Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης : Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στην συλλογή υπογραφών εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη"-Απορίες - Σχόλια υπογραφόντων

Που μπορούμε να βλέπουμε την πορεία της συλλογής υπογραφών; Τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν υπογράψει;

Ο αριθμός αυτών που έχουν υπογράψει ενφανίζεται αυτόματα κάθε φορά που μεταφέρεστε στην φόρμα συλλογής υπογραφών ακριβώς στο κάτω μέρος σαν υποσημείωση.
Δυστυχώς οι τεχνικές δυνατότητες του server του "Όρθρου" που φιλοξενεί την "πρωτοβουλία" μας δεν παρείχε τη δυνατότητα να εμφανίζεται αυτόματα η λίστα όσων έχουν υπογράψει, και για αυτό (όπως σημειώνουμε ακριβώς απο κάτω) θα δημοσιεύσουμε σύντομα την πρώτη  λίστα ,την οποία περιοδικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ανανεώνουμε.Όταν αυτό συμβεί θα την δείτε αναρτημένη στο Ορθόδοξο Παρατηρητήριο στον Όρθρο και σε όσα ιστολόγια και ιστοσελίδες θελήσουν να την αναδημοσιεύσουν.


Μερικά σχόλια που γράφτηκαν στην φόρμα συλλογής  υπογραφών

Προς το παρόν σαν ένα πρώτο "δείγμα" θα σας παρουσιάσουμε  μερικά απο τα εκατοντάδες σχόλια (μέχρι στιγμής , διότι σε λίγες ημέρες  θα  μιλάμε  πλέον για χιλιάδες)  που διαλέξαμε τυχαία  απο τη λίστα  των υπογραφόντων  ( η οποία όπως είπαμε  θα δημοσιευτεί σύντομα και θα  ανανεώνεται συνεχώς).
Σημ. Η ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ  ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ  ΜΟΝΟ  ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ  ΟΧΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ Η ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ Η ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Αυτός είναι και ο λόγος που παρακάτω  τα δημοσιεύουμε με  τα αρχικά γράμματα του ονοματεπωνύμου του σχολιάζοντος.
Π.Α
Συγχαρητήρια γι'αυτήν σας την κίνηση! Ευτυχώς που έχουμε κι εσάς. Ο καλός Θεός να σας το ανταποδώσει πολλαπλασίως!
 Γ.Π
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Η ΔΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΠΩΣ, ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ, ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Κ.Α. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!
Γ.Μ
αγαπητοι συναγωνιστες, Πρέπει να αντισταθούμε στην ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ λαίλαπα που έχει ξεκινήσει και θα κορυφωθεί στα επόμενα χρόνια.θα ειναι δυσκολα χρονια γιατι θα πρέπει να ξεχάσουμε τις \\\\\\\"ανέσεις\\\\\\\" που με δολιο τρόπο έχουν εισάγει οι κοσμοκράτορες σε όλα τα πεδια της καθημερινότητας και να ζήσουμε πολυ απλα και λιτα.Με προσευχη και υπομονη θα μας βοηθήσει ο ΘΕΟΣ και ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. 

 Π.Ν
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ... ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 !!!

Π.Α
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ. ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!

Π.Σ
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ. ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ! 
Π.Π
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.
Σ.Α
  Με την συμμετοχή μου σε αυτή την προσπάθεια των ευλαβών Ορθοδόξων Χριστιανών που ξεκινησαν αυτή την αντίσταση, ελπίζω και εύχομαι η Εκκλησία της Ε λλάδος να πάρει επίσημη θέση έναντι των νέων ταυτοτήτων-καρτών και κατ' επέκταση η πολιτεία να θέσει προαιρετική την κατοχή τους. Αμην.
 Τ.Α
 16 και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, 17 και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. 18 ­Ωδε η σοφία εστίν· ο έχων νουν ψηφισάτω τον....
αριθμόν του θηρίου· αριθμός γαρ ανθρώπου εστί· και ο αριθμός αυτού χξς.1 ΚΑΙ είδον άλλο σημείον εν τω ουρανω μέγα και θαυμαστόν, αγγέλους επτά έχοντας πληγάς επτά τας εσχάτας, ότι εν αυταίς ετελέσθη ο θυμός του Θεού. 2 και είδον ως θάλασσαν υαλίνην μεμιγμένην πυρί, και τους νικώντας εκ του θηρίου και εκ της εικόνος αυτού και εκ του αριθμού του ονόματος αυτού εστώτας επί την θάλασσαν την υαλίνην, έχοντας τας κιθάρας του Θεού
 Κ.Α
 Ποτέ δεν θα δεχτώ μια κάρτα ή chip ή οτιδήποτε άλλο έχει το σφράγισμα το οποίο μας έχει γίνει γνωστό εδώ και 2000 χρόνια με την Αποκάλυψη του Ιωάννη καθώς και μέσω της Ιεράς Παράδοσης από τους φωτισμένους Γέροντες και Αγίους της Ορθοδοξίας. Δεν θα μας υποτάξουν ποτέ!
Ν.Ο
Αρνουμαι να ασελγησω πάνω στο αιμα των εκατομυρίων αγιων,ηρώων,μαρτυρων και ενδόξων προγόνων μου.Εαυτόν και αλλήλους Χριστό το Θεό παραθώμεθα. Σας ευχαριστώ για την προτοβουλία σας.Θα ήθελα να σας προτείνω να αναρτυθεί και εντυπο ώστε να το διαμοιράσουμε σε ανθρώπους που δεν έχουν προσβαση στο διαδύκτιο.Παρακαλώ δώστε εμφαση και στο συμβολό του Αντιχριστου το οποίο ειναι η πεντάλφα και η οποία κοσμεί τα πάντα σημερα.Ευχαριστω και πάλι

Ν.SXS
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ!!... ΛΕΜΕ ΟΧΙ!!!...

M.E
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών http://www.freevolition.gr/666.htm 

Π.Β
Καταργεί την Προσωπική μου Ελευθερία γιατι με αυτην νομιμοποιείται ο Φασισμός και το ηλεκτρονικό φακέλωμα, καί Προσβάλει το Πιστεύω μου γιατι θα περιλαμβάνει το μπαρ κόουντ κρυφα καί φανερα που Επιστημονικός εχει αποδειχτεί οτι λειτουργεί με κλειδί τον αριθμο 666 που ειναι ο λατρευτικος αριθμος των σατανιστων,καί αυτο ισούται με αρνηση πιστεως συμφωνα με το λογο του θεου στην αγια γραφη στην αποκαλυψη του ευαγγελιστου ιωαννου. 

Λ.Ν
αρνουμαι και υπογραφω οτι ειμαι κατα του ΑΜΚΑ καθετα.

Φ.Γ
αρνουμαι να υπογραψω κατηγορηματικα και να υπογραψω την καταδικη μου και να συμετασχω στο συστημα και στην αρχη του τελουσ του ελληνισμου και υησ ορθοδωξιας των χριστιανων.ελπιζω και ολοι οι αλλοι συμπολιτες μας να καταλαβουνε συντομα το παιχνιδι που παιζεται εν ερημην μας

Κ.Ι
σαν ελληνας χριστιανος ορθοδοξος αρνουμαι τη χρηση της καινουργιας ηλεκτρονικης ταυτοτητας καρτας πολιτης καθως και την αριθμοποιηση ζωοποιηση του ελληνικου πληθυσμου μεσου του προσωπικου αριθμου α.μ.κ.α . που ειναι αντισυνταγματικο νομοσχεδιο που επηρεαζει αρνητικα το φυσικο και πνευματικο προσωπο του ανθρωπου και ζητω σαν ελευθερος ανθρωπος την επιστροφη για τους χριστιανους του παλιου τροπου ασφαλισης μεσω αριθμο μητρωο που ηταν αριθμος εγγραφου και οχι προσωπικος αριθμος οπως ο αμκα αυτο το επετρεψαν στους χριστιανους και στην αμερικη και στη ρωσια που αντεδρασαν με τον αμκα ο οποιος ειναι παγκοσμιος αριθμος ... σφραγισατε ολα τα τροφιμα με το 666 μας δινετε καρτες με 666 σφραγιζετε τα ζωα με το 666 τωρα θελετε να σφραγισετε και τους ανθρωπους φτανει πια ... η ελλαδα ειναι ορθοδοξια οχι μασονια ουτε παγκοσμιοποιηση κυριε πρωθυπουργε που ζητατε παγκομια διακυβερνηση 

Κ.Ν
ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΟΓΩ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΦΤΗΣΤΙΚΟΥ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.

Κ.Γ
ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. 

Μ.Α
Η καρτα του πολιτη ειναι η αρχη του τελους.Ειναι ενα πειραματικο σταδιο πριν το χαραγμα.Πρεπει λοιπον απο τωρα να αρνηθουμε. 

Δ.Ε
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΟΥ ΦΙΛΗΜΑ ΣΟΙ ΔΩΣΩ ΚΑΘΑΠΕΡ Ο ΙΟΥΔΑΣ. 

Μ.Ζ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ

Π.Ε
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΚΛΠ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Π.Β
Αρνούμαι να λάβω την κάρτα του πολίτη καθώς αυτό αντιτίθεται στην Ορθόδοξη Συνείδηση και πίστη μου! 

Α.Ν
ο προδρομος του χαραγματος ευχομαι να το αποφύγουμε.

Ζ.Ν
Υπαρχει Κεφαλη της Ορθοδοξου Ελληνικης Εκκλησιας??? Νομιζω οτι ο Μακαριστος Χριστοδουλος μας λειπει "παρα πολυ" σ'αυτους τους δυσκολους καιρους .Τι αλλο πρεπει να κανει η Πολιτικη εναντιον του Λαου για να κινηθουν οι σημερινοι Ιεραρχες???? Ποσο διαφορετικοι ηταν αυτοι που ματωσαν επι 500 χρονια Τουρκοκρατιας για τον Ελληνισμο που σημερα καποιοι τον ξεπουλησαν στους Σιωνιστες.....

Π.Α
Αρνούμαι να ενταχθώ στα σχέδια των διαβόλων πάσης φύσεως. Απαιτώ να μείνω όπως εγώ έχω επιλέξει. Θέλω να είμαι παιδί του Θεού και του Χριστού.

Χ.Ι
αισθάνομαι, πως ήδη ο αριθμος ταυτοτητας, ο ΑΦΜ και ο αριθμος κοινωνικής ασφάλισης μας καλύπτει και με το παραπάνω. γιατι άλλο ένα νουμερο λοιπον; θεωρητικά, θα πρέπει να αποφεύγουμε την γραφειοκρατία. 

Μ.Β
Καλή επιτυχία. Η έν εξελίξει ηλεκτρονική τυραννία σαφέστατα στην Ελλάδα,προχωρεί σχεδιασμένα με ταχύτητα και εκβιαστικά σε πολλά επίπεδα από πολλά χρόνια. Ο Κύριος να μας βοηθήσει. 

Κ.Κ
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ 


V.G
mono ws eleytheros kai skeptomenos anthropos.kamia sxesh me thn ekklhsia.

Β.Σ
Ολοι οι χριστιανοί Ορθόδοξοι κλήρος και πιστοί , νέου και πατρίου να είμαστε ενωμένοι στον αγώνα κατά των αντιχρίστων δυνάμεων,που είναι αγώνας πίστεως. Εγωισμοί ,συμφέροντα , δεν έχουνε χώρο σε αυτό τον αγώνα, αν θέλουμε πραγματικά να υπάρχει ευλογία από τον Θεό έτσι ώστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Η πραγματική εκκλησία του Χριστού δεν είναι ποτέ δυνατόν να οδηγήσει το ποιμνιο της στον αντίχριστο. Έτσι θα ξεκαθαρίσει σιγά σιγά το τοπίο , για το ποιοί υπηρετούν πραγματικά τον Χριστό και ποιοί τον διάβολο. με εκτίμηση Β Σ

Γ.Π
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η "ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ". ΝΑΙ ΕΡΧΟΥ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΩ, ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΒΑΤΑΤΖΗ. 

I.E
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η "ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ". ΝΑΙ ΕΡΧΟΥ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΩ, ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΒΑΤΑΤΖΗ. 

Κ.Σ
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΩ. 

Κ.Γ
O φασισμος τους δεν θα περασει . 

Ρ.Π
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΟ ΒΑΦΤΙΣΜΑ ΜΟΥ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ. 

Κ.Α
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ............

Π.Π
ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ 1 ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ. 

Κ.Β
Αν και αμφιβάλλω για την καθαρότητα της σκέψης της εξουσίας στην εκκλησία μας, εύχομαι να διαψευσθώ. Δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχει αντίδρασις, αλλά και σωστή ενημέρωσις στον κόσμο για τα επερχόμενα που ήδη πήραμε μικράν πικράν γεύσην.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και την συμμετοχή σας.Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα αφήσουμε  αυτή την προσπαθεια να πάει χαμένη.
Με τιμή
Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις