"Κάρτα του πολίτη"="Νέα ηλεκτρονική ταυτότητα" - Αν δεν αντιδράσουμε μας έμειναν μόνο 2 μήνες ελευθερίας!!!

(Απο την "Κλασσικοπέρίπτωση")
Δυστυχώς ,όπως όλα δείχνουν,  ο καιρός  της "αγρανάπαυσης"  τελείωσε, όπως  τέλειωσε και ο χρόνος  ευρωατλαντικών  "οραμάτων" μαζί με την προεκλογική διανομή    ψευδαισθήσεων  περί "σωτηρίας" , "ανάπτυξης","ακύρωσης του μνημονίου", "επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους"   και άλλων  τινών  ψυχοναρκωτικών.
Όταν το πρωί της  14ης Ιουνίου  2012 είδαμε  με έκπληξη  το υπηρεσιακό υπουργείο προστασίας του πολίτη να  ανακοινώνει  ότι απο τον ερχόμενο  Σεπτέμβριο θα αρχίσει  η αντικατάσταση  των ταυτοτήτων μας με νέες οι οποίες θα μοιάζουν με  πιστωτική κάρτα, αμέσως  καταλάβαμε  ότι  δεν ήταν καθόλου τυχαίος  ούτε ο τρόπος  , ούτε ασφαλώς και ο χρόνος (τρείς ημέρες πριν  απο τις εκλογές) που η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ κυβέρνηση αποφάσισε  να ανακοινώσει  την επιβολή  της "νέας ταυτότητας".
Γράφαμε εκείνο το πρωί (βλ.εδώ):
Η "κλασσικοπερίπτωση" εκτιμά  ότι   η "νέα ταυτότητα"  θα είναι  η  "Κάρτα Του Πολίτη" δηλαδή  η ολοκλήρωση  των υποδομών  της "δουλοπαροικίας - Ελλάς" για τις οποίες τόσο "πάσχισαν" οι  ξένες κατοχικές δυνάμεις και οι ντόπιοι συνεργάτες τους.Θα είναι λοιπόν η "Κάρτα του Πολίτη "της οποίας η διανομή  αναγγέλθηκε σήμερα στα "μουλωχτά"  απο το  ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, και μάλιστα  την στιγμή  που ο "κουρνιαχτός"  της  προεκλογικής  λασπομαχίας και της  ευρωατλαντικής  τρομοκρατίας έχει γίνει τόσο  πυκνός που δεν βλέπουμε ούτε στους δέκα πόντους .
Σου λένε :
Ποιός θα ασχοληθεί με αυτή την είδηση;
Ποιός θα καταλάβει ότι  απο το φθινόπωρο,  με την συνδρομή μάλιστα   ενδεχομένως κάποιας"αντιμνημονιακής - αριστερής"  κυβέρνησης, ο κάθε Έλληνας  θα είναι μαρκαρισμένος και  ηλεκτρονικά παρακολουθούμενος  απο εκατό αόρατα μάτια;
Ποιός θα  θυμηθεί ότι πρίν απο λίγες ημέρες , το υπουργείο οικονομικών έστειλε επείγουσα εγκύκλιο σε ολους (εκτός απο τα νεκροταφεία), απαιτώντας  να παραδίδουν απο εδώ και στο εξής  κάθε δεδομένο που καταγράφουν  στις βάσεις τους  για πελάτες και συναλλασσόμενους;
Ποιός θα θυμηθεί  τα όσα έχουν  υποστηρίξει  εκατοντάδες επιστήμονες και ειδικοί  για τους κινδύνους απο αυτήν την τυρρανική  εφαρμογή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης;
Και το κυριώτερο.
Ποιός  θα διαβάσει τι λέει ο περίφημος κανονισμός ΕΚ 2252/2004  στον οποίο βασίζεται αυτή  η εσπευσμένη , δαπανήρή   και άσκοπη  σε τέτοιους καιρούς αντικατάσταση  των  ταυτοτήτων μας με νέες  πλαστικές και  ασφαλώς πιό "έξυπνες";
Για την ηλεκτρονική  χούντα ( ηλεκτρονική  διακυβέρνηση)  και για τα "εργαλεία" της  (κάρτα του πολίτη  ή  όπως τη λένε τώρα "νέα ταυτότητα") έχουμε δημοσιεύσει  εκατοντάδες  άρθρα , αποκαλύψεις,σχόλια ,ντοκουμέντα,  ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο, κλπ.Επαναδημοσιεύουμε σήμερα  ένα μικρό απόσπασμα  ανάρτησής  μας απο τον Ιούνιο  του 2010  αλλάζοντας  μόνο τον  αριθμό των  μηνών στον  αρχικό της τίτλο, μιας και τα  "στοχοδιαγράμματα" των  εντολοδόχων και  επι της  ουσίας  δωσιλόγων  κυβερνήσεων αλλαξαν.
"Κάρτα του πολίτη"="Νέα ηλεκτρονική ταυτότητα" 
 Αν δεν αντιδράσουμε μας έμειναν μόνο 2 μήνες ελευθερίας!!!
Επειδή μερικοί μας κατηγορούν   ως  φαντασιόπληκτους και κινδυνολόγους ή  ακόμα και ως φανατικούς  ή  μανιακούς με τη "Νέα Τάξη Πραγμάτων " , το ηλεκτρονικό φακέλωμα  και το σφράγισμα  με το 666, τους ...προσφέρουμε  ένα  "αντικειμενικό"  άρθρο   όπως το είδαμε στο  τεύχος 18  του digital life (Ιούνιος 2010)  το οποίο συνόδευε την  δωρεάν διανεμόμενη εφημερίδα του κ. Κύρτσου ,ο οποίος κάθε πρωί στο ραδιόφωνο του flash ομολογεί  με στόμφο  ότι μαζί με τον συμπαρουσιαστή του Γ. Σταματόπουλο  αποτελούν  "το δίδυμο της Νέας Εποχής".
Απο αυτήν λοιπόν   την  νεο-εποχήτικη  έντυπη  πηγή πληροφόρησης  (όπως αυτάρεσκα  διαφημίζει και ομολογεί  ο διευθυντής και εκδότης της), πήραμε  το πιο κάτω   άρθρο που  προπαγανδίζει την  "έλευση"  του τέλους της  "γραφειοκρατίας"  και όπως έχουμε γράψει σε δεκάδες  δικά μας  άρθρα την αρχή  της  αποστασίας απο την Ορθόδοξη πίστη και την είσοδό μας   σε μιά   "ανοικτού τύπου"  φυλακή υψίστης ασφαλείας και απόλυτης τιμωρίας.
Νέα ηλεκτρονική ταυτότητα: «Διαβατήριο» για τον ψηφιακό κόσμο
Ξέχασε όλα όσα ήξερες… Πολύ σύντομα, η ταυτότητά σου θα μοιάζει με την πιστωτική σου, καθώς σ’ ένα «έξυπνο» τσιπ θα ενσωματώνει όλα τα στοιχεία σου, όπως αριθμό δημοτολογίου, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ κ.ά.
   Το τέλος της γραφειοκρατίας είναι κοντά ή μήπως είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι;
Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα καλό νέο, απ’ αυτά που χαίρεσαι να διαβάζεις στις εφημερίδες και σε κάνουν να αισιοδοξείς για ένα μέλλον χωρίς ουρές σε δημόσιες υπηρεσίες, όπου, με μερικά κλικ, θα μπορείς να διεκπεραιώνεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου ως πολίτης. Εντάξει, δεν είπε κανείς ότι από τη μια μέρα στην άλλη δε θα χρειάζεται να πηγαίνεις από γραφείο σε γραφείο στο Δημόσιο για να λύσεις ακόμη και το πιο ασήμαντο θέμα, το πρώτο βήμα για τον περιορισμό της γραφειοκρατίας όμως φαίνεται ότι είναι πλέον πολύ κοντά.  
Είναι έτσι  τα πράγματα , ή απλώς πρόκειται  για μία ηλεκτρονική  χειροπέδα ή για ένα "εισητήριο χωρίς επιστροφή" στο παγκόσμιο  στρατόπεδο συγκέντρωσης του "Μεγάλου Αδελφού";
Το 16σέλιδο που επιμελήθηκε ο  οικονομολόγος   κ. Αδαμόπουλος  δίνει τις απαντήσεις:

Σχόλια

  1. ποτε θα γινει συγκεντρωση διαμαρτηριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπαν ότι η νέα ταυτότητα δεν θα έχει τσιπάκι αλλά μαγνητική ταινία, για να μας καθησυχάσουν προφανώς. Τους πόνεσε το συλλαλητήριο του Μαρτίου 2011.

    Η μαγνητική ταινία (μαύρη ταινία στις πιστωτικές) είχε πεί ο Γ. ΠΑΙΣΙΟΣ, ότι περιέχει το 666.
    Εχουν δηλαδή την τεχνολογία να περάσουν το χξσ μέσα στη μαγνητική ταινία.

    Βλ.: Γέροντος Παισίου Αγιορείτου, ΛΟΓΟΙ Α’- Πνευματική Αφύπνιση, σελ. 180
    Και: Ιερομονάχου Ισαάκ-Βίος Γέροντος Παισίου Αγιορείτου, σελ.298

    Ξυπνήστε. η νέα ταυτότητα ΕΧΕΙ ΤΟ 666. ΞΕΚΙΝΉΣΤΕ συλλαλητήρια ΑΜΕΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχομαι να αντιδρασουμε, υπαρχουν ιερωμενοι που τηρουν σιγη ιχθυος βλεποντας οτι η επισημη εκκλησια δεν παιρνει σαφη θεση,μονο καποιοι γεροντες σε μοναστηρια και αυτοι κατ ιδιαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΚΑ; (ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οταν λετε αντιδραστε τι εννοειτε? ο καθενας μονος του ατομικα? σαν την Ελενη Λουκα δηλαδη? Ας οργανωθει κατι απο σας ή απο καποιο αλλο φορεα και ο λαος ακολουθαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. περσι το πασχα του 2011 ταξιδευα με το αυτοκινητο και ακουγα ραδιο ειδησεις και λενε απο 1.7.2011 καρτα εργασιας, που ποτε δεν εγινε,το Νοεμβρη του 11 φοροκαρτα,κανεις δεν ασχοληθηκε ,ανακοινωθηκαν καρτα οπαπ(τζογοκαρτα),καρτα υγειας και τοσα αλλα που κατα ενα περιεργο τροπο τιποτα δεν καθιερωνετε.Και λεω εγω τωρα,τοσες ανακοινωσεις και τοσα βουλευματα και τοσες υπουργικες αποφασεις τοσες ευρωπαικες υποδειξεις μηπως τελικα δεν αφηνει ο Θεος τιποτα να συμβει στην ευλογημενη αυτη χωρα? μηπως και το ευχομαι ουτε η νεα ταυτοτητα δεν ερθει ποτε? το ακουω απο το 2009 φτασαμε στα μεσα του 2012 και τιποτα δεν περναει,ποιος τους καθυστερει αραγε? τι πηγαινει παντα στραβα(ευτυχως)και ολα αναβαλλονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις