Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

Και ο υπεύθυνος λογιστηρίου της Ι.Μ Κηφισίας στην τελετή μύησης νεοφωτίστων μασώνων

Στις  17/5/2013  είχαμε δημοσιεύσει  μια  ακόμα  φωτογραφία  απο  μασωνική τελετή μύησης νεοφωτίστων  στην οποία  παρίστατο  ο  μητροπολίτης   Βελεστίνου, ο  αρχιμανδρίτης Στάχυς Καψής και ένας ακόμα ιερέας  του οποίου  το όνομα  μέχρι εκείνη την στιγμή δεν γνωρίζαμε .
Και επειδή "ουδέν κρυπτόν  υπο τον ήλιον",μάθαμε  ότι  ο "άγνωστος" ιερέας  είναι ο  π. Ιωάννης Παντελίδης ο οποίος  σήμερα  υπηρετεί  στην Ι.Μ Κηφισίας ,Αμαρουσίου και Ωρωπού και μάλιστα  στην θέση  του  υπευθύνου  λογιστηρίου.

         Αν δεν γνωρίζαμε  το ήθος  και το πραγματικά ορθόδοξο φρόνημα  του  αξίου Μητροπολίτου Κηφισίας  Αμαρουσίου και Ωρωπού  κ. Κυρίλλου, θα  μπορούσαμε  να  υποθέσουμε πολλά και διάφορα.΄Ομως  για να είμαστε δίκαιοι  θα πρέπει να τονίσουμε:
Α) Ότι όταν  έγινε αυτή η  μασωνική τελετή  στην οποία  όπως έχουμε  γράψει παλιότερα , παρίσταντο  και  "ευλόγησαν"  οι  προαναφερθέντες ορθόδοξοι  κληρικοί,  ήταν μητροπολίτης ο νυν σεβασμιώτατος Κηφισίας και 
Β)Ότι ο κ.Κύριλλος είναι ένας  απο τους ελαχίστους  αρχιερείς  που  ίδρυσε  στην μητρόπολή  του "αντιαιρετικό γραφείο" το οποίο  δεν "υπάρχει"   απλώς  λειτουργώντας  ως  "στάχτη στα μάτια" ή "αντιπερισπασμός" αλλά  προσφέρει με την στήριξη και την ευλογία του μεγάλο έργο στην προστασία  των πιστών απο  αιρέσεις και  καταστροφικές  λατρείες.
Κατόπιν τούτων θεωρούμε  κάτι  παράπανω απο βέβαιο  πως  ο νυν Μητροπολίτης  Κηφισίας, θα επιληφθεί  άμεσα του θέματος  πράττοντας  τα  δέοντα  κατά  τις προσταγές των  Ιερών κανόνων, και ασφαλώς  κατα την  αναμφίβολα  ορθόδοξη  ποιμαντική του κρίση.

Σχετικές  αναρτήσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.