Πρόκληση με αλλοδαπούς αξιωματικούς στον Στρατό

Με προβληματισμό διαβάζουμε ότι η προϋπόθεση του «ελληνικού γένους» απαλείφθηκε από την προκήρυξη για τις ανώτατες στρατιωτικές σχολές για το ακαδημαϊκό έτος 2011 – 2012 με απόφαση του τότε υπουργού Εθνικής Άμυνας (Ευάγγελου Βενιζέλου) και το αυτό θα ισχύσει και για το επόμενο έτος από ότι πληροφορούμαστε. Και αναρωτιόμαστε αν αυτό είναι σωστό και αν ο αποκλεισμός των μη Ελλήνων από τις Στρατιωτικές Σχολές συνιστά παραβίαση της δημοκρατίας. Η συνείδηση μας μπροστά σε αυτή τη «καινοτομία» φωνάζει, ταράσσεται και οφείλουμε να εξετάσουμε αν ορθώς πράττει ή όχι.


Πολύ σωστά λοιπόν το εν’ λόγω Υπουργείο έχει ονομαστεί Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Δηλαδή άμυνας του έθνους. Η άμυνα του έθνους είναι πολύπλευρη και συνίσταται πρώτα στην υπεράσπιση της Πίστεως και έπειτα και των γεωγραφικών συνόρων του Έθνους. Απόδειξη της παραπάνω ιεραρχίας αποτελεί το Έπος του Σαράντα όπως επικράτησε να λέγεται. Τότε οι στρατιώτες μάχονταν υπέρ Πίστεως πρώτα και υπέρ Πατρίδος έπειτα. Για αυτό και έβλεπαν την Υπέρμαχο Στρατηγό να πηγαίνει μπροστά και να τους δείχνει που να πατήσουν και τι να κάνουν. Σε Αυτήν οφείλεται το Έπος αυτό. Το μέγεθος της αντίστασης που προέβαλε ο ελληνικός στρατός στα γερμανικά στρατεύματα, το μέγεθος των απωλειών που προκάλεσαν στον Χίτλερ, η καθυστέρηση που προκάλεσαν στην προέλαση των Γερμανών συγκρινόμενα με τον όγκο και την τεχνολογική υπεροχή του αντιπάλου συνέστησαν στην ουσία Ήττα του Χίτλερ στην Ελλάδα. Μία Ήττα την οποία ακόμα και ο ίδιος ο Χίτλερ αναγκάστηκε να παραδεχθεί εμμέσως πλην σαφώς όταν για λόγους «Ιστορικής αληθείας» όπως είπε ομολογούσε ότι «μόνο οι Έλληνες με αντιμετώπισαν με παράτολμο θάρρος και υψίστην περιφρόνηση προς τον θάνατον». Ας μην αναφερθούμε βεβαίως και σε πλείστες άλλες μαρτυρίες ηγετών της εποχής που ομολόγησαν ότι η αρχή της αντίστασης και εν’ τέλει της ήττας των Γερμανών – ναζί έγινε από τους Έλληνες και τον ελληνικό στρατό.

Η εισαγωγή αλλοφύλων και άρα και αλλοθρήσκων στην ηγεσία του στρατεύματος θα αλλοιώσει το παραπάνω Ελληνορθόδοξο φρόνημα και επομένως θα στερήσει από τον στρατό μας τη δυνατότητα να επαναλάβει και άλλα τέτοια ηχηρά πλήγματα κατά των ταγών της νέας εποχής. Ορθώς λοιπόν η συνείδησή μας ανθίσταται και επαναστατεί.

Βεβαίως δεν είμαστε χαζοί και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι τωρινοί πολιτικοί μας έχουν παραχωρήσει πλήρως εθνική κυριαρχία και στα πλαίσια αυτά ο ένδοξος στρατός μας πια δεν προορίζεται για την υπεράσπιση του έθνους αλλά προορίζεται να μεταλλαχτεί σε μισθοφορικό εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί στην επιβολή της νέας εποχής όχι πια σαν εθνικοαπελευθερωτικό μέσο αλλά σαν μέσο επιβολής της νεοεποχήτικης τάξης πραγμάτων. Θα μεταλλαχθεί σε μισθοφορικό τάγμα δηλαδή το οποίο θα δύναται να χρησιμοποιηθεί και εναντίον του ελληνικού λαού για λόγους ασφάλειας ας πούμε όταν αυτός κάτω από την πίεση της νέας Ευρωπαϊκής δικτατορίας που του επιβάλλεται θα ανθίσταται. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν εντάσσεται και η αποδοχή στην ηγεσία του στρατεύματος μη Ελλήνων – μισθοφόρων στα πρότυπα στρατών – δολοφόνων των λαών (βλ. Αμερικάνικου, Αγγλικού, Γερμανικού, Γαλλικού κ.α.).

Εμείς λοιπόν θα παραμείνουμε εδώ να «παρατηρούμε» ως οφείλουμε μία προς μία όλες τις τραγικές μεθοδεύσεις της δικτατορίας της νέας εποχής και να αναμένουμε την αποδέσμευσή μας από την Ευρωπαϊκή κιμαδομηχανή και την επανάληψη της εθνικής πορείας μας μέσα στο χρόνο και την ιστορία σεβόμενοι τη διαφορετικότητά τη δική μας και των αδερφών λαών μας.



Μπαρακίτης Αθανάσιος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις