Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Έχει κυριολεκτικά κατακλυστεί το διαδίκτυο  απο την είδηση  σχετικά με την απεργία πείνας  στην οποία  προχώρησε ο  πρόεδρος  του συλλόγου  πολυτέκνων του  Νομού  Σερρών κύριος Νίκος Σελαλματζίδης.
Κάνοντας μια μικρή έρευνα  σχετικά  με τον σύλλογο πολυτέκνων  Σερρών, αντιληφθήκαμε  γρήγορα  ότι  για να φτάσει ο κ. Σελαλματζίδης σε μία  τέτοια  απόφαση, τα πράγματα  έχουν φτάσει  στο "μη παρέκει".
Δεν χρειάζεται να είναι  κανείς  ειδικός  οικονομολόγος ή  αναλυτής , προκειμένου να  καταλάβει  τις τραγικές συνέπειες των εθνοκτόνων και γεννοκτόνων  μέτρων  που  επιβάλλουν  οι ξένοι δανειστές  και εφαρμόζει  η "ελληνική" τρικολόρε κυβέρνηση.
Αν λοιπόν η συντριπτική  πλειοψηφία των  τετραμελών   οικογενειών ( που είναι και ο μέσος όρος)  ζούν  κάτω απο το όριο της φτώχειας ,κατά τις εκτιμήσεις της EUROSTAT, εύκολα μπορεί  να  αντιληφθεί  ο οποιοσδήποτε  κάτω απο ποιό "όριο" ζούν  οι  πολύτεκνες  οικογένειες.
Θά λεγε  κανείς  ότι στις  Ελληνοκτόνες  διαθέσεις  των  υπαιτίων  αυτής  της  κατάστασης , οι πολύτεκνοι κατέχουν  ξεχωριστή θέση  αποτελώντας  τον πρώτο  στόχο  της  εξελισσόμενης  γενοκτονίας.
Πλήθος   τα παραδείγματα και οι εικόνες  της απόλυτης  ένδειας και δυστυχίας, αυτές δηλαδή που οδήγησαν  τον  δραστήριο  πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών Νίκου Σελαλματζίδη, να προχωρήσει  στην   απεργία πείνας  διαμαρτυρόμενος ,όπως είπε, για τη διακοπή της σύνταξης στην πολύτεκνη μητέρα, τα νέα εισοδηματικά κριτήρια για τα πολυτεκνικά επιδόματα και τα νέα μέτρα φορολόγησης για τους πολύτεκνους.
Είναι προφανές  ότι  οι  φερόμενοι  ως  "κυβερνώντες" έχουν πολλούς  λόγους να ντρέπονται  και ακόμα πιό πολλούς  να ανησυχούν  για το  τι ψυχή  θα παραδώσουν.
Ευχόμεθα και προσευχόμεθα  ο Θεός  να  μας  ελεήσει  και να μας ξαναζωντανέψει εκείνο  το  φρόνημα  που θα  μας οδηγήσει  να αγωνιστούμε   "δια την  πίστιν του Χριστού  την Αγίαν  και δια της  πατρίδος την ελευθερίαν". 
Συγχαίρουμε  τους Ανεξάρτητους Έλληνες διότι  αναταποκρίθηκαν  άμεσα  στην  ακραία διαμαρτυρία του προέδρου των πολυτέκων  Σερρών και ευχόμαστε  το πράδειγμά τους νατο ακολουθήσουν  και τα άλλα κόμματα. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: «Στήριξη στους πολύτεκνους και στον αγώνα τους για τα αυτονόητα» 
Η συντονιστική επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Νομού Σερρών ενημερώθηκε χθες για την πρόθεση του προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών, Νίκου Σελαλματζίδη, να προχωρήσει από σήμερα το πρωί σε απεργία πείνας αντιδρώντας στη διακοπή της σύνταξης στην πολύτεκνη μητέρα, στα νέα εισοδηματικά κριτήρια για τα πολυτεκνικά επιδόματα και τα νέα μέτρα φορολόγησης για τους πολυτέκνους. Άμεσα επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον κύριο Σελαλματζίδη τον συγχαρήκαμε για τον τίμιο αγώνα του και την έμπρακτη στήριξη του στην ελληνική πολύτεκνη οικογένεια. Σήμερα το πρωί ακολούθησε συνάντηση του προέδρου της συντονιστικής μας, κ. Φώτη Γιαννακόπουλου, μαζί του στα γραφεία του συλλόγου όπου ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα των πολυτέκνων στο νομό Σερρών. Τονίσαμε ότι οι αποφάσεις της τρικομματικής κυβέρνησης απλά αποδεικνύουν ξεκάθαρα τον σχεδιασμό της για εξαθλίωση της Ελληνικής οικογένειας και σταδιακό αφελληνισμό της χώρας, ειδικά σε ευαίσθητες εθνικά περιοχές όπως η Βόρειος Ελλάδα και η Θράκη. Θεωρούμε ότι αν δεν στηριχθεί η Ελληνική οικογένεια δεν θα υπάρξει κανένα αύριο για τη χώρα μας. Οι πολύτεκνοι δεν είναι ζητιάνοι για να αντιμετωπίζονται περιστασιακά με έκτακτα επιδόματα και πολιτικές που αλλάζουν ανάλογα με τα συμφέροντα των δανειστών μας. Να γνωρίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες ότι θα σταθούμε στον αγώνα δίπλα τους ακόμα κι αν είμαστε το μόνο κίνημα μέχρι στιγμής που θεωρεί καθήκον του να αντιδράσει στην «γενοκτονία» της ελληνικής οικογένειας. 
 ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗNΕΣ 
Σέρρες , 08-02-2013 
Με εκτίμηση, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Συντονιστική Eπιτροπή Νομού Σερρών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.