και μετά , όταν  θα είναι πραγματικότητα η "Παγκόσμια Κυβέρνηση", θα μας "σφραγίσουν".

Νέος πολιτισμός: Είναι κατά βάση ο πολιτισμός που  κατασκευάζεται  απο λίγους  ελέγχεται αυστηρά  απο ακόμα λιγότερους και  μοιράζεται  ως "πνευματική τροφή"  στους πολλούς   σχεδόν απο παντού.
Είτε είσαι εικαστικός καλλιτέχνης , είτε ποιητής , είτε συγγραφέας ,είτε  ηθοποιός ,είτε μουσικός ,είτε  ποιητής ,δεν πρόκειται να  βγείς απο το περιθώριο και την αφάνεια αν δεν περάσει  η δημιουργία σου απο το αυστηρό φίλτρο  των νεοεποχήτικων  "πολιτιστικών καρτέλ".

Νέα ηθική: Πρόσφατα απο το στόμα ενός Έλληνα   (τέως) υπουργού ,ακούσαμε το περίφημο  "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" και πιστέψαμε όλοι ότι απλώς επρόκειτο για μια αποστροφή του υπερασπιστικού του λόγου, μιας και  κατηγορείτο  τότε για διαφθορά.Όμως  είτε  σκόπιμα είτε ασυνείδητα, εξέφρασε αυτό ακριβώς  που θέλει  η "Νέα Εποχή",δηλαδή  την δια του νόμου ανατροπή  όλου του αξιακού συστήματος  που διαμόρφωσαν οι κοινωνίες  μετά την έλευση του του μοναδικού Μεσσία  που  είναι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.
Αυτό που είναι το ζητούμενο στη "Νέα Ηθική"  είναι η απόλυτη αποχριστιανοποίηση των  υφισταμένων  αξιακών  συστημάτων  και η κατάργηση  κάθε "κόκκινης γραμμής" μεταξύ καλού και κακού.
Για να επιτευχθεί  όμως αυτή  η ανατροπή, που είναι και η σημαντικώτερη   απο όσες αναφέραμε, έπρεπε πρώτα  να αμβλυνθεί με κάθε τρόπο η  έμφυτη   ικανότητα  του ανθρώπου να διακρίνει το καλό απο το κακό ,το ηθικό απο το ανήθικο,το καθαρό απο το βδελυρό.
Αυτός είναι και ο λόγος που η βδελυρώτερη ανθρώπινη εκτροπή  δηλαδή η  ομοφυλοφιλία έγινε ο "πολιορκητικός κριός"  της  "Νέας Εποχής".
Η  χρόνια "πλύση εγκεφάλου"  μέσω της τηλεόρασης  του κινηματογράφου  και του θεάτρου, "προλείανε" το έδαφος  ώστε να μην  υπάρξουν αντιδράσεις  όταν  π.χ κυκλοφορούσαν στα σχολεία  εγκύκλιοι επι εγκυκλίων  για τον  σεβασμό στην "διαφορετικότητα", την "ομοφοβία" κλπ.Ήταν το  πρώτο  βήμα  της θεσμικής   υποστήριξης της ομοφυλοφιλίας  απο την πολιτεία , η οποία  τα τελευταία χρόνια  έχει  συνδράμει   τα μέγιστα  ώστε να καταλήξουμε  να λέμε ολοι  "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό"
Ενθαρυμένοι οι ομοφυλόφιλοι   απο αυτόν τον "εξουσιαστικό" - παιδαγωγικό  ρόλο  που τους ανέθεσαν  οι  νεοεποχήτες εργολάβοι της "Νέας ΗΘικής",πέρασαν στην "επίθεση" και  οργανώνουν  παντού  τις "παρελάσεις" τους (gay parade),προβάλλοντας με τον εμετικώτερο τρόπο  την διαστροφή   τους όχι μόνο ως "σεξουαλική επιλογή" αλλά  και ως "προοδευτική" στάση ζωής.
Αυτό έγινε  και στην γειτονική μας Σερβία   της οποία ο λαός καθώς φαίνεται δεν είχε αναισθητοποιηθεί  αρκετά  ώστε να μην αντιδράσει .
Πιό κάτω  μερικές πληροφορίες που βρήκαμε στο ιστολόγιο " Ακτίνες"

Σερβία – Νέοι διαδηλώνουν υπέρ του θεσμού της οικογένειας

 


Χιλιάδες νέοι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του Βελιγραδίου με σύνθημα «Η ζωή είναι με το μέρος μας» και ζήτησαν την ακύρωση της gay παρέλασης.Το πλήθος των νέων κρατούσε σε όλη τη διάρκεια της πορείας του Σερβικές σημαίες, θρησκευτικές εικόνες και άλλα θρησκευτικά διακριτικά .

Porodično protiv Parade ponosa

Δείτε και:

-Σερβία: Επεισόδια για την πορεία ομοφυλόφιλων στο Βελιγράδι

-Σερβία – Προς το παρόν ένας μόνο επίσκοπος υπέγραψε για την ακύρωση της gay παρέλασης στο Βελιγράδι

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις