ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΓΚΟΛΠΙΟ" - http://www.egolpio.com/


 
Μια ορθόδοξη σελίδα το Αντιαιρετικό Εγκόλπιο, με πολύ μεγάλο αντιαιρετικό έργο, βάλλεται από τους ενοχλουμένους αιρετικούς.


Όταν πατάς στην σελίδα  http://www.egolpio.com/  σου βγάζει μια Προειδοποίηση, ότι :


«Προειδοποίηση- η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να προκαλέσει ζημία στον υπολογιστή σας!»


Αγνοήστε την προειδοποίηση αν δείτε ένα κόκκινο πίνακα που γράφει:

"  Η σελίδα έχει αναφερθεί ως κακόβουλη! "



Αυτή η ιστοσελίδα στο www.egolpio.com έχει αναφερθεί ως μια σελίδα κακόβουλων επιθέσεων και έχει φραγεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις ασφαλείας σας.

Οι ιστοσελίδες επιθέσεων προσπαθούν να εγκαταστήσουν προγράμματα στον υπολογιστή σας τα οποία υποκλέπτουν προσωπικές σας πληροφορίες, χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας για να επιτίθενται σε άλλους υπολογιστές και βλάπτουν το σύστημα σας.

Μερικές ιστοσελίδες εγκαθιστούν επίτηδες κακόβουλο λογισμικό, αλλά σε αρκετές αυτό γίνεται χωρίς την γνώση ή την συγκατάθεση των ιδιοκτητών τους.



Έχει επιλογές -> « Μακριά από εδώ», «Γιατί έχει γίνει φραγή αυτής της ιστοσελίδας;»Και κάτω δεξιά με μικρά γραμματάκια έχει .... «Αγνόηση αυτής της προειδοποίησης»
ΠΑΤΗΣΤΕ επάνω σε αυτό και όταν σας βάλει στην σελίδα πάνω δεξιά βγαίνει μια κόκινη μπάρα που έχει 2 επιλογές:1) «Να φύγω από εδω» 2) «Δεν είναι μια σελίδα κακόβουλων επιθέσεων»
Πατήστε πάνω στο 2) γιατί με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε την google εν είδη ψηφοφορίας ότι το περιεχόμενο της συγκεκριμένης σελίδας ΔΕΝ είναι κακόβουλο.



Είναι πολύ σημαντικό να το κάνουμε για να βοηθήσουμε μια Ορθόδοξη σελίδα η οποία βάλλεται και απειλήται να κλείσει από την ενόχληση που προκαλεί στους αιρετικούς.


Μεταδώστε το για να βοηθήσουμε την σελίδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις