ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Όλοι οι κατάλογοι με όσους έχουν υπογράψει μέχρι σήμερα στην Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης (ΠΡ.Α.Ο.Σ)

Τώρα και σε αλφαβητική σειρά.

ΜΕΧΡΙ  ΤΙΣ 
17 /02/ 2011 
ΕΙΧΑΝ  ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ
45.186  ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ
Προσοχή! 
Ο κεντρικός κατάλογος απο τον οποίο παίρνουμε  τα ονόματα και τα δημοσιεύουμε  στο παρόν  ιστολόγιο  περιέχει πολύ περισσότερα ονόματα, ενώ η ομάδα μας εργάζεται  πυρετωδώς να  προσθέτει  στον  κεντρικό  κατάλογο  χιλιάδες  υπογραφές που λαμβάνουμε  καθημερινως σε έντυπη μορφή.
Οι κατάλογοι  που θα δείτε απο εδώ και στο εξής δεν θα περιέχουν ούτε μια διπλοεγγραφή  ακόμα και αν το διπλοεγγεγραμμένο  όνομα  έχει υποβληθεί σε  μακρυνά μεταξύ τους διαστήματα .
Άλλη μια σημαντική καινοτομία είναι ότι  τα ονόματα πλέον βρίσκονται  κατ΄αλφαβητική σειρά  πράγμα που καθιστά εύκολώτερη την αναζήτηση  στους καταλόγους.
Συγχωρέστε  μας τις  όποιες καθυστερήσεις, αλλά αυτή ειδικά η δουλειά για λόγους  ασφαλείας  γίνεται απο λίγους και  όχι αυτοματοποιημένα.
Σας παρακαλούμε  αν έχετε  υπογράψει μια φορά  μέσω  διαδικτύου  μην υποβάλλετε μετά απο λίγο καιρό   πάλι την υπογραφή σας  επειδή δεν είδατε  αναρτημένο  στους δημοσιοποιημένους  καταλόγους το όνομά σας. 
Το όνομά σας  ακόμακαι αν δεν το βλέπετε αναρτημένο στους  καταλόγους  έχει ήδη  αποθηκευτεί  στον κεντρικό κατάλογο,  ο οποίος δεν είναι ορατός παρά μόνο σε λίγους διαχειριστές.
Η συμπλήρωση, επεξεργασία  (αφαίρεση διπλοεγγραφών , ύβρεων κλπ)  και μεταφορά των ονομάτων απο τον κεντρικό κατάλογο στο ιστολόγιο του "Ορθόδοξου Παρατηρητηρίου" είναι  επίπονη και  απαιτεί πολύ χρόνο .
Οι συνεργάτες  μας που ασχολούνται με αυτή την δουλειά αποφασίσαμε  να είναι λίγοι  και φυσικά απολύτως έμπιστοι  ώστε να διασφαλίζεται  το αδιάβλητο της διαδικασίας.
Τους ευχαριστούμε  θερμώς για τις ατέλειωτες ώρες που έχουν αφιερώσει και διαρκώς αφιερώνουν  σε αυτήν  την προσπάθεια .

Αν θέλετε  να εκτυπώσετε και να μοιράσετε την έντυπη μορφή  φόρμας υπογραφών   πατείστε  ΕΔΩ




Τους  καταλόγους   όλων όσων έχουν υπογράψει μέχρι αυτήν την στιγμή μπορείτε να τους δείτε    εδώ

Σχόλια

  1. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ, ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΚΑ ΧΑΝΕΤΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για τις συστάσεις σας.
    Αν προσέξετε στην αρχή της ανάρτησης που αφορά στην δημοσίευση του καταλόγου με όσους έχους υπογράψει μέχρι σήμερα (εδώ ) , έχουμε προσθέσει μια σημείωση που αναφέρεται σε αυτό το πρόβλημα.
    Όπως αντιλαμβάνεστε στην διάρκεια αυτού του αγώνα θα υπάρξουν αναπόφευκτα μερικά λάθη και παραλείψεις που σε καμία περίπτωση δεν είναι σκόπιμες ούτε και θα μείνουν χωρίς διόρθωση.
    Αυτό που ζητούμε είναι να δείξετε λίγη κατανόηση και υπομονή έως ότου ολοκληρωθούν οι μη αυτοματοποιημένοι έλεγχοι στην βάση δεδομένων που υπάρχουν οι υπογραφές.Αντιλαμβάνεσθε ότι εφ΄όσον μεταφέρονται με αντιγραφή ή δακτυλογράφηση στην δημοσιοποιημένη τους μορφή ,κάποια εκ παραδρομής διπλοεγγραφή θα ξεφύγει.
    Αυτό που έχει σημασία είναι ότι στο τέλος αυτής της προσπάθειας οι κατάλογοι που θα έχουν έλεγχθεί ΑΠΟΛΥΤΩΣ για λαθη και διπλοεγγραφές (είναι μερικοί που απο λάθος χειρισμούς στέλνουν δύο φορές την υπογραφή τους απο το διαδίκτυο) θα είναι ακριβείς και μη αμφισβητήσιμοι.
    Φυσικά ο τελικός συνολικός κατάλογος θα δημοσιοποιηθεί και τότε ο κάθε ένας θα έχει τη δυνατότητα και το δικαίωμα να μας περάσει απο κάθε είδους "κόσκινο".
    Το κύρος και η αξιοπιστία, κατά την ταπεινή μας γνώμη, θα πρέπει να κριθούν κυρίως απο τις δημοσιοποιημένες απόψεις μας και απο τη διάθεσή μας να βοηθήσουμε έστω και με "προχειρότητα" -όπως λέτε- τους συμπολίτες μας να εκφράσουν επιτέλους με δημόσιο και αποτελεσματικό τρόπο τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις τους.
    Αυτό που επίσης πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι αυτός ο αγώνας δεν πρόκειται να πάει χαμένος διότι δεν έχουμε καμία πολύτως διάθεση να "καταθέσουμε τα όπλα".
    Όταν με την βοήθεια του Θεού φτάσουμε στο τέλος αυτής της προσπάθειας ,οι "φωνές" όσων θα έχουν υπογράψει δεν θα κλειστούν σε ένα συρτάρι για να ξεχαστούν,όπως συνέβη στο παρελθόν με άλλες πρωτοβουλίες,αλλά θα γίνουν το "όπλο" με το οποίο ως "Αντιρρησίες Ορθόδοξης Συνείδησης" θα διεκδικήσουμε τα πολιτικά και θρησκευτικά μας δικαιώματα απο κάθε αρχή και εξουσία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tha eprepe na katagrafoun me alfavitikh seira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας
    επιτρεψατε μου να σας πω ότι για ένα τοσο σοβαρο θέμα θα έπρεπε η συλλογη των υπογραφων να γίνεται πιο υπεύθυνακαι σοβαρα. Κυρίως οι υπογραφές θα έπρεπε να υπάρχουν σε χαρτί διότι μέσω του διαδικτύου μπορεί ο καθένας να υπογράψει ψευδώς, ακόμα και για να προβοκατάρει την προσπάθεια, θα μπορούσε να αρνηθεί σε δεδομένη στιγμή την υπογραφή του καί άλλα τέτοια φαινόμενα. Εξάλλου στο υπουργείο δεν μπορεί κανείς να στείλει μια λίστα ηλεκτρονικών υπογραφών διοτι κάτι τέτοιο μόνο γέλια θα προκαλούσε. Καλή η δημοσίευση των ήδη υπογραψάντων, στο χαρτί όμως, ώστε να τρέμουν οι αρμόδοι και να παρακινούνται και άλλοι όχι όμως μόνο αυτό. Επίσης θα έπρεπε να ανάφερεται και το πατρώνυμο ενω για τους ιερείς και η θέση που υπηρετούν. Τέλος νομίζω ότι ναι μεν ένας γονιός μπορεί να υπογράφει εκ μέρους των ανηλίκων τέκνων του, που τα αφορά άμεσα το θέμα, όμως είναι γελοίο να αναφέρονται ότι υπέγραψαν δίχρονα και τρίχρονα παιδιά. Βλέπετε στον χώρο της Εκκλησίας λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε. Ίσως θα ήταν συνεπέστερο να υπογράφει ο γονιός με τή σημείωση "πατέρας ή μητέρα 3ων ανηλίκων τέκνων". Πιστέψτε με ότι τέτοια θέματα χρειάζονται διάκριση, υπευθυνότητα, σοβαρότητα, συνέπεια και όχι εντυπωσιακες ενέργειες που δηλώνουν αγώνα για τον αγώνα. Συγχωρέστε μου την παρέμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους,υπάρχουν κάποιοι άξιοι Ιερείς που ενδιαφέρονται πραγματικά για την αλήθεια και την σωτηρία μας.

    Ο Θεός να σας δίνει δύναμη με τις πρεσβείες της Θεοτόκου και πάντων των αγίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ μας ανώνυμε φίλε,αποφασίσαμε ότι για να εκδηλώσουμε την αντίρρησή μας μας αρκεί η συλλογή υπογραφών μέσω της δήλωσης του ονοματεπώνυμου και του επαγγέλματος του υπογράφοντος.Τόσον καιρό μιλάμε για σεβασμό στο ανθρώπινο πρόσωπο και αντιτιθέμεθα στο ηλεκτρονικό φακέλωμα και την συγκέντρωση στοιχείων του πολίτη σε μία βάση δεδομένων και θα κάναμε και εμείς το ίδιο;Θεωρούμε λοιπόν ότι αυτοί που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία μας είναι όλοι όσοι αύριο θα αρνηθούν να παραλάβουν την "Κάρτα του Πολίτη" και μέσα σε αυτούς είναι φυσικά και μαθητές.Αν τους εφήβους που έχουν το θάρρος να ομολογήσουν την πίστη τους και να αγωνιστούν για αυτήν,επιθυμείτε να τους εξαιρέσουμε απο αυτή την συλλογή υπογραφών γιατί δεν λέτε και στην κυβέρνηση να τους εξαιρέσει απο την υποχρέωση να προσέλθουν σε αυτό το άθλιο ηλεκτρονικό φακέλωμα;
    Αν απο την άλλη θεωρήσουμε ως ατελή την δεδηλωμένη τους ομολογιακή στάση ,τότε γιατί να μην θεωρήσουμε ως "ανώριμη" την απόφαση τόσων ανήλικων Αγίων Μαρτύρων και Ομολογητών της Εκκλησίας μας;
    Αν μέσα στα ονόματα που διαβάσατε μπορείτε να μας υποδείξετε και αποδείξετε ποιά αφορούν δίχρονα και τρίχρονα παιδιά τότε να το κάνετε αμέσως και εμείς, εφ΄όσον ικανοποιηθούμε απο τις αποδεδειγμένες καταγγελίες σας,θα τα σβήσουμε απο τον κατάλογο.Αν δεν το πράξετε τότε δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχτούμε τα συγχαρητήριά σας.
    Και επειδή όπως υπαινικτικά λέτε "λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε" ,θεωρούμε ότι αυτοί που συμμετείχαν μέχρι στιγμής σε αυτήν την πρωτοβουλία είναι και σοβαροί και ώριμοι και έντιμοι και δεν χρησιμοποιούν το όνομα του τρίχονου ή δίχρονου παιδιού τους.
    Με τιμή
    "Ο.Π"
    ΥΓ:Σας πληροφορούμε πρώτοι εμείς (διότι σύντομα θα το μάθετε και απο άλλους) ότι ήδη έχουν τυπωθεί και διανέμονται τα πρώτα 40.000 έντυπα συλλογής υπογραφών (και όπου νάναι θα τυπωθούν άλλα τόσα) στα οποία αναγράφεται ταχυδρομική θυρίδα στην οποία όποιοι θέλουν μπορούν να αποστέλλουν την χειρόγραφη δεδηλωμένη άρνηση παραλαβής της "Κάρτας του Πολίτη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευλογείτε! Παρατηρώ ότι δε γίνεται αυτόματη δημοσίευση των υπογραφών. Έχουν υπογράψει οι δικοί μου άνθρωποι καθώς επίσης και εγώ, και δεν βλέπω τα ονόματά μας στον αντίστοιχο πίνακα. Υπάρχει θέμα καθυστέρησης στη δημοσίευση ή έχουμε κάνει κάποιο λάθος εμείς κατά την εγγραφή?
    Η χάρη Της Παναγιάς να μας σκεπάζει πάντα.
    Αναστασία Μπότου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατ αρχην με εξέπληξε πραγματικα η εριστική σας διάθεση η οποία είναι παντελώς αδικαιολόγητη. Δυστυχώς διαπιστώνω ότι έχετε, κατα τό κοινως λεγόμενο, σηκωμένα τα μανίκια σας για καβγά και δεν μπορώ να καταλβω το γιατί. Θα σας παρακαλούσα θερμά, αν δέχεστε παρακλήσεις, να σκεφτείτε το τί προκάλεσε την οργή σας στο σχόλιο μου. Δείχνετε, και πάλι ακατανόητα, φόβο με τη στάση σας αυτή. Και επειδή αρχή όλων των κακών είναι οι λογισμοί και εσείς δυστυχώς έχετε πέσει θύματα της καχυποψίας σας σας δηλώνω όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται, αν και αμφιβάλω για το πόσο είστε ανοιχτοι στο να βλέπετε και να ακούτε ή ο διάβολος σας πλανά με λογισμούς, ότι το σχολιο μου ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ, τον υπαινιγμο τον είδατε εσείς τυφλωμένοι απο λογισμους και αδυνατώντας να δείτε τα πράγματα απλά. Εκείνο που είπα είναι πτο στον χώρο της Εκκλησίας λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε διοτι δεν είμαστε παρά μια μεγάλη οικογένεια.
    Με εξέπληξε επίσης η σιγουριά με την οποία υπερασπίζεστε όλους όσοι έχουν υπογράψει δείγμα επίσης της φοβίας σας. Πραγματικά τους γνωρίζετε όλους αυτούς; Γιατι λοιπόν θεωρήσατε υπαινιγμο το οτι όλοι γνωριζόμαστε. Και πρέπει να ξέρετε ότι κινδυνέυετε να εκτεθείτε και οι ίδιοι αλλά και να εκθέσετε όλοις όσοι έχουν με ταπείνωση υπογράψει με την προχειρότητά σας και την επιθετικότητά σας. Σας λέω λοιπόν ότι ως Μαρουσιώτης γνωρίζω πολύ καλά, καλύτερα απο εσάς απο ότι φαίνεται, ότι μεταξύ των ονομάτων συμπεριλαμβάνεται ο εφημέριος Ιερέας εκκλησίας της περιοχής μας ο οποίος έχει υπογράψει μαζί με τα 4 παιδιά εκ των οποίων ίσως και κανένα δεν είναι μαθητής ενω το μικρότερο είναι ακόμα της αγκαλιάς. Βρέστε το νεσείς που τους γνωρίζετε όλους.
    Πραγματικά έκανα ένα σχόλιο προσπαθώντας να βοηθήσω την ωραία προσπάθεια όμως διαπιστώνω ότι τον αγώνα αυτόν τον έχετε ιδιοοιηθεί. Ξέρετε όταν μπαίνει η ιδιοτέλεια, όταν ξεκινάτε έναν αγώνα απλώς για να φανείτε τότε δεν είναι ευλογημένος και μου θυμίζεται τον αγώνα του Χριστοδούλου. Θερμή παράκληση να αναθεβρήσετε κάποια πράγματα. Ας έχουμε κάποτε λίγη υπευθυνότητα οι άνθρωποι που εκκλησιαζόμαστε. Ας έχουμε κάποτε καλό λογισμό.
    Ζητώ συγνώμη για την πολυλογία και για τα όχι και τόσο ευχάριστα λόγια είμαι όμως πεπεισμένος ότι αν έχετε αγνά πράγματι κριτήρια θα δεχθείτε αυτό το δεύτερο σχόλιο και θα ωφεληθείτε.
    Υ.Γ: Θα μπορούσα να δεχθώ ως επιχείρημα και για τα δίχρονα παιδιά το παράδειγμα των αγίων όμως καταλαβαίνετε ότι όπως εσείς θέσατε το θέμα δεν μπορώ πλέον. Οφείλετε να ελέγχετε τις υπογραφές. Αλλωστέ γιατι δεν δηλώνουμε δίχρονο παιδί αλλά "μαθητής -τρια" μήπως και το ψέμα είναι αποδεκτό και μάλιστα απο τα χερια Ιερέως; Μήπως και οι άγιοι παιδομάρτυρες εκτός απο την ομολογία δήλωναν και ψέμματα για την ηλικία τους; Αντι να "αρπάζεστε" δεχθείτε με ταπείνωση υποδείξεις απο τις οποίες δεν κινδινεύετε. ελπίζω να μην διαγράψετε το μήνυμα διοτι περιμένω μια σοβαρή απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή φίλη μας Αναστασία ,όπως έχουμε γράψει δυστυχώς δεν γίνεται αυτόματα η δημοσίευση των μέχρι στιγμής υπογραψάντων.Σε τακτά χρονικά διαστήματα ανανεώνουμε με χειροποίητο τρόπο τον προς δημοσίευση κατάλογο.
    Προσοχή! Αυτό αφορά τον κατάλογο που δημοσιεύεται και όχι τον συγκεντρωτικό πίνακα με τους υπογράφοντες ,εκεί καταχωρούνται αυτομάτως.
    Με τιμη "Ο.Π"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΑΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ , ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ??? Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΤΙ ΠΤΑΙΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΖΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΩ.ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΧΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(ΔΗΛΑΔΗ ΖΩΑ....ΣΥΓΝΩΜΗ....ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ....ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ.ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ.ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ.ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΧΤΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΠΑΙΔΙΑ ...ΠΡΟΣΟΧΗ ....ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ....ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ.ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΩΙΣΤΗΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΝΑΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΑΞΙΩΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ???? ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΩΝ ΚΑΡΤΑ ΑΜΚΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΩΝ ΚΑΡΤΑ ΑΜΚΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΥΣΙΤΙΩΝ .... ΚΛΠ, ΚΟΚ, ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ''ΑΧ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ???''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. HΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Π. ΣΑΡΑΝΤΗ 12-07-2010. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν ο αδελφός σας είχε υπογράψει χειρόγραφα στην ομιλία του π. Σαράντη και δεν φαίνεται το όνομά του σας παρακαλούμε στείλτε στο e-mail του "Ο.Π" (antikarta@gmail.com) το όνομά του να ελέγξουμε το τυχόν λάθος καινα είστε βέβαιοι ότι θα το διορθώσουμε.
    Με τιμη
    Ο.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μονο τοσοι Ιερείς;

    Τους Ιερείς τους έχετε προσθέσει πάνω πάνω; Μου φαίνονται ΛΙΓΟΙ μονο μια χούφτα; επρεπε να υπάρχουν μερικές ΔΕΚΑΔΕΣ...τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βιάζεστε αγαπητέ μας αδελφέ ,βιάζεστε .
    1ον) Απο εδώ που είμαστε δεν εχουμε δυστυχώς προς το παρόν τη δυνατότητα να ανεβάσουμε τον ανανεωμένο μέχρι αυτή την στιγμή κατάλογο με τα ονοματεπώνυμα των 2050 που έχουν υπογραψει μέχρι στιγμής (σε δυο ημέρες ελπίζουμε ότι θα τον δημοσιεύσουμε).
    2ον) Αν και το επιθυμούμε δεν έχουμε καταφέρει να βάλουμε πρώτα τους όλους τους Ιερείς και Μοναχούς που έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής
    3ον) Αν κάνετε τον κόπο και διαβάσετε ολόκληρη την κατάσταση με τα προχείρως δημοσιευμένα ονοματεπώνυμα θα δείτε ότι δεν είναι μόνο "μια χούφτα" οι Ιερείς και οι Μοναχοί που έχουν υπογράψει αλλά πολλές μα πάρα πολλές "χούφτες".
    4ον)Δεν έχει καταχωρηθεί ακόμα το πλήθος των χειρογράφων υπογραφών που λαμβάνουμε είτε ταχυδρομικά είτε μέσω εκείνων που διένειμαν τα 40.000 αντίτυπα με την φόρμα υπογραφής.
    Κάνετε λίγο υπομονή και σε λίγες ημέρες όταν θα συγκεντρωθούμε όλοι, θα παρουσιάσουμε την πραγματική ελπιδοφόρα εικόνα αυτής της πρωτοβουλίας.Αυτό που μπορούμε να σας πούμε ότι Δόξα τω Θεώ πάμε πολύ καλά.
    Με τιμή
    Ο.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ!!!!! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφορηστε τους!!!!!!
    Καταραστητε τους!!!!
    Η Εκκλησία τοσους αιωνες εχει αποδειξει οτι εχει τεράστια δυναμη και χωρις την δυναμη του λαου,δειτε βατοπαιδιο και αλλες κλοπες που εχουν γινει κατα καιρους,παραδειγματα θα βρειτε και εκτος Ελλαδας!!!!Πάντα στο πλευρό τον αγωνιστων της Ελευθεριας!!!ο Θεος μαζι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. για σας θα παρακαλουσα αν ειναι δυνατο να αφηνετε ολα τα σχολια ωστε με links κλπ να υπαρχει περισσοτερη πληροφοριση στον κοσμο ακομα και ανταλλαγη αποψεων αν φυσικα ειναι δυνατον αυτο τεχνικα
    Β.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται παρά μόνο μέσω ειδικής χωριστής ανάρτησης.
    Κατά καιρούς όπως θα έχετε παρατηρήσει συλλέγουμε μερικά σχόλια και τα δημοσιεύουμε,ωστόσο αυτό γίνεται περισσότερο για να παρουσιασθούν ενδεικτικά κάποιες απόψεις παρά για να προκληθεί διαδικτυακή συζήτηση (forum) πράγμα που ποτέ δεν αποτελούσε στόχο αυτού του ιστολογίου.
    Φυσικά πάντα είναι ανοικτό το e-mail μας σε απόψεις και σχόλια τα οποία αν το επιτρέπουν οι εκάστοτε συντακτικές συνθήκες και δυνατότητες θα δημοσιεύονται ως χωριστή ανάρτηση (υπο την προϋπόθεση βεβαίως ότι εκπληρούν τους όρους ευγένειας και ύφους που έχουμε θέσει)
    Με τιμή
    Ο.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με μεγάλη μου χαρά βλέπω πως συνεχίζεται ο αγώνας μας. Η Παναγία να σκεπάσει την προσπάθειά μας, κι όλοι οι Άγιοι Πατέρες να δεούνται υπέρ των ψυχών ημών και "ον έκαστος κατά διάνοιαν έχει" προκειμένου να σωθούμε από τα αλλότρια σχέδια. Με τις ευχές των πνευματικών μας πατέρων και γερόντων και από το Άγιο Όρος να μην ταραχθεί η καρδιά μας και με το έλεος του Τριαδικού μας Θεού ας πορευτούμε αυτό τον χρόνο, διότι ήδη μπαίνει με διαφημίσεις σε έντυπα η Κάρτα του Πολίτη ως "διευκόλυνση" στην ζωή μας. Απορία ταπεινή: πειράζει εάν υπογράψουμε για όσους αγαπάμε και δεν θέλουμε να υποδουλωθούν σε αυτή την "αιώνια" δέσμευση; Επιτρέψατέ μου την φιλολογική διάθεση. Σας ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ μας φίλε σε ευχαρισατούμε που με τα λόγια σου μας δίνεις κουράγιο και δύναμη καιτονίζεις ορθώς ότι τίποτε απο όσα κάνουμε δεν θα παράξει οποιοδήποτε όφελος αν δεν στηρίζεται στην βοήθεια του Θεού και στις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και όλων των Αγίων της Εκκλησίας μας.
    Σχετικά με το εάν είναι σωστό να υπογράψεις εκ μέρους όσων αγαπάς, είμαστε κατηγορηματικά και απόλυτα αντίθετοι στην αντιπροσωπευτική υπογραφή χωρίς την σαφή εξουσιοδότηση και άδεια του αντιπροσωπούμενου.
    Η υπογραφή άρα και η δήλωση άρνησης παραλαβής οποιασδήποτε κάρτας είτε πολίτη είτε πελάτη είτε όπως άλλιώς την πούν ,πρέπει να είναι προϊόν συνειδητής και ώριμης απόφασης του υπογράφοντος ή του εξουσιοδοτούντος προς τούτο και όχι της επιθυμίας ένός άλλου προσώπου.Αλλιώς- άσχετα με το κίνητρο- γινόμαστε κατ΄ουσίαν σαν και εκείνους στην κυβέρνηση που θέλουν να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.
    Με τιμή
    "Ο.Π"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. συμφωνώ με τον παραπάνω αδελφό οπου εγραψε ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ???? ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΩΝ ΚΑΡΤΑ ΑΜΚΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΩΝ ΚΑΡΤΑ ΑΜΚΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΥΣΙΤΙΩΝ .... ΚΛΠ, ΚΟΚ, ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ''ΑΧ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ???''

    καθως και με τον αλλο οπου εγραψε για αφορεσμούς, τοσυ δύναμη εχει η εκκλησια μας και δεν την χρεισημοποιη στα εσχατα , αλλα επεισης εχω και μεγαλη αμφιβολία και για την σύνοδο και για τους ιερείς
    Γιαννης κισσαμος καστελι χανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ερώτηση: Αρνούμαι να παραλάβω την κάρτα του πολίτη αλλά αρνούμαι και οποιοδήποτε φακέλωμα. Η ερώτηση είναι η εξής: φακέλωμα δεν είναι και αυτό; Ένα φακέλωμα αυτών που αρνούνται να παραλάβουν την ΚτΠ. Με λίγα λόγια μήπως θα έπρεπε ο αγώνας να γίνει κυρίως με κανονικές υπογραφές και όχι στο διαδίκτυο; Η εκκλησία μπορεί να μαζέψει όσες υπογραφές θέλει, την προηγούμενη φορά είχε συγκεντρώσει 3 εκ. υπογραφών. Γιατί όχι και τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ευαγγελία Παπανικολάου, δασκάλα και θεολόγος24 Αυγούστου 2010 στις 4:30 μ.μ.

    Το δικό μου σχόλιο στις 22 Αυγούστου γιατί δεν το δημοσιεύσατε; Μήπως δεν το λάβατε ή μήπως γιατί εξέφραζα απόψεις αντίθετες τεκμηριωμένες θεολογικά; Θα ήθελα να μου απαντήσετε στη διεύθυνση evapapanikolau@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το να μπαίνει κάποιος με την θέλησή του και συνειδητά σε έναν κατάλογο που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί εναντίον κάθε είδους ηλεκτρονικού φακελώματος και σφραγίσματος, προφανώς δεν είναι "φακέλωμα".Άλλο η συλλογική προσπάθεια των πολιτών να εκφράσουν την αντίρρησή τους πιστοποιώντας την με την διαδικτυακή ή και χειρόγραφη (έντυπη έκδοση) υπογραφή τους και άλλο το φακέλωμα που επιχειρεί με πολλούς τρόπους η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
    Αν π.χ εκβιάζαμε συνειδήσεις προκειμένου να δηλώσουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ή τα υποκλέπταμε και τα συλλέγαμε σε μια βάση δεδομένων, τότε ίσως θα μπορούσατε να ισχυρισθείτε ότι χρησιμοποιούμε μεθόδους φακελώματος.Όμως όπως θα παρατηρήσατε, σκοπίμως δεν ζητούμε, παρά μόνο το ονοματεπώνυμο το επάγγελμα και προαιρετικά το e-mail του υπογράφοντος.
    Απο αυτά τα στοιχεία πέστε μας ποιό από όλα είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο που μπορεί να θεωρηθεί ως υλικό χρήσιμο για φακέλωμα;
    Η Εκκλησία της οποίας μέλη είμαστε ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ με την πρωτοβουλία της τότε Ιεράς Συνόδου και του μακαρίτη Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου πράγματι είχε συλλέξει 3.000.000 υπογραφές (μεταξύ αυτών και οι δικές μας).
    Ειλικρινώς εμείς - και πιστεύουμε όλοι όσοι έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής και όσοι θα υπογράψουν στο μέλλον- θα νοιώθαμε ευτυχείς αν βλέπαμε σήμερα μια αντίστοιχη πρωτοβουλία απο πλευράς της Ιεράς Συνόδου και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.Επειδή όμως, όπως και τότε με τον ΑΜΚΑ έτσι και σήμερα με την "Κάρτα του Πολίτη" ή την barcodικωποίηση των πολιτών ("Κάρτα συναλλαγών" ή "Κάρτα του πελάτη" ) είδαμε ότι δεν εκδηλώθηκε οποιαδήποτε πρόθεση για ανάπτυξη κάποιας κινήσεως εναντίον αυτού του ΥΠΑΡΚΤΟΥ κινδύνου, αποφασίσαμε να εκδηλώσουμε τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις μας μέσω αυτής της πρωτοβουλίας.Αυτό μόνο μπορούμε προς το παρόν να κάνουμε και αυτό κάνουμε.Φυσικά όταν θα ολοκληρωθεί η συλλογή των υπογραφών , τότε όπως το έχουμε δηλώσει, δεν θα μείνει αυτή προσπάθεια "στο συρτάρι". αλλά θα χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό μέσο και χρήσιμο "οπλο" σε κάθε νόμιμο και κανονικό αγώνα εναντίον αυτής της απαράδεκτης αφαίρεσης της ελευθερίας μας και του εκβιασμού των πιστών να προχωρήσουν σε (εκ των πραγμάτων) αποστασία .
    (περισσότερα στην σχετική ανάρτησή μας http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/08/blog-post_25.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητή κ. Παπανικολάου το σχόλιο στο οποίο αναφέρεστε δεν το λάβαμε και δεν υπάρχει ούτε και στην εισερχόμενη αλληλογραφία του ηλεκρονικού μας ταχυδρομείου.Δυστυχώς η Google δεν είναι η πρώτη φορά που μας εκθέτει με τις δικές της δυσλειτουργίες.Σας παρακαλούμε να το αποστείλετε πάλι και τότε θα μπορούμε να έχουμε την δυνατότητα να μιλήσουμε για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μπρaβο σας να συνεχισετε ετσι και με τη βοηθεια του θεου να σωσουμε τις ψηχες μας απ το θηριο και τη κολαση που θελουν ν μας πουλησουν τις ψηχες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ! ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ (ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ) ΤΟΥ ΣΤΥΛ: " ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΥΠΕΓΡΑΨΑ" ή "ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ" κ.α !!!
    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ;)
    ΛΙΓΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΟΙ! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.
    ΚΙ'ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητέ μας φίλε alex μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν υπογράψει 3.905 και ελπίζουμε μέχρι να ολοκληρωθεί(σε λίγους μήνες) η προσπάθειά μας, με την βοήθεια του Θεού και τις ευχές των Αγίων μας να έχουν υπογράψει όσο το δυνατόν περισσότεροι, ώστε όταν θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο τρόπο να προξενηθεί το ανάλογο ενδιαφέρον στούς διάφορους αποδέκτες.
    Με τιμή
    "Ο.Π"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ναι αλλα περιπου ποσει πρεπει κανα εκατομιριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συγχαρητήρια για την ομολογία σας και την απόφασή σας να ενεργήσετε ώστε να εκφραστεί η αγωνία του λαού μας. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να επισημάνω ότι για να είναι έγκυρη η οποιαδήποτε αναφορά στις Αρχές (όπως αυτή που κάνετε) πρέπει να περιέχει τα στοιχεία που προσδιορίζουν αυτόν που υποβάλλει την αναφορά, (δηλ. ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και δνση κατοικίας) και αν όχι για όλους, τουλάχιστον για έναν υπέύθυνο επικοινωνίας. Επίσης να έχει συγκεκριμένο αίτημα και συγκεκριμένο αποδέκτη.
    Καλή επιτυχία.
    Ε.Γ. Νομικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
    ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ!

    ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    KAΠΟΙΟΙ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΜΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ.
    Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ OMΩΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΕΓΚΥΡΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΣΩΣΤΑ;

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. agapite file 7.12 o kosmos den rwtaei apo enoxlisi logo uperifanias alla mipws apla den stalthike i ilektroniki tou upografi kai xreiazetai na ksanastalei.Den pisteuw oi filoi mas skeftikane auto to pragma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ego plasaro stis http://www.fyletikesmaxes.gr/ to site gia na ipograpsoun oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. θα ηθελα να προτεινω να οργανωθει μια εκθεση με εργα καλλιτεχνων που εχουν την καλη ανησυχια και ειναι αντιθετοι με την καρτα του πολιτη.Πιστευω οτι η ελευθερια που περιβαλλει τον σημερινο καλλιτεχνη ειναι μια ευκαιρια για να ακουστουν με εικαστικο τρόπο οι αντιρρησιες ορθοδοξης Συνειδησης.Κ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς το Ορθόδοξο Παρατηρητήριο : Θα μπορούσατε να μου πείτε, τι γίνεται με κάποιους οι οποίοι παρέλαβαν ήδη τον ΑΜΚΑ ; Υπάρχει πρόβλημα σε σχέση με την άρνηση παραλαβής της κάρτας πολίτη;
    Τι μπορεί να προκύψει εν γένει;
    ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητέ φίλε και εν Χριστώ αδελφέ μας Νικόλαε.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε σε δεσμεύει η ύπαρξη του ΑΜΚΑ ώστε να παραλάβεις (αν δεν το επιθυμείς) την "Κάρτα του Πολίτη".
    Απλώς ο ΑΜΚΑ είναι απαραίτητος στο σύστημα διότι μόνο μέσω ένός μοναδικού παγκοσμίως αριθμού μπορεί αυτό να αναγνωρίσει τον κάτοχο της κάρτας.Ο παγκόσμιος τύρρανος δεν θέλει οι κρατούμενοί του να έχουν ούτε όνομα, ούτε οποιαδήποτε σχέση με την παλιά τους ζωή,απλώςθα είναι οι νέοι αριθμοποιημένοι υπήκοοί του που θέλοντας και μη θα τον προσκυνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Παιδια σας παρακαλεσω να βαλετε τα ονοματα αλφαβητικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συνεχίστε την καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αγαπητή εν Χριστώ αδελφοί του Ορθοδόξου Παρατηρητηρίου, σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.
    Ο Θεός μαζί μας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. "Αγαπητοί" , αντι "αγαπητή".
    Συγγνώμη για το ορθογρ. λάθος.
    ¨Οχι ότι είναι μείζον θέμα , αλλά κάποιοι ίσως να πιάνονται από κάτι τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο αγαπητος, κυριος που κανει συνεχεια υποδειξεις με αγαθη και καλη προαιρεση, δεν λεω, ισως ειναι ετσι,
    γιατι δεν ξεκιναγε να κανει κατι αντιστοιχο, τοσο καιρο, αφου "γνωριζει" καλυτερα, τον τροπο,
    παρα περιμενε ποιος θα βγαλει πρωτος το φιδι απο την τρυπα, για να αρχισει κατα την κλασσικη συνηθεια των Ελληνων, τις εξυπναδες και τις ανωθεν υποδειξεις;

    Σοφια ορθοι, η.. σοφια, του καναπε;

    Αυτα ειναι τα χαλια μας, τα πνευματικα, να κανουμε τον δασκαλο, τσαμπα και ανετα, και να ζηταμε και απο πανω, απο τους αλλους που αγωνιζονται, στην πραξη, να εχουν και να δειχνουν.. ταπεινωση.

    Τι λετε;

    Γιατι το ενα, γιατι το αλλο, ετσι το ενα,
    ετσι το αλλο..

    Εξω ενα ξερω. Οτι οσοι υποδεικνυουν, αφ΄υψηλου,
    τοσο καιρο κοιμοντουσαν απο το αλλο πλευρο,
    και τωρα ξυπνησανε, και εγιναν βασιλικοτεροι του βασιλεως.

    Οσο για την κυρια με τα αντιθετα "θεολογικα", επιχειρηματα, ε, εκει πια!
    Βαλτε τα μονο και μονο για να ακουσουμε και την "θεολογια" του τσιπαρισματος και του μετεπειτα χαραγματος.

    Μαλλον υπαρχει και αυτη. Ολοι γιναμε θεολογοι τωρα.

    Τοσο καιρο που ειχαν καθηκον να ξυπνησουν τον κοσμο, δεν θυμοντουσαν οτι ειναι θεολογοι,
    τωρα τους επιασε ο πονος, και μαλιστα για να..
    αντικρουσουν, τον υπερ παντων αγωνα που ξεκινα.

    Καλα κρασια!

    Και εαν αυτοι ειναι θεολογοι, τοτε..

    Ο αγιος Γρηγοριος ο θεολογος,
    ο Ευαγγελιστης Ιωαννης ο θεολογος,
    και ο αγιος Συμεων ο Νεος θεολογος,
    δηλαδη τι ηταν;

    Φαιδρα πραγματα, που ομως προκαλουν θλιψη.

    Ας μεινω εδω. Θα μου τα ψαλλουν, αλλα δεν πειραζει,
    η αληθεια ποναει, και εμας που την λεμε, και καποιους που προσπαθουν να την κρυψουν,
    αγνωστο με ποια κινητρα.

    Με εκτιμηση,

    ενας καθυστερημενος, τοσο στα σχολια,
    οσο και διανοητικα, χωρις αμφιβολια,
    ταχα μου, πιστος,
    που εχει υπογραψει ηδη την αρνηση,
    και ας ηταν "προχειρη" προσπαθεια για καποιους.

    Λετε κυριοι, που τα ξερετε ολα,
    να πιαστηκα "κοροϊδο"; Να'στε καλα.

    Χαιρετε εν Κυριω.

    Υ.Γ. Συνεχιστε αγαπητοι, μην πτοεισθε,
    εχετε να ακουσετε πολλα ακομα,
    απο εχθρους, αλλα και απο "φιλους"..

    Ο νοων νοειτω.

    Καλη δυναμη, καλη υπομονη σε ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. θα ρθει η ωρα ευτυχως που θα πεσει ολο αυτο το συστημα. συμπεριλαμβανομενης ολοκληρης της ηλεκτρικης τεχνολογιας... αν και σπουδαζω μηχανικος ανυπομονω να γινει αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. εγω που εχω προβλημα υγειας,τι συνεπειες θα εχω αν δε παρω τη καρτα του πολιτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. υπαρχει καποια διαδικασια με την οποια αρνοθμαι την καρτα του πολιτη δεδομενου οτι ηδη υπαρχει ΑΜΚΑ ΑΦΜ κτλ στοιχεια μου καταχωρημενα
    Φανταζομαι οτι θα πρεπει να προετοιμαστουμε για την καταιγιδα που ερχεται αφου εγω ειμαι ανεργη ο συζυγος δημοσιος υπαλληλος και με δυο μωρα θα μεινουμε χωρις εισοδημα
    Υπαρχει καποιος που μπορει να δωσει συμβουλες για τις δυσκολες μερες που ερχονται πραγματικα το εχουμε αναγκη
    Θα σας παρακαλουσα να μου απαντησετε ευχαριστω
    Γ.Κατρακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αγαπητή κ. Κατράκη.
    Υπάρχει κάποιος που όχι μόνο μπορεί να μας συμβουλέυσει αλλά και να μας στηρίξει σε αυτή τη δοκιμάσία που αν είναιθέλημα Θεού μπορεί να περάσουμε.
    Το όνομά του είναι Γέρων Παϊσιος ο Αγιορείτης καιαν τον παρακαλέσετε όχι μόνο θα σας συμβουλευσει αλλά και θα σας βοηθήσει σε κάθε δυσκολία.
    'Ελεγε λοιπόν ο Γέροντας Παϊσιος:
    "Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά. Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώση ο Χριστός μια ευκαιρία, για να σωθή το πλάσμα Του, θα αφήση το πλάσμα του ο Χριστός; Θα παρουσιασθή στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώση από τα χέρια του Αντίχριστου. Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθη μια πνευματική γαλήνη σε όλην την οικουμένη για πολλά χρόνια."
    Με τιμή
    "Ο.Π"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εάν η κυβέρνηση δεν υπαναχωρήσει στο ζήτημα της κάρτας πολίτη, τουλάχιστον να ασκηθεί πίεση από την ιεραρχία της εκκλησίας ώστε να μας δεχθούν σαν αντιρρησίες συνείδησης , και να επιτρέψουν σε όσους το επιθυμούν να χρησιμοποιούν την παλιά αστυνομική τους ταυτότητα όπως είπε και ο Γέρων Παϊσιος
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτή είναι και η δική μας ευχή αγαπητέ κ. Αναστάσιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Σας συγχαίρω γιά την πρωτοβουλία σας να συλλέξετε υπογραφές για την κάρτα του πολίτη. Θα σας παρακαλούσα να χρησιμοποιηθούν αυτές με τόν πλέον δυνατόν τρόπο, ώστε κανένας ιεράρχης να μην μείνει απληροφόρητος. Καλό θα ήταν και κάθε γραφείο των "τύποις" κυβερνώντων, να παραλάβουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας. Όμως ο ευρύς κόσμος δεν γνωρίζει τήν σοβαρότητα της καταστάσεως. Μήπως θα πρέπει να προβείτε καί σε ανακοινώσεις στόν τύπο; π.χ(Ορθόδοξο Τύπο;) Ευα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αγαπητή φίλη Ευαγγελία.
    Σας ευχαριαστούμε ειλικρινά για τις συμβουλές, και σας ενημερώνουμε ότι όλα όσα αναφέρετε έχουν γίνει και διαρκώς ενημερώνουμε τους πάντες
    Με τιμή
    Ο.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. θα τους αφήσουμε;;;;

    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10/10/2010 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

    http://www.thermopilai.org/event/sugkentrose-enantia-sten-karta-tou-polite

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    χριστινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Epanalamvanw .
    Den vlepw KANENA EPISKOPO na ypografei !!!
    Xypniste tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί.
    Η αλήθεια είναι οτι είμαι τρομοκρατημένος, σκεπτόμενος τις συνέπειες του κόσμου που , αυτά που εμείς οι πιστοί θα κληθούμε να αντιμετοπίσουμε, αλλά όχι μόνο εμείς, αλλά και ο κόσμος ολόκληρος.
    Θέλουν να μας πάρουν το δώρο του Θεού. Να μας πάρουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.
    Ο κόσμος ανυποψίαστος, πέφτει στην παγίδα, της του του , χάνοντας το μέγιστο αγαθό της Ελευθερίας.
    Γίνεται υπίκοος των εξουσιαστκών δυνάμεων του σκότους, του άρχοντα του κόσμου τούτου.

    Μοιράζομαι μαζί σας αυτή τη δημοσίευση

    << Σε κοιτάζουν, σε παρακολουθούν, σε καταγράφουν, σε κατευθύνουν.

    Ξέρουν για σένα, όσα εσύ δεν ξέρεις για τον εαυτό σου.

    Το πότε και το τι έφαγες, Πότε και τι είδες. Που και πως ντύνεσαι. Τι βιβλίο και περιοδικό διάβασες.

    Σε ποιους και τι έγραψες.

    Με ποιους επικοινωνείς.

    Τι σου αρέσει.

    Ποια τα γούστα σου.

    Όλα για την υγεία σου.

    Που και πως δουλεύεις και ποια η απόδοση σου.

    Έχεις προοπτικές, ή καλύτερα να έχεις ή να μην έχεις προοπτικές.

    Που και πως ξοδεύεις αυτά που σε αφήνουν να έχεις αμοιβή του κόπου σου.

    Ποιοι είναι οι γνωστοί και ποιοι οι φίλοι σου.

    Ξέρουν το παρελθόν σου, ξέρουν και το μέλλον σου, που εσύ δεν ξέρεις.

    Το ξέρουν, γιατί σου το ετοιμάζουν.

    Αν κάτι δεν ξέρεις για σένα, αν κάτι ξέχασες, μη στεναχωριέσαι, είναι απλό. ..Ρώτα τους.

    'Όλα αυτά τα καλά, που έφτιαξαν για σένα, που παλεύεις να τα αποκτήσεις, που τα αποκτάς και τα χαίρεσαι, μην γελιέσαι, δεν είναι για σένα. Είναι γι αυτούς.

    Γιατί εσύ είσαι σκλάβος, δικός τους και αυτών που νομίζεις ότι απέκτησες.

    Σε παραπληροφορούν και σου κρύβουν άπειρα πράγματα. Γιατί δεν πρέπει να ξέρεις. Σε έδωσαν στην αποχαύνωση των μέσων. Δεν πρέπει να έχεις και πολύ χρόνο για να σκέπτεσαι. Σε έκαναν χειροκροτητή.

    Δεν είσαι μηχανή, ένα μικρό και ασήμαντο εξάρτημα ενός τμήματος της μηχανής είσαι.

    Δεν είσαι πρόσωπο -άτομο αν θες-είσαι μια λογιστική μονάδα.

    Ευδαιμονείς ; Ξεγελιέσαι. Υποφέρεις; Ναι, αφού αυτοί το θέλουν και στο επέλεξαν.

    Είσαι ένας αριθμός, παραγωγής. Είσαι μια χοάνη που πρέπει να καταναλώνει, αυτά που οι άλλοι αριθμοί και συ παράγεις. Είσαι ελλειμματικός του πολλαπλάσιου που δικαιούσαι.

    Της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας, του να ενεργείς σκεπτόμενος, του να δημιουργείς, της ποιότητας, του δικαιώματος να είσαι άνθρωπος, του να Υπάρχεις >>

    Από το www.ephphatha.webs.com
    Ευχαριστώ για την φυλοξενία.
    Ο Κύριος να σας δίνει σοφία και δύναμη να συνεχίσετε τον καλό αγώνα.
    Εύχεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Καλο ειναι να μην ασχολουμαστε τοσο με τα εργα του διαβολου.Ας ασχοληθουμε περισσοτερο με την σωτηρια της ψυχης μας.ισως να ηρθε και η σειρα της δικη μας μαρτυριας ενωπιον ΘΕΟΥ και ανθρωπου.ο ΘΕΟΣ μαζι μας.ευχομαι σε ολους τους χριστιανους καλον αγωνα και καλον παραδεισο.μακαριοι οσοι εχουν οδηγο τους τον κυριο μας τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ μαζι μας αδερφια μου.καλητερα με τους δυνατους παρα με τους ασημαντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πήγα στη ΔΕΗ για να ελέγξω το λογαριασμό κατανάλωσης του υπέργηρου παππού μου, και μου είπαν ότι αυτό δεν γίνεται, αλλά πρέπει να πάει ο ίδιος με την ταυτότητά του, διότι Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ και γι'αυτό απόρρητο!!
    Στην ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ όμως θα μου καταγράψουν όλα τα προσωπικά δεδομένα, και μάλιστα χωρίς να με ρωτήσουν και το ακόμη πιό τραγικό χωρίς να μπορώ να τα δω εγώ ο ίδιος και χωρίς να μπορώ να επέμβω στις καταγραφές.
    Αντιφάσεις εξόφθαλμες της Παγκοσμιοποίησης, επεμβάσεις στην προσωπικότητά μας εξοργιστικές, υποκρισία αποκρουστική και ειδεχθής.
    Στο μεταξύ ως οδοστρωτήρας η δικτατορία της Σέγκεν (που από καμιά δημοκρατική διαδικασία δεν προέκυψε) απειλεί να περάσει πάνω μας.
    Ωστόσο, έχει μεγάλη δύναμη ο λαός. Και Παντοκρατορία του λαού ο Θεός..
    Θ.Γ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Συμφωνώ με τον αδελφό filoumenos. Η ενασχόληση και μόνο με τέτοια έργα δίνει χαρά στον διάβολο και μεγαλώνει ένα ασήμαντο ζήτημα όταν άλλα χρήζουν άμεσης βοηθείας. Αποτελεί ένα παραστράτημα από τον δρόμο μας για την σωτηρία της ψυχής μας και την σωστή διαδρομή προς τον υπέρτατο προορισμό, τον Παράδεισο και την αγάπη για τον συνάνθρωπο.
    Μ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. τα ονοματα ψηφισαντων δεν μπορουν να μπον αλφαβητικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την φόρμα στο πεδίο που συμπληρώνεται το email όταν είναι της μορφής @aaa.com.gr.
    Και δεν μπορώ να λάβω το μύνημα σας για οριστικοποίήση της ψήφου.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Και αυτο φυλοι μου ειναι μονο η αρχη ερχονται και χιροτερα.τα τσιπ.εκαναν την ελλαδα ενα μεγαλο δοκημαστηριο.φτανη πια.να μην δεχτη κανενας.τι θα κανουν θα μας αφανησουν ολους? τουλαχιστον θα ειμασται με το κεφαλι ψιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μεγάλη χαρά και πανυγήρι όταν υπάρχει αγώνας για την άγια ορθοδοξία μας και την εθνική μας συνείδηση. πιστεύω πως ξεκινήσατε σωστά τον αγωνιστικό παλμό του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, αφού γιαυτά ζούμε και αναπνέουμε. Μπράβο σας αδέλφια και συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. υπογράψτε πρώτα για την άρση της βουλευτικης ασυλίας και τα άλλα θα έρθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ16 Δεκεμβρίου 2010 στις 3:21 μ.μ.

    Στον κοινό αγώνα για τη μη παραλαβή της κάρτας του πολίτη συμπαρασκεκόμαστε κι εμείς με υπογραφές όλων των μελών και φίλων του συλλόγου μας. Μήπως γνωρίζετε αν κάποιος ομιλητής ειδικός επί του θέματος μπορεί να μας μιλήσει στο Βόλο αν διοργανώσουμε κάποια ομιλία με δική μας πρωτοβουλία; Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος είναι αντίθετος καθώς και οι περισσότεροι κληρικοί και θεολόγοι. Εμείς παρ'όλα αυτά θέλουμε να ενημερωθεί ο κόσμος που έχει άγνοια και να ευαισθητοποιηθούν όλο και περισσότεροι άνθρωποι πριν είναι αργά. Καλή δύναμη στον αγώνα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Πρέπει να πώ ότι ο kantakouzinos δεν έχει σχέση καμία με τον ΚΑΝΤΑΚΟΥΖΗΝΟ, τον πρώην σχολιαστή στο Αποτείχιση και μετά καταγγέλοντα λάθη και παραπτώματα του κατόχου της Αποτείχισης, εδώ.

    ΚΑΝΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;;;;ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ....ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΙΕΡΩΜΕΝΟ,ΜΟΝΑΧΟ,ΓΕΡΟΝΤΑ,ΘΕΟΛΟΓΟ..ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ,ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΤΟΥΣ...ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ!

    ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΟΣ,
    ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καλόν Παράδεισο.....ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις