ΜΚΟ “Ζωοδόχος Πηγή”: 1η Συνάντηση Εθελοντών

Η Μη-Κερδοσκοπική Οργάνωση “Ζωοδόχος Πηγή” σας προσκαλεί σε μία πρώτη συνάντηση εθελοντών που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Κοσμά Αιτωλού ΑμαρουσίουΜαραθωνομάχων καί Βυζαντίου14, Μαρούσι.
Όσοι έχετε όρεξη και χρόνο για δράση, ελάτε να γνωριστούμε από κοντά!
Η “Ζωοδόχος Πηγή” είναι δημιουργός της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης alysis.gr η οποία έχει ως σκοπό την προβολή του έργου και την επικοινωνία των αναγκών των φιλανθρωπικών προσπαθειών που λειτουργούν στους δύσκολους καιρούς που όλοι διερχόμαστε, και τη διασύνδεσή τους με εθελοντές που επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο τους.
Η προσπάθεια αυτή εντάσσεται στον ευρύτερο σκοπό μας οποίος είναι η με διάφορους τρόπους παροχή υποστήριξης σε Φιλανθρωπικά Ιδρύματα, Σωματεία, Ιερές Μονές, Ενορίες και γενικά προς κάθε φορέα που έχει ως σκοπό τη φιλανθρωπική προσφορά σε αναξιοπαθούντες, με ζητούμενο όχι την υποκατάσταση του έργου αυτών, αλλά την παροχή δευτερευόντων υποστηρικτικών υπηρεσιών προκειμένου αυτοί να μπορούν να επιτελούν το έργο τους πιο απρόσκοπτα και αποτελεσματικά.
Σας περιμένουμε με ανυπομονησία!
Χάρτης: ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις