Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010

Ευτυχώς που υπάρχει και το ΦΕΚ για να ξυπνήσουν και οι εκτός Θράκης Έλληνες!


Εισαγωγικό σχόλιο απο την Κλασσικοπερίπτωση:

Στην  αρχή τους πείραξε   η  Ελληνική  ιστορία και  αποπειράθηκαν να τη  μαγαρίσουν  με διάφορα  "Ρεπούσεια έλκη", αργότερα  τους πείραξε  η  δυνατότητα του ιερέα  να πηγαίνει στα σχολεία κατόπιν πρόσκλησης  των μαθητών  για εξομολόγηση και το απαγόρευσαν, μετά  είδαν ότι  η συνταγή  για φασολάκια  και  το προσπέκτους  ενός κινητού τηλεφώνου  θα αναπτύξει καλύτερα το πνεύμα  απ΄ότι  ένα κείμενο π.χ του Παπαδιαμάντη και  τα ενέταξαν  στην σχολική εκπαίδευση.
Αφού είδαν ότι  η  προπαγάνδα   της ομοφυλοφιλίας και της κάθε είδους  διαστροφής απο το  βασικό παιδαγωγικό όπλο  της "Νέας Εποχής" την τηλεόραση,  "πιάνει  τόπο"  στην  ταλαιπωρημένη και εν πολλοίς  ακαταχήτη  συνείδηση του  Έλληνα, προσπάθησαν  να μεταδώσουν  αυτή την μόλυνση  ακόμα  και  στους μαθητές  του δημοτικού με το "ευήκοο" πρόσχημα  μιας  δήθεν "σεξουαλικής  διαπαιδαγώγησης".
Ύπουλα  και με  πρωτοφανή μοχθηρία και  δολιότητα   κτυπούν σήμερα  αυτό που τόσο μίσησε σαν ευρωβουλευτής η σημερινή  υπουργός παιδείας και  δια βίου νεο-εποχήτικης  προπαγάνδας, την  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!
Αν διαβάσετε  το παρακάτω κείμενο που μας έστειλαν  οι  φίλοι του epirus-hellas θα καταλάβετε ότι όλα όσα λέμε δεν είναι φωνές  κάποιων  υστερικών ή ευφάνταστων  συνομωσιολόγων αλλά η  περιγραφή  μιας  τραγωδίας  που έχουν σκηνοθετήσει   εντέχνως  τα  εκπαιδευτικά επιτελεία  της "Νέας Τάξης  Πραγμάτων":

Υποχρεωτική η Τούρκικη γλώσσα στα Ελληνικά σχολεία;
Σας φαίνεται ασήμαντο το ότι σε 15-20 χρόνια όλα τα Ελληνόπουλα δεν θα μπορούν να περάσουν στο λύκειο αν δεν γνωρίζουν καλά την Τουρκική; Στην Δικονομία μας η σιωπή θεωρείται συναίνεση…

Νομίζετε ότι με την σιωπή μας, δικαιούμεθα να δώσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας τέτοιο μέλλον; Κάθε λαός έχει τους αρχηγούς που του αξίζουν. Δεν θα γράψω άλλα σχόλια διότι θα είναι προσωπικά. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας, και αν δεν συμφωνείτε με αυτήν την απόφαση του υπουργείου εθνικής παιδείας (και του παιδαγωγικού ινστιτούτου) προωθήστε αυτό το μήνυμα. Αν πάλι σας είναι αδιάφορο, απλά αγνοήστε το.
Μόνο μία τελευταία παρατήρηση:

Αν πείτε κι εσείς (όπως κι εγώ) Μπα, αποκλείεται… υπερβολές… Ένα απλό τηλεφώνημα στο Εθνικό τυπογραφείο, το επίσημο όργανο του κράτους, θα σας πείσει !
ΦΕΚ Τουρκική Γλώσσα

Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές. Αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους…
Και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μπορείτε να το λάβετε κι εσείς, τηλεφωνικά, ή Fax κ.τ.λ. για να διαπιστώσετε κι εσείς του λόγου το αληθές. Θα σας έλθει το πλήρες φύλλο, 20 σελίδες, περίπου 7 Ευρώ, με αντικαταβολή.)

ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006
Το διάβασα πολύ προσεκτικά. Πουθενά δεν αναφέρεται η εφαρμογή της αποφάσεως αυτής σε κάποια περιοχή ή νομό. Είναι Πανελλαδική, και ισχύει από τον προηγούμενο χρόνο (!!!) Από της δημοσιεύσεως στην Εφημερίδα. της Κυβερνήσεως.
Ούτε αναφέρεται ότι η εκμάθηση της Τουρκικής θα είναι προαιρετική. (Παρακαλώ πάρτε και διαβάστε το πλήρες ΦΕΚ)

Τα ΜΜΕ σιωπούν.
Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ?

Ειδικά όταν οι Εγγλέζοι απαιτούν στα σχολεία τους τα Αρχαία Ελληνικά.
Σε 13 δημοτικά σχολεία της Οξφόρδης, θα αρχίσουν να διδάσκονται αρχαία Ελληνικά, καθώς κρίθηκε ότι βοηθούν τα παιδιά στην κατανόηση της μητρικής τους γλώσσας. Οι υπεύθυνοι εκπαίδευσης των σχολείων αποφάσισαν να εντάξουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς το μάθημα των αρχαίων Ελληνικών γιατί πιστεύουν ότι έτσι οι μαθητές θα βελτιώσουν τα Αγγλικά τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.